Region Hovedstaden - Rigshospitalet

Region Hovedstaden - Rigshospitalet,

København
02-05-2018

CENTERDIREKTØR NEUROCENTRET

Kontakt

Region Hovedstaden - Rigshospitalet

Nordre Ringvej 57
2600
Glostrup
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
02-05-2018
Udløber:
23-05-2018
Kviknummer:
LJA-60252747
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Ledelse
Beliggenhed
Beregn rute-/rejseplan
Fra:
Til:
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Neurocentret befinder sig i en spændende periode, hvor en ambitiøs fusion nærmer sig afslutningen. Der er skabt et fagligt velstruktureret og sammenhængende center, som fungerer på højt internationalt niveau, og hvor der er store potentialer for fortsat udvikling og resultatskabelse.

Der søges en moderne, visionær og dynamisk centerdirektør, der med en stærk sundhedsfaglig ballast kan stå i spidsen for at indfri de mange faglige ambitioner, skabe organisatorisk og kulturel udvikling og som kan fungere som den samlende figur, der opnår resultater for patienter og medarbejdere - opad, nedad og til siderne.

Stillingen

Neurocentret består af syv klinikker. Enhederne på Blegdamsvej flytter inden længe samlet ind i den nye Nordfløj. Her foregår den højtspecialiserede og akutte behandling, mens der er skabt et neurologisk rehabiliteringshus i Glostrup og med specialenheder på Hvidovre Hospital og i Hornbæk.

Centerdirektøren får ansvaret for en lang række strategiske, organisatoriske og driftsmæssige opgaver samt vigtige funktioner i forhold til forskning, udvikling og uddannelse, der forudsætter betydelig sundhedsfaglig indsigt, herunder:

 • Udarbejde og effektuere mål, strategi- og handleplaner inden for behandling, forskning, uddannelse, aktivitet og arbejdsliv. I tilknytning hertil skal centerdirektøren udvikle planer for centrets samlede udvikling, matrikelsamarbejdet og for etablering af en fælles kultur.
 • Opfylde mål for økonomien og den løbende optimering af den økonomiske styring.
 • Sikre at faglige retningslinjer for diagnostik, behandling og pleje følges.
 • Skabe vilkår for veltilrettelagte og koordinerede patientforløb, høj patienttilfredshed og patientsikkerhed samt fortsat implementering af sundhedsplatformen.
 • I samarbejde med klinikledelserne styrke evidensbaseret behandling og pleje på højt niveau, herunder facilitere og sikre gode vilkår for uddannelse, kvalitet, forskning og udvikling i alle enheder. Centerdirektøren skal aktivt bistå klinikledelserne med at udmønte et professionelt ledelsesarbejde, således at der sker den fornødne oprustning og udvikling på relevante felter.
 • Arbejde for at fusionen af Rigshospitalet og Glostrup Hospital gennemføres her i slutfasen, herunder fysisk, ledelsesmæssigt, fagligt, organisatorisk og kulturelt. Opgaverne omkring indflytning i Nordfløjen skal have høj prioritet.
 • Arbejde for at udnytte alle potentialer for øget samarbejde mellem klinikkerne i centret, og herunder især indenfor neurologien.
 • Sikre systematisk kompetenceudvikling og uddannelsesplanlægning for ledere og medarbejdere i henhold til centrets strategi og mål.
 • Formidle et godt og konstruktivt fagligt og tværfagligt samarbejde om målene for Rigshospitalet og for det fusionerede center, herunder sikre gode relationer til eksterne samarbejdspartnere både i og uden for Region Hovedstaden og på tværs af centre og klinikker på Rigshospitalet.
 • Bidrage til at profilere centret i alle nationale og internationale sammenhænge.
 • Initiere et godt arbejdsmiljø og sikre centret som en attraktiv arbejdsplads, der kan tiltrække, fastholde og udvikle højt kvalificerede medarbejdere og som internt prioriterer tydelige tværgående samspil mellem klinikkerne.

 

Centerdirektøren indgår i centerledelsen sammen med centerchefsygeplejersken, hvor hovedopgaven er at sikre, at ledelsesmæssige, faglige og politiske beslutninger implementeres i Neurocentrets samlede organisation. En række af disse opgaver løses i tætte samspil med klinikledelsen og en velfungerende centerstab.

Personen

Centerdirektøren skal først og fremmest være en moderne, motiverende, initiativrig og løsningsorienteret topchef, der visionært og med en tydelig handlings- og kommunikationsadfærd kan fungere professionelt som den samlende figur i en stor nyfusioneret og kompleks vidensorganisation. Der lægges stor vægt på, at centerdirektøren har en tydelig sundhedsfaglig ballast og stærke personlige kompetencer, hvor bl.a. evnen til at opnå legitimitet i hele organisationen prioriteres, ligesom centerdirektøren skal formå at fungere med en åben, rummelig og transparent ledelsesstil, og samtidig fremstå anerkendende, uhøjtidelig og inddragende.

Centerdirektøren skal have betydelige erfaringer fra tidligere relevante ledelsesfunktioner, herunder samspil med sundhedsprofessionelle forskningsmiljøer og varetagelse af planlægnings- og økonomistyringsopgaver. Erfaring med kultur- og organisationsudvikling med et sundhedsfagligt afsat vægtes ligeledes.

Neurocentrets kommende chef skal have indgående kendskab til det danske sundhedsvæsen, og gerne fra en sundhedsfaglig position, og herunder især kendskab til forudsætninger og vilkår for drift og udvikling af store og højt specialiserede klinikker og hospitaler.

Vilkår

Løn- og ansættelsesforhold i henhold til gældende Aftale for chefer. Der er mulighed for ansættelse på kontraktvilkår. Lønniveauet er ca. 900.000 kr. årligt, eksklusive evt. kontrakttillæg og pension.

Ansøgning

Ansøgningsfrist: Onsdag den 23. maj 2018 kl. 12.00

Stillingen søges på www.muusmann.com/stillinger.

Se stillings- og personprofil på www.muusmann.com.

Kontakt gerne hospitalsdirektør Per Christiansen, tlf. 35455566, eller adm. direktør Lars Muusmann, tlf. 40767227.

Skriv gerne at du har set jobbet hos Djøfs Jobunivers...

Populære job

Høje-Taastrup Kommune søger erhvervsservicechef

Høje Taastrup Kommune
Frist: 
01-10-2018

POLITISK CHEF TIL FINANSFORBUNDET

Finansforbundet
Frist: 
09-10-2018
Lignende job
Københavns Kommune
København, Storkøbenhavn
Frist:
07-10-2018
Erhvervsministeriet
København, Storkøbenhavn
Frist:
07-10-2018