Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Chef for Christiansø Administration

Forsvaret

Bornholm

Indrykket
01-05-2020

Ansættelsesområdet er Forsvarsministeriet og tilhørende institutioner. Du vil jf. statens regler herfor få en bolig stillet til rådighed, og dine omkostninger til flytning til og fra øen dækkes. Der gælder særlige skatteregler for øen.

Som ansat under Forsvarsministeriet er du omfattet af nogle særlige vilkår. Det betyder blandt andet, at du skal kunne sikkerhedsgodkendes og kunne opretholde denne gennem hele dit ansættelsesforhold. Ligeledes skal der gøres opmærksom på, at du som ansat under Forsvarsministeriet er omfattet af lov om Forsvarets personel.

Forsvaret er en mangfoldig arbejdsplads, og vi vil gerne afspejle det omkringliggende samfund. Vi opfordrer derfor alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen, fordi vi tror på, at forskellighed styrker opgaveløsningen gennem dynamik og nytænkning.

Du må være indforstået med at gennemgå en ledertest.

KONTAKT OG ANSØGNING

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte chef for Christiansø Administration Jens Peter Koefoed på telefon 2031 2913 eller kontorchef Trine Kristiansen på telefon 6187 1515.

Hvis du har spørgsmål til ansøgning, løn eller ansættelsesvilkår, kan du kontakte Mette Wassmann, Forsvarsministeriets Personalestyrelse telefon 3266 5111 eller e-mail: Fps-ba-bs103@mil.dk 

Ansøgningsfristen er søndag den 31. maj 2020. De indledende samtaler forventes afholdt i uge 25 i København med opfølgende samtale på Christiansø.

Du kan søge stillingen via nedenstående link. Hvis du ikke har mulighed for at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, beder vi dig tage dem med til en eventuel samtale.

Du kan læse mere om Christiansø på hjemmesiden www.christiansoe.dk

Læs mere om Forsvaret som arbejdsplads på www.forsvaret.dk   


Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Forsvaret

Adresse 1
Christiansø
3760 Gudhjem
Danmark
Praktisk information
Oprettet
01-05-2020
Udløber
31-05-2020
Kviknummer
LJA-80201401
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, økonomi og regnskab, Kontor og administration, Ledelse, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Forsvaret

Adresse
Christiansø
3760
Gudhjem
Praktisk information
Indrykket
01-05-2020
Ansøgningsfrist
31-05-2020
Kviknummer
LJA-80201401
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Finans, økonomi og regnskab, Kontor og administration, Ledelse, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed