Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Center for Regional Udvikling, It og Sekretariat søger leder til Udvikling og Byg - genopslag

Bornholms Regionskommune

Bornholm, Bornholm

Indrykket
27-06-2019

Besættes pr.

01-10-2019

Center for Regional Udvikling, It og Sekretariat søger leder til afdelingen Udvikling og Byg pr. 1. oktober 2019 - genopslag

Bornholm er inde i et opsving med kurs mod et mere bæredygtigt samfund. Der arbejdes målrettet med at gøre øens mange bysamfund, havne og øens varierede landskab til en endnu mere attraktiv ramme om livet på Bornholm. Med vækst og udvikling følger travlhed på udviklings-, plan- og byggeområdet. Kommunalbestyrelsens visionen er, at vi skal være 42.000 bornholmere i 2028, og din afdeling vil have en vigtig rolle i at understøtte denne vision.

I Bornholms Regionskommune er der dermed et stort fokus på udviklings-, plan- og byggeområdet.

Udvikling og Byg varetager mange centrale og forskelligartede opgaver som f.eks. interne og eksterne udviklingsprojekter, byfornyelsesplaner/projekter, kommune-, lokal- og bevarende lokalplaner, samarbejde med Business Center Bornholm og Erhvervshus Hovedstaden, Bright Green Island, fundraising samt EuropeDirect.

Området er organisatorisk placeret i Center for Regional udvikling, It og Sekretariat. Den administrative organisering kan ses her https://www.brk.dk/Om-Kommunen/Organisation/Documents/BRK%20organisationsdiagram%2029.%20maj%202019.pdf. Som leder af Udvikling og Byg vil du have et tæt samarbejde med ledelsen i centeret, gruppen af centerchefer samt kommunaldirektør/direktion.

Vi forventer, at du, i samarbejde med leder af Byg, kan understøtte den positive udvikling, der er i Byg og medvirke til forsat effektivisering, således at afdelingens servicemål nås, sagsbehandlingstiderne nedbringes og den økonomiske indtjenings rammer overholdes.

Det forventes dertil, at du sammen med Plan, Udvikling og Bright Green Island, kan være et af omdrejningspunkterne for virkeliggørelsen af de politiske mål for Bornholms udvikling.

Stillingen vil også indebære deltagelse i borgermøder, indtræden i diverse styregrupper samt udarbejdelse af politiske dagsordner.

Personlige kvalifikationer

Vi søger en autentisk og nærværende leder, der kan optræde proaktivt og indgå i dialog med borgere, erhvervsliv, developere og øvrige eksterne interessenter.

Du er stærk til relationer, og du går foran med energi og entusiasme. Du er typen som bliver lyttet til, fordi du brænder for det du laver. Du er vedholdende og sikrer, at de initiativer, der aftales bliver fulgt til dørs. Du er samtidig en inspirerende leder, der kan skabe sammenhæng og synergi på tværs af et center med forskellige fagligheder og mange forskellige snitflader.

De ansatte i Udvikling og Byg arbejder meget selvstændigt, og en væsentlig ledelsesopgave er derfor at sætte retning og ramme, og rydde de største forhindringer af vejen, så medarbejderne får plads til at gøre det, de er bedst til.

Der er stor politisk interesse for området, og det vil være en stilling, hvor du får stor mulighed for at påvirke retning for udvikling. Der skal bæres sager til politisk behandling, der efterfølgende bæres tilbage i maskinrummet og implementeres i praksis.

Ledelseskvalifikationer

Vi forestiller os, at du har en faglig baggrund inden for fx planlægning, udvikling eller tilsvarende kendskab til fagområderne.

Du forventes at have følgende kompetencer:

  • en åben og tillidsskabende tilgang til andre mennesker og en udpræget netværksskabende profil
  • erfaring med at arbejde i (og udvikle) en politisk styret organisation.
  • kan navigere sikkert i prioritering og løsning af udviklings- og driftsopgaver.
  • er beslutsom, kan delegere og eksekvere
  • er nytænkende og modig
  • have erfaring med porteføljestyring, og evne at koordinere og lede processer både internt i kommunen og udadtil med andre aktører på øen

 

Vi forventer, at du har ledelseserfaring, gerne fra den offentlige sektor, og en lederuddannelse på diplomniveau, eller er villig til at tage uddannelsen.

Der følger en ledelsesopgave med samling af faglige specialer og kulturer i nye rammer med henblik på opbygning af Udvikling og Byg.

Som leder af afdelingen Udvikling og Byg, får du direkte ledelsesansvar for medarbejderne i Plan, Udvikling og Bright Green Island samt for lederen af den selvstændige afdeling, Byg. Udvikling og Byg består i alt af knapt 50 medarbejdere.

Center for Regional Udvikling, It og Sekretariat

Center for Regional Udvikling, It og Sekretariat er både et shared servicecenter og et center med ansvar for planlægning, byggesagsbehandling samt godkendelser på miljøområdet.

Som shared servicecenter varetager centeret opgaver i forhold til kommunalbestyrelsen, de stående udvalg, politikerne, direktionen, diverse råd samt kommunens øvrige centre. De primære ydelser er strategi-, plan- og udviklingsarbejde, juridisk service, kommunikation og HR samt dagsordensproduktion og servicering af de politiske udvalg.

Center for Regional Udvikling, It og Sekretariat servicerer således øens borgere og virksomheder, samt arbejder strategisk med at virkeliggøre kommunalbestyrelsens visioner, udvalgenes mål og Bright Green Island visionen om en bæredygtig grøn ø.

Løn- og ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst og efter principperne i lokal løndannelse.

Stillingen er med start pr. 1. oktober 2019 eller efter nærmere aftale.

Leder af Udvikling og Byg refererer til centerchef for Center for Regional Udvikling, It og Sekretariat.

Praktisk information

Send din ansøgning og CV samt evt. relevante beviser, via vores rekrutteringsserver, sådan at vi har modtaget den senest den 9. august 2019.

Samtaler forventes afholdt i uge 34.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte centerchef Claus Munk på 56 92 10 10 eller leder af Byg, Rasmus Steen på 56 92 21 99.

Bornholms Regionskommune

Bornholms Regionskommune er en stor organisation med ca. 3.500 medarbejdere, og samtidig en unik kommunal arbejdsplads: Vi udgør en region for sig og arbejder med strategier og projekter, som danske kommuner normalt ikke kan. Vi har ansvar for områder som turisme og erhvervsudvikling, og står selv for internationale samarbejder og EU-programmer. Vi har visionære planer for øens fremtid. Ikke mindst drømmen om at skabe et CO2-neutralt samfund baseret på bæredygtig og vedvarende energi.

www.brk.dk kan du læse mere om Bornholms Regionskommune.

www.brk.dk/taetsammen kan du læse om projekt Tæt sammen, hvor vi sætter fokus på kultur, fælles identitet og samarbejde, ved at beskrive de mange former for samarbejde i 12 fortællinger om regionskommunen.

Drømmer du om at bo og arbejde på Bornholm?

Målt på naturscenerier og kulturarv er Bornholm Danmarks rigeste kommune. Beregnet i minutter eller kilometer er vi ganske tæt på hovedstaden, men opgjort i sol, klipper og sandstrande - eller i tryghed, nærvær og livskvalitet - er vi en helt anden verden. Vi ved, at potentielle tilflyttere har brug for information, råd og vejledning, og derfor er du velkommen til at kontakte vores tilflytterkonsulent, Rune Holm. Han kan bl.a. fortælle, hvordan han kan hjælpe med at skaffe et job til din ægtefælle.

Kontakt Bornholms tilflytterkonsulent Rune Holm, 30 21 88 80, rh@bornholm.biz , Læs mere på Http://næstestopbornholm.dk/

Del dette job

Kontakt

Bornholms Regionskommune

Adresse 1
Ullasvej 23
3700 Rønne
Danmark
Praktisk information
Oprettet
27-06-2019
Udløber
09-08-2019
Kviknummer
LJA-74247367
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Ledelse, Ledelse, Strategi og udvikling
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Bornholms Regionskommune

Adresse
Ullasvej 23
3700
Rønne
Danmark
Praktisk information
Indrykket
27-06-2019
Ansøgningsfrist
09-08-2019
Kviknummer
LJA-74247367
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Ledelse, Ledelse, Strategi og udvikling
Beliggenhed