Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Centerleder til ældreområdet

Tårnby kommune

Tårnby, Storkøbenhavn

Indrykket
11-06-2018

Del dette job

Kontakt
Tårnby kommune
Amager Landevej 76
2770 Kastrup
Praktisk information
Oprettet
11-06-2018
Udløber
22-06-2018
Kviknummer
LJA-62251771
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Ledelse, Politik og samfund

Tårnby Kommune søger en centerleder til ældreområdet pr. 1.9.2018

 

Det tætte samspil med de regionale hospitaler, fokus på forebyggelse og sundhed, nye udbuds- og fritvalgsregler, der sætter rammerne for partnerskabsaftaler med private udbydere m.m. Udgangspunktet for ledelse af ældreområdet er således meget udfordrene og spændende. Den nye centerleder skal sætte retning for den fortsatte udvikling af ældreområdet. Mulighederne for at afprøve nye spændende indsatser og metoder er betydelige.

 

Ældrecentret skal udgøre fundamentet, hvor ledere og medarbejdere med stort engagement formår at implementere nye indsatser og skabe markante resultater.

 

Opgaven:

Centerlederen har det samlede ansvar for ledelse, udvikling og drift af ældreområdet i Tårnby Kommune. I ledelsesarbejdet skal den nye leder sætte ubetinget fokus på at:

 

  • skabe rammer og sætte retning for ældreområdets strategiske udvikling

  • centrets samlede kompetencer bringes i spil, og at der skabes resultater

  • kvaliteten i ældreplejen lever op til de politiske beslutninger, mål og kvalitetsstandarder

  • sikre effektiv styring af økonomi og ressourcer

  • være på forkant med udviklingstendenser, lovgivning og teknologi m.v. og omsætte dette til nye indsatser

  • indgå som en aktiv sparringspartner i forvaltningens ledergruppe og i kommunens øvrige ledelses- og udviklingssammenhænge

  • medvirke til at understøtte service overfor borgerne gennem sammenhængende borgerforløb på tværs af service- og fagområder

 

 

For den rette person vil mulighederne for at påvirke kommunens indsats og arbejde på ældreområdet være betydelige.

 

Personen:

Den nye leder kan have en akademisk uddannelsesbaggrund eller en sundhedsfaglig uddannelse suppleret med en administrativ / ledelsesmæssig overbygning.

 

Der forudsættes ledelseserfaring fra en politisk styret organisation samt erfaringer opnået gennem arbejde med større og komplekse driftsopgaver. Personaleledelsestalentet må godt være tydeligt i lederens referencer.

 

Centerlederen er udviklings- og handlingsorienteret samt kommunikerer ubesværet i mange forskellige sammenhænge. Evnen til at sætte mål og rammer på en tydelig måde er fremtrædende.

 

Løn- og ansættelsesvilkår

Ansættelsen sker i henhold til gældende overenskomst med den forhandlingsberettigede organisation efter forhandling.

 

Kommunens ansættelsespolitik indebærer, at der ved ansættelse indhentes referencer fra tidligere og nuværende arbejdssteder. Har du været ansat i Tårnby Kommune, vil der altid blive taget reference herfra. Der skal desuden ved ansættelse forevises straffeattest. Ansættelsen vil være betinget af, at disse er tilfredsstillende.

 

Værdigrundlag og perspektiv for Tårnby Kommunale Forvaltning samt hvilke personalegoder Tårnby Kommune tilbyder, kan ses her.

 

Yderligere oplysninger

Ønsker du yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at rette henvendelse til forvaltningschef Kim Askelund Madsen på telefon 3247 1800. Person- og jobprofil kan rekvireres på telefon 3247 1801.

 

Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler torsdag den 28. juni 2018.

 

Ansøgning

Ansøgning med dokumentation for uddannelse, oplysning om eventuel tidligere beskæftigelse, eventuel arbejdstilladelse og bilag sendes via nedenstående link. Vær opmærksom på, at Tårnby Kommune benytter et elektronisk rekrutteringssystem. Du bedes derfor så vidt muligt søge stillingen via nedenstående link. Såfremt du søger stillingen pr. brev, skal dette indeholde de samme oplysninger, som kræves af det elektroniske rekrutteringssystem.

 

Behandling af personoplysninger

Tårnby Kommune er dataansvarlig for de personoplysninger, som du registrerer og sender til kommunen via rekrutteringssystemet eller på anden vis ved ansøgning om job.

 

Oplysningerne vil alene blive brugt i rekrutteringsprocessen. Medlemmer af ansættelsesudvalget, for den stilling du søger, får adgang til dine registrerede personoplysninger i den tid rekrutteringsprocessen løber. Behandlingen af oplysningerne vil naturligvis være fortrolig og sikker.

 

Vi opbevarer din ansøgning samt øvrige oplysninger i op til 6 måneder efter endt rekrutteringsproces. Herefter slettes de automatisk.

 

Du har efter databeskyttelsesforordningen en række rettigheder. Herunder ret til at se de personoplysninger du har registreret hos os og ret til sletning af oplysninger. Læs i øvrigt her om dine rettigheder. Hvis du vil gøre brug af dine rettigheder skal du kontakte Tårnby Kommune, Organisations- og Personaleafdelingen. Adresse: Amager Landevej 76, 2770 Kastrup. Telefon: 3247 1280. E-mail: op2@taarnby.dk.

 

For henvendelse vedrørende den ledige stilling se kontaktoplysninger under overskriften 'Yderligere oplysninger'.

 

Har du spørgsmål til behandlingen af dine personoplysninger, og til hvordan dine rettigheder bliver udøvet i henhold til databeskyttelsesreguleringen, kan du kontakte Tårnby Kommunes databeskyttelsesrådgiver. E-mail: Link til Borger.dk

Telefon: 3247 1235. Ved brev: Tårnby Kommune, Organisations- og Personaleafdelingen, Amager Landevej 76, 2770 Kastrup, Att.: Databeskyttelsesrådgiver.

 

Såfremt du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte

 

Kim Askelund Madsen

kam.sf@taarnby.dk

Tlf.: 3247 1800

 

Ansøgningsfrist:

22. juni 2018

 

I Tårnby Kommune lægger vi vægt på at give vores ca. 43.000 borgere en hurtig, høflig og korrekt betjening, at være en god arbejdsplads for vores ca. 3.000 ansatte og at have en synlig og konsekvent ledelse på alle niveauer. Vi bestræber os på gennem personalepolitikken at skabe mulighed for en faglig, arbejdsmæssig og menneskelig udvikling hos alle ansatte, hvor nøgleordene er rekruttering, fastholdelse og kompetenceudvikling. Læs mere på www.taarnby.dk

Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Tårnby kommune

Adresse
Amager Landevej 76
2770
Kastrup
Danmark
Praktisk information
Oprettet
11-06-2018
Udløber
22-06-2018
Kviknummer
LJA-62251771
Jobtype
Fuldtid
Fag
Ledelse, Politik og samfund
Beliggenhed
Beregn rute-/rejseplan