Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Chef for Center for Cybersikkerhed

Forsvarets Efterretningstjeneste, Center for Cybersikkerhed

København, Storkøbenhavn

Indrykket
09-04-2019

Center for Cybersikkerhed (CFCS) er Danmarks nationale it-sikkerhedsmyndighed og kompetencecenter på cybersikkerhedsområdet. Centerets hovedopgave er at understøtte et højt informationssikkerhedsniveau i den informations- og kommunikationsteknologiske infrastruktur, som samfundsvigtige funktioner er afhængige af.  CFCS har en selvstændig, åben og udadvendt profil i forhold til medier og offentlighed.

 

Som led i forsvarsforliget forøges antallet af medarbejdere ved CFCS ganske betydeligt.

 

Vi tilbyder en spændende arbejdsplads med engagerede medarbejdere, der arbejder for Danmarks sikkerhed. Du bliver en del af en opgave i udvikling på et globalt område og får mulighed for at skabe resultater af betydning for den sikkerhedspolitiske situation. 

 

Om stillingen:

Chef for CFCS er ansvarlig for centerets opgaveløsning, herunder:

 

  • Varetagelse af det teknisk-operative cyberforsvar af samfundsvigtige funktioner, inklusiv varsling og information om cyberangreb, 

  • Produktion af efterretningsbaseret strategisk varsling til støtte for nationale beslutningstagere i cyberanliggender, herunder om andre landes cyberkapaciteter

  • Varetagelse af de forebyggende opgaver vedr. cyberforsvar i relation til statslige myndigheder samt samfundsvigtige sektorer og funktioner i den offentlige sektor, herunder Forsvaret

  • Agere øverste national it-sikkerhedsmyndighed og myndighed for informationssikkerhed og beredskab i telesektoren 

  • Udarbejdelse og formidling af nationale standarder for informationssikkerhed samt tekniske afprøvninger af sikkerhedsmiljøer

  • Koordinering af CFCS arbejde i relation til uddannelses- og forskningsmiljøet.

 

 

Om dig:

Du har en relevant akademisk uddannelse på kandidatniveau eller derover. 

 

Chefen for CFCS skal have indgående kendskab til cybersikkerhedsområdet og bevist evne til at navigere på et fagområde præget af rigtig mange interessenter. Du skal desuden kunne færdes hjemmevant i en teknisk kontekst samt have praktisk erfaring med organisationsopbygning. Du skal endvidere have international forhandlingserfaring på højt niveau.

 

Du skal have evner og lyst til at indgå i et bredt samarbejde med offentlige myndigheder mv. samt virksomheder og organisationer i den private sektor. Du skal kunne repræsentere CFCS i forhold til medier og offentlighed i øvrigt.

 

Du har gode sprogkundskaber og skal kunne kommunikere komplekse emner på en letforståelig måde, herunder i mediesammenhænge. Du skal have omfattende viden om cybersikkerhed i en dansk og international kontekst og være i stand til at etablere og vedligeholde relevante netværk, nationalt såvel som internationalt.

 

Løn- og ansættelsesvilkår:

Løn- og ansættelsesvilkår forhandles efter rammeaftalen om kontraktansættelse af chefer i staten. Den endelige lønpakke vil afhænge af din baggrund og dine kvalifikationer, men stillingen er indplaceret i løngruppe 3. Derudover er der mulighed for at forhandle tillæg efter kvalifikationer. Hvis du i forvejen er tjenestemand, er der mulighed for, at ansættelsen kan ske som tjenestemand i lønramme 39 efter en konkret vurdering. Ansøgningen skal da stiles til Dronningen, medmindre du allerede er indplaceret i lønramme 39. Stillingen kan evt. besættes på åremål.

 

Som ansat under Forsvarsministeriet er du omfattet af nogle særlige vilkår. Det betyder blandt andet, at du skal kunne sikkerhedsgodkendes og kunne opretholde denne i hele din ansættelsesperiode. Du er forpligtet til at deltage i fredsskabende og fredsbevarende operationer mv.

 

Arbejdssted:

Forsvarets Efterretningstjeneste, Holsteinsgade 63, 2100 København Ø.

 

Kontakt og ansøgning:

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte chefen for Forsvarets Efterretningstjeneste Lars Findsen, telefon 33 32 55 66.

 

Hvis du vil vide mere om løn- eller ansættelsesforhold er du velkommen til at kontakte den lokale HR-partner på telefon 33 32 55 66 - lokal 2213.

 

Stillingen er til besættelse snarest muligt.

 

Ansøgningsfristen: 30. april 2019.

 

Ansættelsessamtaler: Uge 19.

 

Ansøgning vedhæftet CV og dokumentation for uddannelse skal sendes via stillingsopslaget på https://fe-ddis.dk.

 

https://fe-ddis.dk kan du finde flere oplysninger om CFCS og FEs og opgaver og værdier samt yderligere information om ansættelsesmæssige spørgsmål.

 

Forsvarets Efterretningstjeneste har tre hovedopgaver:

Vi er Danmarks udenrigs- og militære efterretningstjeneste. Vi varetager funktionen som national it-sikkerhedsmyndighed, netsikkerhedstjeneste og myndighed for informationssikkerhed og beredskab i telesektoren Vi leder og kontrollerer den militære sikkerhedstjeneste og er national sikkerhedsmyndighed inden for Forsvarsministeriets område. 

Del dette job

Kontakt
Forsvarets Efterretningstjeneste, Center for Cybersikkerhed
Holsteinsgade 63
2100 København Ø
Praktisk information
Oprettet
09-04-2019
Udløber
30-04-2019
Kviknummer
LJA-72384173
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
IT og web, Ledelse
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Forsvarets Efterretningstjeneste, Center for Cybersikkerhed

Adresse
Holsteinsgade 63
2100
København Ø
Danmark
Praktisk information
Oprettet
09-04-2019
Udløber
30-04-2019
Kviknummer
LJA-72384173
Jobtype
Fuldtid
Fag
IT og web, Ledelse
Beliggenhed