Gem annonce

CEGO søger Studentermedhjælper til Legal & Compliance

CEGO A/S

Aalborg, Nordjylland

Indrykket
15-05-2024

Er du stud.jur, stud.merc.jur eller lignende og vil du kickstarte din karriere med erfaring inden for anti-hvidvask og terrorfinansiering? Så smid os en ansøgning.

Vi driver et af Danmarks største online casinoer og opererer også i England. For at sikre overholdelse af lovgivning og regulering inden for spilindustrien, ønsker vi at styrke legal-teamet med to selvkørende studentermedhjælpere, hvor du får mulighed for at få masser af ansvar og bred erhvervserfaring inden for anti-hvidvask.
Da vi opererer i forskellige lande, foregår det skriftlige arbejde primært på engelsk.

Som vores nye studentermedhjælper vil dine primære arbejdsopgaver være at:

  • Assistere vores AML-team med at håndtere undersøgelser og indrapporteringer
  • Deltage i udvikling af rammeværk
    • fx assistere med at opdaterer risikovurdering og procedurer
  • Assistere med at administrere andre AML processer

Du bliver en del af en afdeling med passionerede kolleger med samme interessefelt som dig. De brænder alle for at sikre, at vi overholder reguleringer og love, og udgør tilsammen et team, hvor det sociale spiller en central rolle, præcis ligesom i resten af virksomheden.

Derudover forventer vi, at du:

  • Kan arbejde selvstændigt, men ikke er bange for at spørge om hjælp
  • Arbejder struktureret og har overblik
  • Behersker engelsk på højt niveau

Vi forestiller os, at du er jurastuderende (stud.jur) eller erhvervsjuridisk studerende (cand.merc.jur) på sidste del af bacheloruddannelsen eller i gang med din kandidat.

Det er desuden en fordel, hvis du har compliance-humor og kendskab til Google Workplace.

Reel erhvervserfaring og de dygtigste kolleger i byen
Vi tror på, at passionerede og engagerede medarbejdere leverer de bedste resultater, og derfor arbejder vi hårdt på at tilbyde det bedst mulige arbejdsmiljø, hvor vi arbejder målrettet, men samtidig har det sjovt.

Vi er 130 medarbejdere med en gennemsnitsalder på 36 år, der samles om måltiderne og sociale arrangementer lige fra brætspil til LAN-parties. Vi tror på, at jo bedre vi kender hinanden, des bedre arbejder vi sammen, og vi tager gerne en omgang bordtennis i funroomet, ligesom ugens faste højdepunkt er hyggen over fredagsbrunchen.

Hos CEGO er vi vilde med studiemedhjælpere. Det er vigtigt for os, at du er en af os og både føler og ved, at du er her på lige fod med vores fastansatte medarbejdere. Vi tilpasser arbejdstiderne til dit studie, og du arbejder typisk 8-10 timer om ugen. Når du er her, bidrager du til vores forretning, har mulighed for at finpudse dine evner og får reel erhvervserfaring, så du kan blive den dygtigste til dit fag.

Ansøgning og kontakt
Er du interesseret i stillingen, men ikke har fået svar på alle dine spørgsmål, så kontakt Chief People & Culture Officer Dorthe Hammer Hovaldt på dhhj@cego.dk eller tlf. 21 400 848.

Upload dit CV og en motiveret ansøgning til vores rekrutteringssystem via linket hurtigst muligt, da vi løbende indkalder til samtale.

CEGO opfordrer alle kvalificerede kandidater til at ansøge uanset køn, alder, religion eller etnisk tilhørsforhold.

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

CEGO A/S

Adresse
9000 Aalborg
Danmark
Kontaktperson
Dorthe Hovaldt Hammer
Praktisk information
Oprettet
15-05-2024
Udløber
09-07-2024
Kviknummer
LJA-85485059
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Jura, HR og personale, Kontor og administration
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

CEGO A/S

Adresse
Lauritzens Plads 1
9000
Aalborg
Tlf: 21400848
Praktisk information
Indrykket
15-05-2024
Ansøgningsfrist
09-07-2024
Kviknummer
LJA-85485059
Jobtype
Studenterjob
Kategori
Jura, HR og personale, Kontor og administration
Beliggenhed
Gem annonce