Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Centerchef for HR og Uddannelse i Sundheds- og Omsorgsforvaltningen i Københavns Kommune

Københavns Kommune

København, Storkøbenhavn

Indrykket
24-03-2023

Hos os får du ansvaret for tidens nok væsentligste HR-opgave i velfærdsdanmark: Fastholdelse, rekruttering og udvikling af velfærdsmedarbejdere i Sundheds- og Omsorgsforvaltningen. Det er den opgave, vi brænder for, og vi mangler en chef til at stå i spidsen for dette arbejde.

Vi tilbyder muligheden for at være med til at nytænke og virkeliggøre HR dér, hvor behovet er allerstørst og derved skabe mærkbare resultater og forbedringer inden for et område, der har betydning for rigtig mange mennesker. Samtidig tilbydes du et stort ledelsesrum, hvor der er organisatoriske og menneskelige kræfter til at gennemføre det, data peger på, vi skal lykkes med.

Forvaltningens størrelse og det, at København er en ambitiøs kommune gør, at vi sætter barren højt og skal drive en udvikling ikke kun for kommunen, men også på vegne af landets øvrige kommuner. Både det politiske niveau og direktionen er optaget af, hvordan vi finder, tilknytter og udvikler medarbejderne, så borgerne får de bedste rammer for at leve deres liv. Det er en stor opgave, men du kommer ind i et ledelsesfællesskab, hvor vi sammen løser de svære problemer, administrerende direktør Per Bennetsen.

Vi tilbyder en central rolle i en stor organisation, hvor ca. 10.000 medarbejdere hver dag arbejder for københavnerne. Center for HR og Uddannelse består af hhv. afdelingen for Organisation og HR, der leverer HR-ydelser inden for fastholdelse, rekruttering og udvikling til hele forvaltningen og Uddannelse København, der har ansvaret for alle ansatte elever i Københavns Kommune.

Organisation og HR har to mellemledere og ca. 30 medarbejdere. Uddannelse København ledes af chefen for Uddannelse København og har tre mellemledere og ca. 55 medarbejdere.

I Center for HR og Uddannelse (CHU) gør vi allerede meget rigtigt godt, men vi er ambitiøse og skal videreudvikle os. Vi skal nemlig være særligt dygtige til at:

  • Finde og virkeliggøre nye og effektive løsninger på et faldende udbud af arbejdskraft kombineret med en demografisk udvikling med flere ældre borgere, der får brug for hjælp. Opgaven med at fastholde og rekruttere velfærdsmedarbejdere er afgørende vigtig at løse.
  • Sikre prioritering og tydelighed om den strategiske retning og de ydelser og aktiviteter, som CHU tilbyder. Vi har høje ambitioner og skal prioritere de indsatser og aktiviteter, der i sidste ende giver størst værdi for borgerne. Indsatser skal implementeres, så vi sikrer, at de får effekt og reelt gør en forskel.
  • Udvikle, udvælge og implementere effektive og datainformerede løsninger på HR-området til gavn for borgere og medarbejdere.
  • Udvise et forretningsunderstøttende fokus. Sundheds- og Omsorgsforvaltningen er en stor og kompleks organisation, og CHU's aktiviteter og ydelser skal leveres tæt afstemt med de politiske ønsker og behovene hos driftens ledere og medarbejdere. Den organisatoriske afstand må ikke blive en barriere for samarbejde.
  • Involvere og samarbejde med de faglige organisationer og fremme en kultur, hvor dialog og inddragelse af alle relevante interessenter er en naturlig del af udviklingen og implementeringen af nye løsninger.

Du er en attraktiv kandidat til stillingen,

hvis du har flerårig ledelseserfaring med HR-dagsordener på et innovativt og strategisk niveau og gerne kendskab til uddannelsesområdet. Du har erfaring med at lede ledere, og så har du været en succes i en stor offentlig og kompleks organisation måske har du endda kommunal erfaring. Med din forretningsforståelse har du drevet større forandringsprojekter og fået dem implementeret. Du har solid erfaring med betjening af det politiske niveau. Du har en akademisk uddannelse, men din karriere er vigtigere end din uddannelse.

Som person er du god til at skabe relationer og evner balancen mellem at udvise tillid og sætte en klar retning med tydelige prioriteringer. Du er energisk og formår at skabe fremdrift. Du er rummelig, har udsyn og ser muligheder. Og måske allervigtigst: Du forstår og motiveres af, at HR skal give værdi for dem, der hver dag plejer, rehabiliterer og fremmer sundhed.

Hvis du vil høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte konstitueret direktør Annegrete Vallgårda på telefon 2154 6394 eller Jakob Westh fra Mercuri Urval på telefon 6089 6436.

Du kan også læse mere om stillingen, om Sundheds- og Omsorgsforvaltningen og rekrutteringsprocessen i jobprofilen her.

Søg via linket senest mandag den 17. april 2023

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Københavns Kommune

Adresse 1
Rådhuspladsen 1
1550 København V
Danmark
Adresse 2
Rådhuspladsen 1
1550 København V
Danmark
Praktisk information
Oprettet
24-03-2023
Udløber
17-04-2023
Kviknummer
LJA-84640561
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Analyse og information, Jura, HR og personale, Ledelse, Politik, kultur og samfund, Strategi og udvikling
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Københavns Kommune

Adresse
Rådhuspladsen 1
1550
København V
Danmark
Praktisk information
Indrykket
24-03-2023
Ansøgningsfrist
17-04-2023
Kviknummer
LJA-84640561
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Analyse og information, Jura, HR og personale, Ledelse, Politik, kultur og samfund, Strategi og udvikling
Beliggenhed