Gem annonce

Chef for Byudvikling i Odense

Odense Kommune

Odense, Fyn

Indrykket
06-06-2024

Udvikling af en by med muligheder og ambitioner kræver Samarbejde og Ledelse

Odense vil * Skabe en by med høj sammenhængskraft, * Inspirere og lade sig inspirere på internationalt niveau, * Lykkes sammen i arbejdsfællesskaber.

At være chef i By- og Kulturforvaltningen i Odense giver mulighed for - og stiller krav til at du med høj faglighed og god ledelse kan drive den fortsatte udvikling i en progressiv kommune med markant høje ambitioner for udviklingen af byen. For hverdagslivet, kulturlivet og erhvervslivet. En udvikling, der allerede er i fuld fart synligt succesfuld.

Både som leder og fagperson tilbyder stillingen betydelige muligheder for udvikling; ledelsesmæssigt, fagligt og personligt. Hver dag kommer du til at indgå i samarbejde og udvikling med mange fagligt højtkvalificerede og ambitiøse medarbejdere, kolleger og samarbejdspartnere., ikke mindst som/i:

Byens ansigt udadtil i mange eksterne samarbejder med developere og erhvervsvirksomheder og i en lang række spektakulære udviklingsprocesser, fx Fremtidens Vollsmose, Grøn mobilitetsplan m.m.

Politisk rådgiver og sparringpartner for rådmand og By- og Kulturudvalget, hvor Byudvikling er en absolut hovedleverandør af sager til politisk behandling.

By- og Kulturforvaltningens chefgruppe, forvaltningens topledelse med de øvrige 3 chefer og direktøren.

Chef for Byudvikling, din egen afdelings 3 kontorchefer, 7 funktionsledere og 100 medarbejdere. Der er tre kontorer i Byudvikling; Byplan, Arealudvikling og Erhverv samt Bygge- og Vejmyndighed.

Generelt vil du komme til at øve indflydelse og løfte ansvar i en lang række samarbejdsfora, der arbejder med strategisk (by-)udvikling og -ledelse på øverste hylde. Særligt i by- og kulturudvalgsmøder, i kommunens tværgående strategiske lederforum, rådmandsmøder og cheffora.

Vi søger en Byudviklingschef med høje faglige ambitioner for byudvikling og for ledelsesopgaven internt i egen afdeling. Du er funderet og opdateret i aktuelle tendenser og udvikling inden for byudvikling.

Du er som en fisk i vandet i at lede i interessemæssige krydspres og faglige dilemmaer det ved du, at du er, for du har prøvet det før, det har givet dig energi og du er lykkedes med det. Sandsynligvis i en kommunal kontekst - internt eller eksternt.

Du står og agerer kompetent og sikkert i din faglighed, din ledelse - i dig selv.

Du kan læse meget mere om Odense, By- og Kulturforvaltningen, stillingen, forventningerne og ansættelsesprocessen i det uddybende notat.

Ansøgningsfristen udløber mandag den 12. august kl. 9.00.

Om virksomheden

Læs mere om Odense Kommune på www.odense.dk

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Odense Kommune

Adresse 1
Østre Stationsvej 15
5000 Odense
Danmark
Praktisk information
Oprettet
06-06-2024
Udløber
12-08-2024
Kviknummer
LJA-85531686
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Analyse og information, Ledelse, Politik, kultur og samfund, Strategi og udvikling
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Odense Kommune

Praktisk information
Indrykket
06-06-2024
Ansøgningsfrist
12-08-2024
Kviknummer
LJA-85531686
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Analyse og information, Ledelse, Politik, kultur og samfund, Strategi og udvikling
Beliggenhed
Gem annonce