Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Chef for Cyber Defence (CISO)

Energinet

Fredericia, Syd- og Sønderjylland

Indrykket
04-11-2021

Her er en af rigets mest interessante stillinger. It-sikkerheden omkring både el- og gasnettet er afgørende for Danmark. Derfor har vi brug for Danmarks bedste CISO.

Vi tilbyder en ekstrem interessant organisation. Som selvstændig offentlig virksomhed under Klima-, Energi- og Forsyningsministeriet ejer og udvikler vi el- og gasnet i Danmark for at indpasse mere vedvarende energi, opretholde forsyningssikkerhed og sikre lige markedsadgang til nettene. Vi er afgørende for, at vores samfund kan fungere. Vi står også for en række spændende indsatser, hvor især de nye energi-øer varsler en ny energiepoke i Danmark.

Vi tilbyder en meningsfuld arbejdsplads med hovedsæde i Fredericia, hvor alt, hvad vi beskæftiger os med, forudsætter, at vores informationsaktiver og -teknologier er tilstrækkeligt beskyttede. Du bliver en del af chefgruppen i IT og refererer til IT-direktør Morten Gade Christensen. Arbejdet med it-sikkerheden har stor opmærksomhed fra både direktion og bestyrelse, ligesom vores Departement og Rigsrevisionen følger med i vores løbende udvikling. Det vil være din opgave at sikre overblikket over det samlede sikkerheds- og trusselsbillede, så der træffes de rigtige valg.

Vi tilbyder et spændende job med masser af strategisk vigtige opgaver, der giver dig adgang til hele organisationen. Her er det afgørende, at du med nysgerrighed, pragmatisme og proaktivitet understøtter resten af organisationen til at øge sikkerhedsniveauet de rette steder og indfører nye tiltag i takt med, at cybertruslen ændrer karakter. Vi er så afgørende for Danmarks infrastruktur, at du også får mulighed for at være med helt i front for at påvirke det nationale og internationale arbejde med it-sikkerhed.

Vi tilbyder et chefjob, hvor du får masser af mulighed for at fokusere på det strategiske arbejde med it-sikkerhed og den nødvendige netværksskabelse på tværs og ud af organisationen. Det skyldes, at vi i vores agile it-organisation har en række ledere, der tager sig af den nære personaleledelse. I den nærmeste tid står vi over for en massiv opnormering blandt vores it-sikkerhedseksperter, så teamet i alt vil tælle ca. 30 medarbejdere i 2022. Det er en udvikling, som du også vil få stor indflydelse på.

Om dig

Vi leder efter en CISO, der har flerårig cheferfaring fra en stor og kompleks organisation gerne med en samfundskritisk funktion. Det kan eksempelvis være fra finans-, forsynings-, tele- eller sundhedssektoren eller måske fra konsulentverdenen eller offentlig sektor organisationer, hvor it-sikkerheden er afgørende. Du skal have solid erfaring med at om- og oversætte den komplekse it-sikkerhedsdagsorden til ledelsesinformation, så de bedste beslutninger træffes. Du skal også have bevist din evne til at gå på tværs af organisationen, så chef-kollegaerne får arbejdet konstruktivt og reelt med at øge it-sikkerheden i deres områder.

Vi har brug for, at du er afbalanceret og evner at skabe overblik og prioritere i en kompleks hverdag. Du må gerne være tydelig i din kommunikation, indgyde tillid og have et højt energiniveau. Du skal evne at tænke helhedsorienteret, leve og ånde for it-sikkerhed, og så er en god analytisk sans afgørende.

Mere information

Løn efter kvalifikationer. Har du brug for mere information, kan du læse en uddybende lederprofil her. Du kan også kontakte IT-direktør Morten Gade Christensen på telefon 2333 8850 eller direktør i Mercuri Urval, Jakob Westh på tlf. 6089 6436.

Om virksomheden

Læs mere på www.energinet.dk


Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Energinet

Adresse 1
Tonne Kjærsvej 65
7000 Fredericia
Danmark
Tlf
70 10 22 44
Praktisk information
Oprettet
04-11-2021
Udløber
04-12-2021
Kviknummer
LJA-82909510
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
IT, web og teknologi, Ledelse, Strategi og udvikling
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Energinet

Adresse
Tonne Kjærsvej 65
7000
Fredericia
Danmark
Tlf: 70 10 22 44
Praktisk information
Indrykket
04-11-2021
Ansøgningsfrist
04-12-2021
Kviknummer
LJA-82909510
Jobtype
Fuldtid
Kategori
IT, web og teknologi, Ledelse, Strategi og udvikling
Beliggenhed