Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Centerchef til Center for støtte til borgere i egen bolig og aktivitets- og samværstilbud

Københavns Kommune

København, Storkøbenhavn

Indrykket
20-09-2019
Borgercenter Voksne, Socialforvaltningen, Københavns Kommune, er i gang med at etablere fire nye centre, som led i en større omstilling af socialpsykiatrien i København. Til et af centrene søger vi en centerchef, som har solid erfaring med ledelse, som kan skabe forandringer, er skarp til økonomistyring, har høje faglige ambitioner og gode samarbejdsevner. 

 

Centeret er et ud af fire centre, der tilsammen har ansvaret for Københavns Kommunes tilbud til borgere med en psykisk lidelse. Som centerchef i Center for støtte til borgere i egen bolig og aktivitets- og samværstilbud får du det samlede ansvaret for drift og udvikling af hjemmevejlederindsatser og aktivitets- og samværstilbud efter Servicelovens 85 og 104 i Københavns Kommune. Centeret har et budget på ca. 105 mio. kr. og 97 medarbejdere. Der er fire hjemmevejledergrupper, et akuttilbud og 20 aktivitets- og samværstilbud, hvoraf en del er selvejende, og centeret betjener hver dag en stor borgerkreds. Centerchefen støttes i dagligdagen af en faglig stab, som er fælles for de fire socialpsykiatriske centre.

 

Igennem de seneste år har vi i København arbejdet med en større omstilling af socialpsykiatrien. Formålet med omstillingen er at give flere borgere mulighed for at leve så selvstændigt et liv, som muligt. Vi arbejder ud fra en rehabiliterende tilgang, hvor vi sætter fokus på den enkelte borgers recoveryproces. Som led i omstillingen har vi bl.a. iværksat en kompetencegivende uddannelse for alle medarbejdere og udbygget tilbudsviften. Der er nu besluttet en ny centerstruktur, der skal styrke det faglige fokus i hvert center.

 

Ansvar og ledelsesopgaver

Som ny centerchef vil du få ansvaret for at opbygge, drive og udvikle det nye center i forhold til strategierne på området, og indenfor de rammer som er politisk besluttet. Det betyder, at du skal kunne gå foran i såvel den daglige drift som i udviklings- og forandringsprocesser.

 

De væsentligste opgaver vil være:

 • etablering af et sammenhængende center for 85 og 104

 • tilpasning og udvikling af centeret, så efterspørgslen kan imødekommes på tværs af byen

 • udvikling af nye typer af tilbud, herunder gruppetilbud, med henblik på at kunne modsvare efterspørgslen på tilbud og tilpasse tilbuddene til borgernes behov

 • sikker økonomistyring

 • opbygning af sammentømret ledergruppe i centeret

 • sikker drift og gode arbejdsmiljøforhold

 • samarbejde med de øvrige centre, Psykiatrienheden, hjemmeplejen, Beskæftigelses- og Integrationsforvaltningen, Regionerne

 

 

Kompetencer og kvalifikationer

Det er afgørende, at du kan dokumentere solid erfaring med ledelse og forandringsledelse og kan dokumentere gode resultater med ledelse indenfor der socialfaglige område. Vi lægger stor vægt på, at du kan træde i karakter, træffe beslutninger, at du har mod til at tænke i nye baner, vise ledere og medarbejdere tillid og skabe rum for faglig udvikling og trivsel.

 

Vi forventer, at du

 • har en relevant videregående uddannelse med videreuddannelse indenfor ledelse

 • kan samtænke økonomisk og faglig udvikling og kan vise gode resultater med økonomistyring

 • kan eksekvere og få følgeskab

 • har erfaring med at lede gennem ledere

 • kan håndtere pressede situationer og bevare overblikket

 • har en anerkendende, synlig og dialog-og tillidsbaseret ledelsestilgang

 • har fokus på samskabelsesprocesser og evner at indgå i ligeværdig dialog med borgere, medarbejdere, og ledere på alle niveauer

 • er empatisk og udadvendt med stærke relationskompetencer

 • trives med at bedrive ledelse i en politisk styret organisation

 

 

Vi tilbyder

Som centerchef i Borgercenter Voksne får du mulighed for at blive en del af en stor organisation med høje ambitioner for arbejdet med københavnere med særlige behov, herunder borgere med sindslidelse, misbrug og hjemløseproblemer. Du får mulighed for at præge et strategisk vigtigt område og bliver en del af borgercenterets samlede chefkreds. Stillingen indeholder stor faglig og ledelsesmæssig spændvidde i en interessant kontekst, hvor du sammen med den øvrige ledelse i Borgercenter Voksne står i spidsen for udviklingen af området.

 

Vores værdier

I den københavnske socialpsykiatri tror vi på, at alle har mulighed for at komme sig helt eller delvist af psykisk sygdom. Vi møder borgerne med ligeværd og støtter dem i at styrke deres håb, selvbestemmelse og muligheder. Det gør vi med afsæt i et fælles fagligt fundament, der understøtter, at vi arbejder vidensbaseret, koordineret og sammen med borgerne.

 

Socialudvalget har vedtaget en samlet socialstrategi, som sætter retningen for Socialforvaltningen, og som vi arbejder med at implementere gennem lokale udviklingsplaner.

 

Vilkår

Lønnen fastsættes efter forhandling med den relevante faglige organisation. Stillingen er indplaceret i henhold til cheflønaftalen. Det forventede lønniveau er kr. 665.000-680.000 eks. pension med mulighed for forhandling af kvalifikationstillæg og pension. Stillingen er til besættelse den 1. december 2019.

 

Yderligere oplysninger

www.kk.dk kan du læse mere om Socialforvaltningen og Borgercenter Voksne. Via disse links kan du læse nærmere om centret, det faglige grundlag og strategierne på området: (Socialstrategien, Grundfortællingen, faglig guide, indstillingen om nye centerstruktur, bilag om den ændrede centerstruktur og organisationsdiagram).

 

For yderligere oplysninger om stillingen, kan du ringe til borgercenterchef Alberte Bryld Burgaard på 2637 7141 eller HR-chef Anne Hare 2711 7232.

 

Søg via nedenstående link senest tirsdag den 8. oktober 2019.

 

Vi afholder to samtalerunder. I mellemperioden vil der være en test af de udvalgte kandidater ved et eksternt konsulentfirma. Første samtalerunde afholder vi den 11. oktober og anden samtalerunde den 29. oktober.


Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Københavns Kommune

Adresse 1
Bernstorffsgade 17
1592 København V
Danmark
Web
Praktisk information
Oprettet
20-09-2019
Udløber
08-10-2019
Kviknummer
LJA-75794487
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Ledelse, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu
Lignende job

Universitetet i Oslo

Universitetet i Oslo

Universitetet i Oslo

Del dette job

Virksomhedsinformation

Københavns Kommune

Adresse
Bernstorffsgade 17
1592
København V
Danmark
Praktisk information
Indrykket
20-09-2019
Ansøgningsfrist
08-10-2019
Kviknummer
LJA-75794487
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Ledelse, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed