Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Centerchef til Center for Indkøb og Forsikring i Københavns Kommune

Københavns Ejendomme og Indkøb

København, Storkøbenhavn

Indrykket
25-05-2022

Københavns Kommune er i en rivende udvikling på indkøbsområdet. Vi har organiseret indkøbsområdet med solidt afsæt i kategoristyring. På den måde får vi både mulighed for at have en stor del af indkøbsområdet samlet i et stærkt kompetencecenter, samtidig med at ansvaret for kategorierne ligger tæt på de mest relevante forvaltninger.

Gennem kategoristrategier, stærke data, fokus på compliance og en stærk support har indkøbsområdet formået at bidrage væsentligt til kommunens økonomiske råderum i de senere år. Vi arbejder med innovation i offentlige indkøb samtidig med, at vi er ambitiøse, når det kommer til leverandørers efterlevelse af CSR-krav vedr. menneske- og arbejdstagerrettigheder, klima- og miljøhensyn samt normer for anti-korruption.

Derudover er vi helt i front på digitaliseringen af indkøb.

I Københavns Kommune foretages der hvert år indkøb for ca. 6 mia. kr. fordelt over hele kommunen. I Center for Indkøb og Forsikring (CFI) skal vi sikre, at institutionerne i Københavns Kommune har adgang til de rigtige varer og ydelser til den rette pris. Dette sker hovedsageligt gennem dialog med nøgleinteressenter, herunder kommunens egne brugere og leverandørerne på markedet.

CFI har et tværgående ansvar for at udvikle kommunens indkøb i et tæt samarbejde med indkøbsfunktionerne i de enkelte forvaltninger. Derudover er centeret ansvarlig for en lang række af kommunens indkøbskategorier, herunder HR-ydelser, blandede varekøb, logistik, personbefordring, vikarformidling, FM, entreprise samt øvrige tjenesteydelser. Ansvaret for andre af kommunens indkøbskategorier ligger hos de relevante fagforvaltninger.

Herudover er vi kommunens eget forsikringsselskab og håndterer fx bygnings- og arbejdsskadeforsikringer.

Om jobbet

Som indkøbschef i Københavns Kommune (centerchef) har du det overordnede ansvar for kommunens samlede indkøbsløsning i forhold til systemer, processer og aftaler. Du skal være et fagligt fyrtårn og være ansvarlig for at løfte indkøbsområdet for hele Københavns Kommune. I Københavns Ejendomme og Indkøb (KEID) har vi også ansvaret for en række af de tværgående indkøbskategorier. Du skal sætte den videre retning for udvikling af kommunens indkøb og forsikring i tæt samarbejde med kommunens syv forvaltninger.

Med din personlige gennemslagskraft, samarbejdsevner og din sunde fornuft skal du

  • Sætte den strategiske retning for indkøbs- og forsikringsområdet
  • Drive udviklingen af indkøbsområdet i tæt samarbejde med forvaltningerne
  • Sikre indfrielsen af kommunens ambitiøse CSR-målsætninger, herunder for klimavenlige indkøb
  • Høste effektiviseringer uden forringet service for forvaltningerne og de enkelte enheder
  • Sikre compliance i tæt samarbejde med forvaltningerne
  • Understøtte en effektiv indkøbsproces
  • Sikre robuste forretningsgange for håndtering af forsikrings- og arbejdsskadesager
  • Formå at sætte struktur på og gennemføre forandringer gennem en høj grad af inddragelse og anerkendelse.
  • Lede en kreds af kompetente og engagerede chefer.

Om dig

Vi forestiller os, at du som vores nye centerchef har en relevant videregående uddannelse suppleret med lederuddannelse på højt niveau, erfaring med indkøbsområdet på ledelsesniveau og gerne erfaring fra en politisk styret organisation eller lignende store organisationer.

Du er et fagligt fyrtårn og kan dokumentere stærke resultater. Derudover har du erfaring med forandringsledelse, personaleledelse og gerne ledelse af ledere.

Med dine stærke analytiske evner vil du hurtigt kunne danne dig et overblik over organisationen og se nye veje og muligheder. Du har samtidig gavn af dine gode samarbejdsevner, da du er god til at etablere og fastholde relationer og formår at samarbejde på tværs af organisationen. Det skyldes dels, at du har en god forståelse for både topledelse og den enkelte kommunale institution. Dels, at du har en serviceminded tilgang til dine samarbejdspartnere.

Som person er du ambitiøs og ikke bange for at lægge planer for et område med stor politisk bevågenhed. Du har stor personlig gennemslagskraft og trives med en omskiftelig hverdag og du er god til at kommunikere.

Om os

Du vil blive ansat i CFI, der p.t. består af ca. 90 medarbejdere fordelt på kontorerne Strategisk Indkøb 1 og 2, Indkøbssupport og -analyse, CSR og Indkøbsjura samt Forsikring og Risikostyring.

Centeret er en del af KEID i Økonomiforvaltningen og leverer som koncernfunktion services på tværs af kommunens syv forvaltninger. Du vil som centerchef være en del af direktionen i KEID.

Du tilbydes et udfordrende og afvekslende job, hvor du vil blive en del af et godt og engageret fagligt miljø med god sparring og en uformel omgangstone. Vi tager kompetenceudvikling alvorligt, og opgaver, beslutninger og ansvar ligger i høj grad hos medarbejderne. Vi prioriterer godt samarbejde, og at vi udvikler os både individuelt og som team. Vi giver udfoldelsesmuligheder og frihedsgrader, men forventer til gengæld engagement, præstationer, samarbejde og vidensdeling.

Løn og ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst med Københavns Kommune og efter principperne for Ny Løn.

Stillingen ønskes besat pr. 1. august 2022 eller hurtigst muligt derefter.

Yderligere oplysninger

Ansættelsesprocessen gennemføres i samarbejde med Genitor. Du er velkommen til at henvende dig og få yderligere oplysninger hos KEIDs direktør Rasmus Vanggaard Knudsen, tlf. 4131 5521 eller på mail r28s@kk.dk eller rekrutteringskonsulent fra Genitor Trine Schandorff, tlf. 3141 0255 eller på mail ts@genitor.dk.

Søg via linket senest søndag den 12. juni

Vi forventer at afholde førstesamtaler den 15. juni og anden samtalerunde i uge 25. Ansættelsesforløbet vil indeholde ledelsestest.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Københavns Ejendomme og Indkøb

Adresse 1
Borups Allé 177
2400 København NV
Danmark
Praktisk information
Oprettet
25-05-2022
Udløber
12-06-2022
Kviknummer
LJA-83650669
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Handel, indkøb og transport, Ledelse, Miljø og energi, Politik, kultur og samfund, Strategi og udvikling
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Københavns Ejendomme og Indkøb

Adresse
Borups Allé 177
2400
København NV
Danmark
Praktisk information
Indrykket
25-05-2022
Ansøgningsfrist
12-06-2022
Kviknummer
LJA-83650669
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Handel, indkøb og transport, Ledelse, Miljø og energi, Politik, kultur og samfund, Strategi og udvikling
Beliggenhed