Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Centerchef for By, kultur og fritid i Egedal Kommune

Egedal Kommune

Egedal, Nordsjælland

Indrykket
02-12-2022

Vi søger en ny centerchef for By, kultur og fritid i Egedal Kommune, der både kan samle området til en enhed og samtidig bringe det i spil til udvikling og implementering af tværgående og helhedsorienterede løsninger. Det skal ske med et skarpt blik på kommunens vision Hverdag og fællesskab i bevægelse og ambitionen om Verdens bedste hverdag til gavn for borgerne i kommunen. Det skal være en chef, der kan se og kan sikre, at vi med planlægningen som det centrale omdrejningspunkt skaber de bedste løsninger gennem integration af andre fagområder og i interaktion med borgere, foreninger og interessenter.

 

Vi søger en chef som kender til det offentlige, til det at have ansvaret for myndighedsarbejde og som samtidig kan balancere de formelle rammer for myndighedsarbejdet med involverende og nyskabende processer med omverdenen med sikker hånd. En chef som søger mulighederne og samtidig har et skarpt blik for betydningen for organisationen og implementeringen. Den evne kan chefen også bringe i spil i sit samspil med politikerne og det politiske udvalg så det sikres, at strategier, planer og beslutninger føres ud i livet.

 

Ud over at tage Egedal på dig, skal du skabe klare fælles rammer og retning for området og bringe medarbejdernes faglighed i spil. Også i udviklingen af nye måder at arbejde sammen på på tværs af kommunen og sammen med borgere, foreninger og interessenter i kommunen.

 

Du vil referere til by- og erhvervsdirektør Ellen Hvidt Thelle. Du vil indgå i chefgruppen (direktion og centerchefer), der er det ledelsesmæssige og opgavemæssige omdrejningspunkt. Du vil i dagligdagen have 2 afdelingschefer og ca. 83 medarbejdere.

 

Egedal Kommune begynder lige der, hvor Storkøbenhavn holder op. Fra det indre af København er der ikke længere end en halv time med tog, og Egedals nye rådhus ligger lige ved en af de fire stationer i kommunen i Egedal By, som i løbet af få år vil være kommunens naturlige midtpunkt.

 

Dine opgaver

Du vil på den korte bane bl.a. skulle fokusere på:

  • Udarbejdelse af en planstrategi, der skal vedtages inden udgangen af 2023 samt udarbejdelse af en kommuneplan 2025.

  • Realisering af handleplan for idræts-, kultur og fritidsfaciliteter med fokus på mangfoldige magneter samt med afsæt i kunststrategien at sikre, at kunsten og kulturens institutioner indtænkes konkret i udviklingen af by- og landområder.

  • Udarbejdelse af en metode, der sikrer en fælles tilgang til bæredygtighed inden for udviklingen af bysamfund.

  • Sikre realiseringen og implementeringen af en række strategiske planer og opgaver med borgernes hverdag i fokus således, at resultaterne af vores store udviklingsarbejde også kan ses.

  • Skabe konkrete resultater gennem en sikker implementering af de politiske beslutninger og ledelse af den daglige drift.

  • Tage teten i at integrere alle relevante fagområder i det langsigtede planlægningsarbejde både i området og i chefgruppen for bl.a. på den måde at bringe området aktivt i spil i udviklingen af kommunen. Herunder indgå i forpligtende partnerskaber med andre centerchefer.

  • Sætte rammer og retning for centerets opgaveløsning som helhed med vægt på involvering og tværgående opgaveløsning, hvor medarbejdernes faglighed bringes i spil.

 

Dine kompetencer

Du har formodentlig en lang videregående uddannelse. Du har et godt kendskab til planområdet og myndighedsarbejde. Du ved noget om ledelse. Du har en stor ledelseserfaring og meget gerne erfaring med ledelse af ledere. Du har et indgående kendskab til det at arbejde i det offentlige (meget gerne til det kommunale område), og du ved, hvad det vil sige at arbejde i en politisk ledet organisation.

 

Du kan dokumentere, at du kan sætte rammer og retning for løsningen af både de langsigtede og de konkrete opgaver, og du har også arbejdet med forandringsprocesser på den ene eller anden måde. Du kommunikerer proaktivt både internt og eksternt, og det er en af dine spidskompetencer at oversætte og omsætte politiske og strategiske beslutninger til rammer for opgaveløsningen, ligesom du evner at omsætte kompliceret faglighed og komplekse kontekster til et muligt politisk beslutningsrum, hvor konsekvenserne af de mulige beslutninger er tydelige.

 

Det ligger dig stærkt på sinde at skabe rammer for en ægte involvering af medarbejdere, kollegaer og ikke mindst borgere, foreninger og andre interessenter i omverdenen. Centerets fagområder kræver erfaringsmæssigt en sikker hånd i forhold til styring af processer samt en konsistens ift. balancen mellem myndighedsarbejde samt forhandling og involvering. Det evner du med en høj grad af integritet. Sidst men ikke mindst, så kan du med udgangspunkt i områdets faglighed se merværdien for borgerne af at arbejde tværgående og helhedsorienteret i opgaveløsningen, og du kan dokumentere, at du også evner det.

 

Ansøgningsfrist og samtaler

Ansøgningsfristen er søndag den 1. januar 2023. Vi vil gerne teste dig mellem 1. og 2. samtalerunde. Aaberg+ er tilknyttet som konsulent på stillingen og vil stå for test og tilrettelæggelse af samtalerne.

 

Ansættelse

Vi ønsker at besætte stillingen med tiltrædelse den 1. marts 2023. Du bliver ansat på overenskomstvilkår, jf. aftale om aflønning af chefer.

 

Oplysninger

Du kan få yderligere oplysninger om stillingen hos:

 

By- og erhvervsdirektør Ellen Hvidt Thelle, telefon 72596110 og Ellen.Hvidt.Thelle@egekom.dk

Partner i Aaberg+ Pernille Andersen telefon 30700755 eller på mail Pernille@aabergplus.dk

Afdelingsleder for Kultur og fritid Peter Høybye, telefon 72597235 og Peter.Hoybye@egekom.dk

Centerchef Klima, natur og miljø Jeanette Christensen Back, telefon 72597333 og Jeanette.Christensen@egekom.dk

Kultur- og fritidsformidler samt arbejdsmiljørepræsentant Sabrina Melsted, telefon 72596820 og Sabrina.Melsted@egekom.dk

 

Der henvises i øvrigt til den udarbejdede job- og personprofil.

 

Tiltrædelse:

1. marts 2023

 

Kontakt:

Hjalte Aaberg

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Egedal Kommune

Adresse 1
Dronning Dagmars Vej 200
3650 Ølstykke
Danmark
Adresse 2
Dronning Dagmars Vej 200
3650 Ølstykke
Danmark
Praktisk information
Oprettet
02-12-2022
Udløber
01-01-2023
Kviknummer
LJA-84306868
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Ledelse, Politik, kultur og samfund, Strategi og udvikling
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Egedal Kommune

Adresse
Dronning Dagmars Vej 200
3650
Ølstykke
Danmark
Praktisk information
Indrykket
02-12-2022
Ansøgningsfrist
01-01-2023
Kviknummer
LJA-84306868
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Ledelse, Politik, kultur og samfund, Strategi og udvikling
Beliggenhed