Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Chef for Bygningssekretariatet

Aarhus Universitet

Aarhus, Østjylland

Indrykket
09-09-2019

Aarhus Universitet vil de kommende år udvikle og styrke campus i Aarhus som et attraktivt og fremtidssikret forsknings- og studiemiljø. Universitetet har derfor søsat Campus 2.0.

 

Vil du være med til at videreudvikle og nytænke campus, så det i endnu højere grad byder på levende, engagerende og innovative studie- og forskningsmiljøer gennem bæredygtig drift og udvikling, er stillingen som chef for Bygningssekretariatet en fantastisk mulighed for dig.

 

Du vil være en central rolle i de mange forandringer, rokeringer og flytninger i forbindelse med Campus 2.0. Det vil stille høje krav til din faglighed og evner til at samarbejde og skabe sammenhæng med både interne og eksterne aktører.

 

Arbejdsopgaver:

Som chef for Bygningssekretariatet er dine væsentligste opgaver personaleledelse, faglig ledelse og sparring i forhold til pt. 16 kompetente og engagerede medarbejdere med forskellig faglig baggrund og opgaver i hverdagen. Desuden skal du som leder sikre strategisk og faglig udvikling og koordinering af afdelingens opgaver med en bred vifte af samarbejdspartnere på AU. Du vil som en naturlig del af dine arbejdsopgaver skulle repræsentere universitetet i forhold til myndigheder og samarbejdspartnere, herunder Bygningsstyrelsen, Region Midtjylland og kommuner. Du vil indgå i flere grupper med ledelse og koordinering herunder ledelsesteamet i AU Økonomi og Bygninger, den tværgående masterplansgruppe for Campus 2.0 samt ledergruppen for bygningsområdet med fakulteternes tekniske chefer.

 

Vi ligger vægt på disse kvalifikationer hos den ideelle kandidat:

 • Vi forventer, at du har en juridisk baggrund helst med speciale og praktisk erfaring inden for fast ejendom og lejeret, og gerne også med privatretlig erfaring.

 • Erfaring fra advokatbranchen eller ejendomsafdeling i en offentlig institution vil være en fordel. Du kan også have erfaring fra større rådgivningsvirksomhed inden for byggeri.

 • Vi forventer, at du har gode samarbejds- og forhandlingsevner på alle niveauer.

 • Vi ser gerne, at du har ledelseserfaring fra en større organisation.

 • Du skal have interesse for og evne til at lede medarbejdere med flere forskellige fagligheder herunder også specialister inden for bygningsområdet.

 • Du befinder dig godt med at arbejde og lede i krydsfeltet mellem jura, planlægning og økonomi.

 • Desuden skal du være resultatorienteret såvel som pragmatisk og lyttende.

 

Om Bygningssekretariatet:

Bygningssekretariatet udgør sammen med Campus Plan & Projekt de to afdelinger i Bygninger under vicedirektørområdet Økonomi og Bygninger. Sekretariatet har en teamleder, som medarbejderne med opgaver inden for bygningsøkonomi og planlægningssystemet Dalux (i alt 5 medarbejdere) referer til. Teamlederen og enhedens øvrige 11 medarbejdere referer til dig.

 

Kerneopgaven for Bygningssekretariatet er følgende:

 • Indgåelse og kvalitetssikring af lejekontrakter primært med Bygningsstyrelsen og FEAS

 • Juridisk støtte til fakulteterne i forbindelse med byggesager og byggerier

 • Skabe rammer, der sikrer at nuværende og fremtidige arealbehov kan opfyldes under hensyntagen til en optimal arealudnyttelse og udvikling.

 • Ansvarlig for bygningstekniske systemer som eksempelvis Dalux og energiledelse

 • Understøtte fakulteternes bygningsservice med en kompetent og specialiseret rådgivning

 • Koordinering af budget, budgetopfølgning og regnskab for en række bygningsudgifter herunder husleje, el, vand, varme, ejendomskatter mv.

 • Afdelingen har flere specialiserede medarbejdere, som har opgaver i forhold til beredskab, udvendig vedligeholdelse, små og store byggesager, teknisk infrastruktur mv. 

 

I Økonomi og Bygninger lægger vi vægt på trivsel og udvikling. Vi udviser stor tillid og uddelegering. Tonen er respektfuld, åben og uformel og du bliver en del af et velfungerende lederteam.

 

AU har fysiske enheder flere steder i landet blandt andet i Foulum, Emdrup og Roskilde. AUs samlede bygningsmasse udgør pt. ca. 700.000 m2. Bygningsmassen rummer forsknings- og uddannelsesbygninger med nogle af landets mest avancerede laboratorier og forskningsfaciliteter samt kontorer og moderne undervisningsfaciliteter. Du kan læse mere om de større byggeprojekter og visioner for Campus 2.0 her.

 

Løn og ansættelsesvilkår mv.

Ansættelse sker som chefkonsulent med personaleledelse efter overenskomst mellem Finansministeriet og AC med mulighed for at forhandle tillæg.

 

Arbejdsstedet er AU Økonomi og Bygninger, Trøjborgvej 82-84, 8000 Aarhus C.

 

Kontakt vicedirektør Niels Jørgen Rasmussen 20 46 67 38, hvis du vil have yderligere informationer om stillingen (20466738, nj.rasmussen@au.dk)

 

Samtaler forventes afholdt den 7. oktober 2019 og 2. samtale forventes afholdt den 23. oktober 2019. Du skal være indstillet på at indgå i en personprofiltest mellem 1. og 2. samtalerunde.

 

Tiltrædelse forventes den 1. december 2019 eller snarest muligt derefter.

 

Alle interesserede uanset personlig baggrund opfordres til at søge.

 

Ansøgning sendes via Aarhus Universitets rekrutteringssystem, som kan tilgås under stillingsopslaget på Aarhus Universitets hjemmeside.

 

Om Aarhus Universitet

Aarhus Universitet er et fagligt bredt og forskningsintensivt universitet med høj kvalitet i uddannelse og forskning, og et stærkt engagement i samfundsudviklingen nationalt og globalt. Universitetet tilbyder et inspirerende uddannelses- og forskningsmiljø for 38.000 studerende og 8.000 medarbejdere (årsværk) med en årlig omsætning på 6,6 mia. kr. Læs mere på www.au.dk

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Aarhus Universitet

Adresse 1
Nordre Ringgade 1
8000 Aarhus C
Danmark
Web
Adresse 2
Danmark
Kontaktperson
.
Praktisk information
Oprettet
09-09-2019
Udløber
01-10-2019
Kviknummer
LJA-75476258
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Jura, HR og personale, Ledelse, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Aarhus Universitet

Adresse
Nordre Ringgade 1
8000
Aarhus C
Danmark
Praktisk information
Indrykket
09-09-2019
Ansøgningsfrist
01-10-2019
Kviknummer
LJA-75476258
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Jura, HR og personale, Ledelse, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed