Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Centerchef til Center for Socialt Arbejde og Forvaltning

Professionshøjskolen Absalon

Slagelse, Vestsjælland

Indrykket
12-02-2021

Er du en retningssættende og resultatorienteret leder, der vil udvikle og styrke nogle af velfærdssamfundets vigtige fagprofessionelle uddannelser? Vil du understøtte, at de studerende får et højt læringsudbytte? Absalon har brug for dig, der kan gå forrest og sætte kursen for Center for Socialt Arbejde og Forvaltning.

Som centerchef bliver du et centralt omdrejningspunkt i at udvikle og kvalitetssikre grunduddannelserne i centret, som uddanner socialrådgivere, administrationsbachelorer og er ved at oprette en ny uddannelse i sundhedsadministration. Udviklingen sker i tæt samspil med aftagere og interessenter. Dertil kommer en vigtig opgave i forhold til at styrke samspil og sammenhæng mellem grunduddannelserne, efter- og videreuddannelser og forskning.

Du er centrets ansigt udadtil, og du kommer til at indgå i et tæt nationalt og regionalt samarbejde om at udvikle uddannelserne. Du bliver en del af en ambitiøs uddannelsesinstitution, der er i gang med en strategisk omstilling med fokus på kvalitet og relevans. Det er en stilling med stor bredde og gode muligheder for selv at påvirke og sætte retning.

Du får det overordnede personaleansvar for et center, hvor der er fire uddannelsesledere og ca. 65 medarbejdere hvor størstedelen er undervisere. I centret er der omkring 1.300 studerende på grunduddannelserne.

Som ny centerchef får du en væsentlig ledelsesopgave, der kræver, at du er målrettet og engagerende i din ledelsesstil. Center for Socialt Arbejde og Forvaltning er et komplekst center med stor geografisk spredning, der kalder på administrativ tæft, en evne til kompleksitetsreduktion og stærke samarbejdskompetencer i det tværgående samarbejde med Absalons andre centre og fællesfunktioner. Hertil kommer en betydelig national opgave med at udvikle centrets uddannelser i samarbejde med landets øvrige professionshøjskoler og andre væsentlige interessenter.

Med reference til direktøren for Sundhed, Social og Engineering bliver du en del af en fagligt ambitiøs chefgruppe, ligesom du sammen med Absalons øvrige chefgruppe kommer til at indgå i et tæt samarbejde med direktionen. Vi har et tillidsfuldt samarbejde med udgangspunkt i helheden, hvor vi vægter at bruge hinandens viden og kompetencer og trække igennem på tværs.

Lyder det som noget for dig? Så kan du læse mere om vores ønsker og krav til vores nye centerchef her.

Hvis du har yderligere spørgsmål, så er du velkommen til at kontakte direktør Daniel Schwartz Bojsen, tlf. 7248 1547 eller partner i Genitor Jens Marcussen på 3141 0587 / jm@genitor.dk

Ansøgning og relevante bilag sendes via linket på siden her senest mandag den 8. marts 2021.


Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Professionshøjskolen Absalon

Adresse 1
Slagelsevej
4180 Sorø
Danmark
Adresse 2
Slagelsevej 70
4180 Sorø
Danmark
Praktisk information
Oprettet
12-02-2021
Udløber
08-03-2021
Kviknummer
LJA-81712663
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Forskning og undervisning, Ledelse
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Professionshøjskolen Absalon

Adresse
Slagelsevej 70
4180
Sorø
Danmark
Praktisk information
Indrykket
12-02-2021
Ansøgningsfrist
08-03-2021
Kviknummer
LJA-81712663
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Forskning og undervisning, Ledelse
Beliggenhed