Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Centerleder med overblik til Center for Handicap og Myndighed

Randers Kommune

Randers, Østjylland

Indrykket
28-06-2022

På handicapområdet er der et vedvarende fokus på at nytænke indsatserne til både børn, unge og voksne borgere. Det sker bl.a. ved at omsætte og implementere de politisk vedtagne handicapplaner, herunder fokus på borgerinddragelse og det vedtagne kodeks, som skal kendetegne områdets samarbejde med borgere og pårørende.

 

Så har du blik for udviklingspotentialer og processer, og brænder du for at skabe retning i en stor organisation med fokus på at omdanne overordnede strategier til hverdagspraksis med borgeren i centrum, så har vi stillingen til dig.

 

Om os

Handicapområdet gennemfører med virkning pr. 1. oktober 2022 en omorganisering. Det betyder, at Center for Handicap og Myndighed etableres som et nyt center.

 

Vi er et center med omkring 500 medarbejdere og ledere, der brænder for at løse kerneopgaven. Vi har fokus på at udvikle faglige løsninger, der understøtter sammenhæng og koordinering samt mestring af eget liv i sammenhæng med økonomi i balance.

 

Centret er ét ud af tre centre på socialområdet. Alle centre har de senere år gennemgået en stærk faglig udvikling, hvor mestring, samskabelse, metodeudvikling, uddannelse af borgerguides og faglige fællesskaber er omdrejningspunkterne.

 

Vi er et socialområde, der har fokus på at lykkes i fællesskab - dét vi kalder for det fælles vi.

Den måde at samarbejde på, skal du vise vejen i, dels fordi det understøtter gode løsninger for borgerne, og dels fordi det fremmer trivsel i organisationen.

 

I centret er der et budget på ca. 450 mio. kr.

 

Fokus i de kommende år

Vi er midt i en proces med at omsætte handicapplanerne til handling, hvor mere end 450 borgere og pårørende har givet input til den retning, vi skal udvikle indsatserne i.

 

Forventningerne til omsætningen af handicapplanerne er store, og din opgave bliver, sammen med ledere, medarbejdere, borgere, pårørende og samarbejdspartnere, at omsætte og implementere planen sideløbende med den daglige drift og udvikling af centret.

 

Centret er nyt og dermed bliver der en væsentlig opgave i, sammen med ledere, medarbejdere, brugere og pårørende, at skabe fundamentet for et stærkt og udviklende samarbejde i det ny-etablerede center. Vi vil i de kommende år have et særligt fokus på udviklingen i myndighedsafdelingen, således at vi understøtter borgernes oplevelse af samarbejdet og samtidig skaber et godt arbejdsmiljø for medarbejdere og ledere i afdelingen.

 

Økonomisk er der et meget stort pres på handicapområdet. Du kommer derfor til at spille en central rolle i forhold til både den løbende drift, med fokus på sikker styring, og den løbende udvikling af indsatser på området i tæt samarbejde med resten af organisationen.

 

Ledelsesopgaven

Foruden udviklings- og implementeringsopgaven har du som centerleder det overordnede økonomiske, faglige og personalemæssige ansvar i centret. Du skal kunne arbejde strategisk og have overblik, men samtidig være opmærksom på detaljen. Du arbejder delegerende og tillidsfuldt, men skal også kunne sætte dig igennem og træffe de svære beslutninger, hvor nødvendigt.

 

Gennem et højt informations- og kommunikationsniveau, forstår du at bedrive ledelse af centret igennem 3 ledere, der er hver især er ansvarlige for følgende områder

 • Myndighed

 • Specialindsats for børn og unge

 • Botilbuddene på handicapområdet.

 

Som formand for det Lokale Område-MED er du ansvarlig for centrets arbejdsmiljøarbejde ligesom du følger op på tilsyn, målinger og evalueringer.

Du bliver samtidig en del af en velfungerende centerledergruppe, der sammen med socialchefen leder socialområdet i Randers Kommune. I centerledergruppen er der fokus på at lede til siden, fordi vi derigennem skaber de bedste faglige løsninger for borgerne og samtidig tager et forpligtende medansvar for den samlede opgave.

 

Vi forventer, at du

 • Kan agere i en politisk styret organisation

 • Kan skabe økonomisk overblik og tage initiativer, der sikrer en økonomi i balance

 • Er tydelig og anerkendende i din kommunikation og kan træffe beslutninger med afsæt i inddragelse af relevante aktører

 • Kan organisere og koordinere, så du får ting til at ske og fastholder overblikket

 • Kan facilitere tillidsfulde samarbejdsprocesser internt og eksternt, der understøtter følgeskab og samskabelse på tværs

 • Kan udvikle og vedligeholde et godt arbejdsmiljø sammen med lederne i centret, TR og AMR

 • Er ledelsesfagligt og socialfagligt velfunderet og kan understøtte et udviklende fagligt miljø, herunder tilbyde ledelsesfaglig sparring til lederne i centret

 • Har erfaring med ledelse af ledere, gerne på det sociale område

 • Indgår i et forpligtende kollegaskab med de øvrige centerledere, hvor vi deler viden, sparrer med hinanden samt sikrer udvikling og et bredt samarbejde på tværs af centrene.

 

Vi tilbyder

 • En arbejdsplads, der vil gøre en forskel, til gavn for børn, unge og voksne borgere samt pårørende

 • Muligheden for at være med til at udvikle og sætte dagsorden på handicapområdet

 • Et lederjob med mange samarbejdsflader, interne som eksterne

 • En arbejdsplads med engagerede og fagligt kompetente ledere og medarbejdere

 • Ledelseskollegaer (op, ned og til siden), der samarbejder om de stærke løsninger for helheden, og hvor der er fokus på den ledelsesfaglige udvikling.

 

Løn- og ansættelsesforhold

Ansættelse og aflønning sker i henhold til gældende overenskomst.

Ansættelsen er en fast stilling på fuld tid.

Tiltrædelse er pr. 1. oktober 2022.

 

Ansøgning

Ansøgningsfrist er den 3. august 2022.

 

Ansættelsesforløbet vil indeholde to samtaler.

Vi afholder første samtalerunde den 10. august 2022 og anden samtalerunde den 25. august 2022, hvor der indgår en case, som præsenteres og forberedes før samtalen.

Imellem de to samtalerunder gennemføres en personprofil test. Testen udfyldes online, og der vil være tilbagemelding på testen den 22. august.

 

Hvis du har spørgsmål vedrørende stillingen, er du velkommen til at kontakte socialchef Runa Steenfeldt på telefon 30 34 22 73. (ferie til 14. juli incl.)

 

På disse links kan du finde yderligere oplysninger om

 

Vedhæftede filer

 

Ansættelsesforhold

fuldtid, fastansættelse.

 

Tiltrædelse

1. oktober 2022

 

Ansøgningsfrist

03-08-2022

 

Virksomhedens oplysninger

Center handicap myndighed-HK6

 

Kontakt person

Socialchef Runa Steenfeldt

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Randers Kommune

Adresse 1
Laksetorvet 1
8900 Randers
Danmark
Praktisk information
Oprettet
28-06-2022
Udløber
03-08-2022
Kviknummer
LJA-83768232
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, økonomi og regnskab, Ledelse, Politik, kultur og samfund, Strategi og udvikling
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Randers Kommune

Adresse
Laksetorvet 1
8900
Randers
Danmark
Praktisk information
Indrykket
28-06-2022
Ansøgningsfrist
03-08-2022
Kviknummer
LJA-83768232
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Finans, økonomi og regnskab, Ledelse, Politik, kultur og samfund, Strategi og udvikling
Beliggenhed