Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Centerchef

Tårnby kommune

Tårnby, Storkøbenhavn

Indrykket
31-01-2024

Er du en erfaren leder, der er dygtig til at lede forandringer og skabe følgeskab? Går du forrest for at sikre og understøtte samarbejde både internt og eksternt til gavn for borgere og virksomheder? Motiveres du af potentiale og høje ambitioner på beskæftigelsesområdet? Hvis du samtidig evner at navigere i en politisk ledet organisation og ønsker et tæt samspil med det politiske niveau, så søg stillingen som centerchef i Tårnby Kommune.

 

Tårnby Kommune gennemgik en større organisationsændring i 2023 med fokus på en effektiv udnyttelse af ressourcerne samt et stort fokus på helhedsorientering og på at sætte borgerperspektivet i centrum. Tårnby Kommune søger en centerchef for Center for Beskæftigelse og Borgerservice, der skal være med til at forankre organisationsændringerne.

 

Som Tårnby Kommunes nye centerchef for Center for Beskæftigelse og Borgerservice og dets ca. 150 medarbejdere får du det overordnede ansvar for beskæftigelsesindsatsen, ydelsesområdet og borgerservice med direkte ledelse af syv teamledere. Du bliver samtidig en del af den strategiske og tværgående chefgruppe på tværs af hele kommunen.

 

Vi søger en ambitiøs, lydhør og holdspillende centerchef, der kan vise vejen til bedre resultater og samle organisationen i et nyt vi. For den rette profil, der motiveres af potentialet til at flytte indsatsen og af at spille medarbejderne gode og samtidig formår det lange seje træk, er der her tale om en enestående mulighed.

 

Du skal evne at forene drift, udvikling og forankring af indsatsen samt understøtte et godt arbejdsmiljø, der rummer mange forskellige fagligheder. Du skal samtidig formå at oversætte politiske visioner og beslutninger for ledere og medarbejdere samt være bindeleddet til praksis.

 

Vi forventer, at du kommer med erfaring med beskæftigelsesområdet, ledelseserfaring og en stor motivation for at udøve forandringsledelse og få følgeskab og for at lykkes med at skabe resultater gennem andre. Du er relationelt stærk, har gode kommunikative evner og kan skabe grundlag for at udvikle og fastholde organisationens gejst, også når det er svært.

 

Læs mere om stillingen i job- og personprofilen her (PDF). Har du spørgsmål om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte direktør Katrine Pedersen Birk på tlf. 2285 2040 eller partner i Genitor Tina Overgaard på tlf. 3141 0178 eller to@genitor.dk.

 

Ansøgningsfristen er den 14. februar 2024.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Tårnby kommune

Adresse 1
Amager Landevej 76
2770 Kastrup
Danmark
Praktisk information
Oprettet
31-01-2024
Udløber
14-02-2024
Kviknummer
LJA-85295091
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Ledelse, Politik, kultur og samfund, Strategi og udvikling
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Tårnby kommune

Adresse
Amager Landevej 76
2770
Kastrup
Danmark
Praktisk information
Indrykket
31-01-2024
Ansøgningsfrist
14-02-2024
Kviknummer
LJA-85295091
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Ledelse, Politik, kultur og samfund, Strategi og udvikling
Beliggenhed