Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Centerchef til Center for Socialpædagogik og Psykiatri

Socialforvaltningen

Vanløse, Storkøbenhavn

Indrykket
16-03-2020

Vil du stå i spidsen for et center med dygtige ledere og medarbejdere, der brænder for socialpædagogik og psykiatri?  Så er denne stilling som centerchef måske noget for dig.

Om centret
Center for Socialpædagogik og Psykiatri (CSP) er en del af Borgercenter Børn og Unge (BBU), der er forankret i Socialforvaltningen i Københavns Kommune. Borgercentret består af fem udførercentre med en række specialiserede institutioner og tilbud, fem borgerrettede børnefamilieenheder på myndighedsområdet samt en central stab.

CSP består af dag-, døgn- og skoletilbud til børn og unge med sociale, psykologiske og psykiatriske behandlingsbehov. Centret består af 7 specialiserede institutioner med hver deres særlige profil, målgruppe og behandlingsmuligheder. Institutionerne er placeret i København og omegn. Centret rummer desuden et tilbud for børn og unge med spiseforstyrrelser, en rådgivningsenhed og den forebyggende enhed Brobyggerne.

CSP's målgruppe er udsatte børn og unge i alderen 5-18 (23) år. Centrets institutioner og tilbud leverer specialiserede, fleksible og skræddersyede indsatser i tæt samarbejde med familie og netværk. Centrets indsatser er ofte kombinationer mellem institutions- og hjemmebaserede indsatser eller indsatser planlagt sammen med andre aktører på området. 

Om opgaven
Centerchefen har det overordnede ansvar for det samlede center og de enkelte institutioner og tilbud. Du skal stå i spidsen for et center med over 250 fuldtidsansatte, hvor hovedparten af medarbejderne er socialpædagoger, lærere og psykologer. Du får til opgave at sætte en tydelig faglig og strategisk retning for centret sammen med ledere, medarbejdere, borgere og civilsamfund. Herudover skal du skabe en fortsat sikker drift af centerets tilbud og institutioner, hvor der er styr på økonomi og de styringsmæssige opgaver.

Vi arbejder i en travl hverdag, så det er vigtigt, at du formår at bevare overblikket. Vi forventer også, at du kan håndtere akutte sager, som til tider har mediernes bevågenhed.

Faglige kvalifikationer
Du har solid indsigt i det socialfaglige område og meget gerne erfaring med socialpædagogik og psykiatri. Vi lægger vægt på, at du har dokumenteret ledelseserfaring gerne fra en politisk styret organisation. Du vil kunne bidrage til udvikling af effektfulde indsatser for børn og unge indenfor de politiske og lovgivningsmæssige rammer. Du er vant til at kommunikere på flere niveauer og omsætte strategi til handling i praksis. Du er dygtig til at prioritere ressourcer i retning af, hvor de gør størst muligt gavn og skaber synlige resultater.

Personlige kvalifikationer 
Som person er du i stand til at skabe gode samarbejdsrelationer både internt i centerledelsen og på tværs af borgercentret, forvaltningen og kommunen. Du er synlig og inddragende, samtidig med at du besidder en høj personlig og faglig integritet. Du er tydelig, har en åben og tillidsskabende ledelsesstil, samtidig med at du sætter klare mål og er skarp på de løbende prioriteringer. Som leder kan du desuden gå foran i arbejdet med at udvikle et fortsat attraktivt arbejdsmiljø præget af engagement og høj faglighed.

Vi tilbyder
Vi tilbyder en chefstilling, hvor du får et centralt ansvar for et meningsfuldt og spændende fagligt område. Vi har i en årrække gået forrest med omstilling Tæt på Familien for at udvikle nye løsninger og metoder for at understøtte arbejdet med udsatte børn, unge og familier.

Du får et nært samarbejde med chefkredsen i BBU særligt dine 4 andre centerchefkolleger og borgercenterchefen på udførerområdet. Herudover kommer du til at stå i spidsen for en centerledelse, der består af nogle dygtige institutions- og tilbudsledere, der er ambitiøse og går langt for at skabe de bedste rammer for børnene og de unge i centrets tilbud.

Løn- og ansættelsesvilkår
Ansættelse sker efter gældende overenskomst og efter principperne om Ny Løn. Stillingen er til besættelse den 1. juni 2020.

Mere information
Du kan læse mere om Borgercenter Børn og Unge på www.kk.dk/bbu. Du kan læse mere om Center for Socialpædagogik og Psykiatri på www.csp.kk.dk. Hvis du vil vide mere, er du velkommen til at kontakte borgercenterchef Sven Bjerre på 2083 7080.

Søg via nedenstående link senest søndag den 5. april 2020

Sammen med din motiverede ansøgning beder vi dig uploade CV, eksamensbeviser og evt. udtalelser. 

Vi afholder den første samtalerunde i uge 16 og den anden samtalerunde i uge 17. Der vil være et testforløb mellem de to samtaler.


Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Socialforvaltningen

Adresse 1
Center for Socialpædagogik og Psykiatri
Adresse 1
Limfjordsvej 23
2720 Vanløse
Danmark
Praktisk information
Oprettet
16-03-2020
Udløber
05-04-2020
Kviknummer
LJA-79820953
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Ledelse, Politik, kultur og samfund, Strategi og udvikling
Ansøg nu
Lignende job

Universitetet i Oslo

Universitetet i Oslo

Universitetet i Oslo

Del dette job

Virksomhedsinformation

Socialforvaltningen

Adresse
Center for Socialpædagogik og Psykiatri
2720
Vanløse
Danmark
Praktisk information
Indrykket
16-03-2020
Ansøgningsfrist
05-04-2020
Kviknummer
LJA-79820953
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Ledelse, Politik, kultur og samfund, Strategi og udvikling
Beliggenhed