Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Center for Innovation og Entreprenørskab (CIE) søger studentermedhjælp til forskningssupport

Forskningscenter for Innovation og Entreprenørskab

Aarhus, Østjylland

Indrykket
08-07-2019

Har du lyst til at arbejde i et levende og mangfoldigt forskningsmiljø? -Så søg et studenterjob ved CIE.

Forskningscenteret for Innovation og Entreprenørskab ved VIA University College, søger en studentermedhjælp til 7,4 timer om ugen (svarende til 1 arbejdsdag) med tiltrædelse snarest muligt.

Er du interesseret i et studierelevant job med mulighed for at deltage i forskning inden for innovation og entreprenørskab, forestå administrative opgaver og understøtte konferencer samt workshops, så har vi en interessant stilling til dig.

Center for Innovation og Entreprenørskab arbejder primært med uddannelsesudvikling i entreprenørskab og social innovation bredt i Danmark og udlandet. Desuden har CIE opgaver på tværs af VIA, i et tæt samarbejde med uddannelserne, studentervæksthusene og eksterne partnere.

Dine opgaver
Du vil som studentermedhjælp blive tilknyttet forskellige administrative opgaver, forskellige forskningsopgaver og derudover hjælpe til efter behov. Du vil udvikle relevante studiekompetencer i forhold til projektledelse, litteratur review, analyseopgaver og kommunikation.

Du kan således få opgaver i forhold til:

  • Projektstyring og projektadministration
  • Løbende administration (Rejseafregning, mødebooking, lokaler, kommunikation o. lign)
  • Systematisk litteratursøgning og mindre litteratur reviews
  • Transskribering af interviews 
  • Indsamling af spørgeskemadata, herunder opsætning af spørgeskemaer
  • Kodning af kvalitative data
  • Policy analyse
  • Kommunikationsopgaver

Vi søger en studentermedhjælp, der både trives med at arbejde selvstændigt og i samarbejde med andre. Det er en fordel, hvis du sætter pris på et åbent miljø med mange samarbejdsrelationer og ideer, hvor du samtidig godt kan lide at hjælpe til med at holde styr på tingene.

Opgaverne vil være små og store, og arbejdsintensiteten kan variere fra uge til uge. Du skal finde værdi i at medvirke til at få opgaver til at glide i centeret.

Dine kompetencer
Stillingen forudsætter, at du har en baggrund som studerende på en videregående uddannelse og har en god forståelse af forskningsmetoder, har interesse for at skabe systematik i opgaveløsningerne og er god til venlig opmærksom kommunikation med vores mange aktører.

Da arbejdsopgaverne ofte er ulige fordelt, kan arbejdet endvidere kræve, at du er fleksibel og i nogle uger, f.eks. op til deadlines og kan afsætte mere end 8 timer om ugen. Centeret er placeret på både Campus C og Campus N i Aarhus, hvor der vil være mødeaktivitet, men mange arbejdsopgaver vil også kunne varetages hjemmefra.

Du kommer til at arbejde tæt sammen med en anden studentermedhjælp, en ledelsespartner og med forskningslederen i centeret.

Løn- og ansættelsesvilkår
Ansættelsen sker i henhold til gældende overenskomst. Stillingen er tidsbegrænset og løber til og med 30/6 2020 med mulighed for forlængelse.

Er du interesseret?
Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte centerets forskningschef Helle Munkholm Davidsen, tlf. 87552967, e-mail hmda@via.dk eller centerets forskningsleder Jeppe Kiel Christensen, tlf. 87551014. e-mail: jkcn@via.dk.

Ansøgning sker ved, at du sender en kort (max 1 side) begrundet ansøgning vedhæftet CV og karakterudskrift.

Ansøgningsfristen er 5/8-19.

Vi forventer at afholde samtaler den 12/8-19.

Læs information om anvendelse af personoplysninger i forbindelse med rekruttering på dette link http://www.via.dk/da/om-via/job/personoplysninger.

VIA opfordrer alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Læs mere om VIA University College på www.via.dk.

Del dette job

Kontakt

Forskningscenter for Innovation og Entreprenørskab

Adresse 1
Hedeager 2
8200 Aarhus N
Danmark
Praktisk information
Oprettet
08-07-2019
Udløber
05-08-2019
Kviknummer
LJA-74364547
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Administration
Ansøg nu
Lignende job

Cabinet de Recrutement ETUDE ET PROJET

Spie Batignolles

Del dette job

Virksomhedsinformation

Forskningscenter for Innovation og Entreprenørskab

Adresse
Hedeager 2
8200
Aarhus N
Praktisk information
Indrykket
08-07-2019
Ansøgningsfrist
05-08-2019
Kviknummer
LJA-74364547
Jobtype
Studenterjob
Kategori
Administration
Beliggenhed