Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Centerchef for Erhverv, Plan, Byggesag og Boligudvikling

Odsherred Kommune

Odsherred, Vestsjælland

Indrykket
06-05-2021

Odsherred Kommune

 

Vil du lede og udvikle et nyoprettet center, der nyder stor politisk- og borgerrettet opmærksomhed?

Brænder du for at samarbejde tæt sammen med erhvervslivet, tiltrække nye erhvervsvirksomheder, udvikle boligområdet, gå i dialog med borgerne? og dermed være en del af at påvirke den positive udvikling, som Odsherred Kommune allerede er godt inde i? Så er du måske vores nye centerchef for centrets 20 fagligt dygtige medarbejdere, og vi glæder os til at modtage din ansøgning.

 

Odsherred Kommune rummer Danmarks største sommerhusområde med 24.000 sommerhuse. Smuk natur, ro og tid til livet med en samtidig nærhed til hovedstadsområdet og Sjællands større byer betyder at kommunen oplever øget bosætning, boligudvikling og vækst i erhvervslivet.

 

I kommunen vil vi være på forkant og med et højt fagligt niveau indgå i samspillet med borgere og virksomheder. Vi ønsker at skærpe den administrative styrke i forhold til såvel erhvervsområdet og byggesagsområdet som miljø- og klimaområdet. Som vores nye centerchef for Erhverv, Plan, Byggesag og Boligudvikling, vil du få stor betydning for den fortsatte udvikling af samarbejdet med erhvervslivet, af byer og landsbyer, og af vores borger- og virksomhedsservice på området.

 

Opgaven

Centerchefernes særlige ledelsesopgave er beskrevet i kommunens ledelsesgrundlag, som kan læses her:

Ledelsesgrundlag

 

Helt centralt, vil den nye centerchef få et særligt ansvar for erhvervsdagsordenen, og centerchefen for Miljø og Teknik et særligt ansvar for klimadagsordenen. Disse dagsordener behandles bl.a. i et udvalg bestående af erhvervsliv og politikere, hvori begge centerchefer indgår.

 

Erhvervsvenlighed er et væsentligt mål for Odsherred Kommune. Erhvervslivet skal være tæt på i dialogen, og et vigtigt fokus for centerchefen er derfor at udmønte erhvervsstrategien, tiltrække nye erhvervsvirksomheder, indgå i tæt dialog og samspil med Odsherred Erhvervsforum, og herigennem sikre

et højt serviceniveau for erhvervslivet, herunder særligt at nedbringe sagsbehandlingstiden til et niveau, så erhvervslivet oplever høj service, hurtig sagsbehandling og direkte dialog. Kommunens ambition er at få en endnu højere image-rating på listen over erhvervslivets syn på kommunen.

 

Et andet vigtigt fokus er, at centerchefen medvirker til at tiltrække nye borgere til Odsherred Kommune gennem et servicerende og udviklingsorienteret fokus på plan, byggesag og boligudvikling. Borgerne skal tiltrækkes kommunen gennem oplevelse af høj service, hurtige byggesagstider og en medinddragende dialog i øjenhøjde. Denne tilgang skal centerchefen være forbillede i at sikre.

 

Centerchefen udøver politisk betjening i forhold til borgmesteren, som er formand i erhvervskoordineringsudvalget. Derudover betjener centerchefen Miljø og Klimaudvalget sammen med centerchefen for Teknik og Miljø.

 

Personen

Den nye centerchef skal have gode samarbejdsevner, tænke borgerrettet og være i besiddelse af en stærk vi-ånd med fokus på forpligtende fællesskaber. Det er centralt, at centerchefen er en god formidler med høj integritet og god gennemslagskraft. Chefen skal have et højt reflektionsniveau, være nytænkende, og udvise et engagement, der mærkes motiverende af medarbejderne.

 

Da centreret er nyetableret og samtidig præget af stor travlhed, kræves det, at centerchefen har udprægede gode ledelseskompetencer, hvad angår styring, prioritering, delegering, samt i sin ledelsesstil går foran i at skabe sammenhæng og fælles kultur for centret.

 

Centerchefen skal kunne oversætte problemstillinger ind i et fagligt miljø, sikre handling, og gå i personlig og direkte dialog med virksomhederne og borgerne. Den nye chef skal sikre driftssikkerhed i organisationen og understøtte tiltrækning og fastholdelse af virksomheder.

 

Det foretrækkes, at den nye chef har erfaring fra tidligere chefstilling inden for plan- og byggeområdet. Det er ikke nødvendigt, at den nye chef har erfaring med ledelse af ledere, så længe de faglige kompetencer er til stede.

 

Andet

Læs mere om stillingen i stillings- og personprofilen.

 

Tiltrædelse: 1. august 2021.

Ansøgningsfrist: tirsdag den 1. juni 2021

 

Kontakt gerne direktør Torben Greve på mobil 40812085 eller searchchef hos MUUSMANN A/S, Carsten Søgaard, på mobil 30302881.

 

 


Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Odsherred Kommune

Adresse 1
Nyvej 22
4573 Højby
Danmark
Praktisk information
Oprettet
06-05-2021
Udløber
01-06-2021
Kviknummer
LJA-82060197
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Ledelse, Politik, kultur og samfund, Strategi og udvikling
Ansøg nu
Job i virksomheden
Lignende job

Universitets- Og Hogskoleradet

Universitets- Og Hogskoleradet

Del dette job

Virksomhedsinformation

Odsherred Kommune

Adresse
Nyvej 22
4573
Højby
Danmark
Praktisk information
Indrykket
06-05-2021
Ansøgningsfrist
01-06-2021
Kviknummer
LJA-82060197
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Ledelse, Politik, kultur og samfund, Strategi og udvikling
Beliggenhed