Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

CBS søger forskningskonsulent til ekstern finansiering

CBS

Frederiksberg, Storkøbenhavn

Indrykket
21-12-2021

Vil du være med til at sætte retning for, hvordan vi hjemtager private fondsmidler, der kan tage CBS forskning til nye højder? Og motiveres du af et tæt samspil med kompetente forskere, organisationens øverste ledelse og gode kolleger? Så læs videre her.

 

CBS nye strategi vil sikre at CBS bidrager med løsninger på samfundets store og komplekse problemer, ved at løfte både kvalitet og relevans af forskningen til et endnu højere niveau. Det betyder at vi skal øge den eksterne finansiering, særligt i samarbejde med andre universiteter og virksomheder, og at vi skal styrke forskningens effekt på resten af samfundet. For at disse ambitioner kan realiseres, har vi brug for en professionel og serviceorienteret support til institutter og forskere, som kan sikre flere midler til forskningen.

 

Derfor søger CBS en akademisk medarbejder, der vil være med til at sætte yderligere fokus primært på private fonde. Du kan enten være relativ nyuddannet eller have erhvervserfaring med forskningssupport, fra et ministerium eller det private erhvervsliv. Det vi lægger vægt på er, at du er interesseret i og motiveret for at arbejde med ekstern finansiering. Du vil blive en del af vores centrale forskningsstøtteenhed - Research Support Office (RSO) - som består af en kontorchef og 12 forskningskonsulenter med godt kollegialt og socialt fællesskab. Vi tilbyder et udfordrende, udviklende og selvstændigt job i et internationalt universitetsmiljø, med afveksling i opgaverne samt en bred kontaktflade internt og eksternt.

 

I arbejdet med de private fonde står vi på CBS foran en spændende opgave lige nu. Vi vil gerne sætte en retning for, hvordan vi kan sikre endnu flere midler til CBS mange forskellige forskningsområder. Derfor vil der i jobbet både blive mulighed for at arbejde med at udvikle en strategi for vores arbejde med de private fonde, igangsætte konkrete aktiviteter der kan understøtte dette og at arbejde med konkrete forskningsansøgninger.

 

Vi tilbyder et udfordrende, udviklende og selvstændigt job i et internationalt universitetsmiljø, med afveksling i opgaverne samt en bred kontaktflade internt og eksternt.

 

Primære opgaver

  • Indsamle og analysere viden om finansieringsmuligheder og forskningspolitiske tiltag.

  • Bistå med information og sparring omkring ansøgningsmuligheder og vilkår for forskellige ansøgningsrunder, samt varetage kontakten til diverse nationale og internationale fonde.

  • Supportere forskerne med at hjemtage eksterne midler, herunder udarbejde budgetter, bidrage med tekniske og administrative input, kvalitetssikre samt kommentere ansøgningerne for at sikre at form og indhold er konkurrencedygtig og opfylder de krav, som bevillingsgiver stiller

  • Understøtte strategiske og tværgående initiativer inden for ekstern finansiering

  • Varetage ledelsesopgaver for direktionen og rådgive institutterne om ekstern finansiering

Du vil blive dedikeret kontaktperson for et eller flere af CBS institutter og skal indgå i tæt og løbende dialog med instituttets fundingkoordinator og institutleder. Her vil du have fokus på instituttets behov for support og hvordan ekstern finansiering til frie forskningsmidler, såvel som mere strategiske programmer, kan spille ind i instituttets udvikling og forskernes karriere.

 

Kvalifikationer

Vi leder efter den rette person som:

  • Kan arbejde struktureret med de enkelte ansøgninger, og også hjælpe bl.a. forskere med at sætte rammer for deres proces frem mod en ansøgning

  • Kan bringe nye ideer ind i vores arbejde i alt fra de daglige arbejdsgange til strategiske initiativer

  • Har gode samarbejdsevner, og holder af at arbejde med mange forskellige stakeholdere på tværs af organisationen

  • Har gode kommunikationsevner på engelsk og dansk, i skrift og tale

  • Åben, imødekommende og serviceminded

 

I vores arbejde har vi periodevist ekstra travlt. Det er derfor nødvendigt at du kan fokusere, prioritere og arbejde intensivt op til deadlines. Du vil blive en del af et team, hvor vi hjælper hinanden og har en åben og uformel omgangstone. Du vil have gode muligheder for at præge og tilrettelægge egne opgaver, samt kommer til at indgå i et team, hvor vi også prioriterer fællesskabet og det sociale samvær.

 

Løn og ansættelsesvilkår

Stillingen besættes afhængig af dine kvalifikationer. Ansættelsen og aflønning sker efter gældende overenskomst mellem Finansministeriet og AC-organisationerne. Ansættelsen er 37 timer om ugen og stillingen ønskes besat hurtigst muligt, med start senest 1. marts 2022.

 

Yderligere oplysninger

Ønsker du flere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte Leder af RSO Jane Finnerup Johnsen tlf: 28936924 eller chefkonsulent Stine Skipper tlf: 26254809

 

Ansøgningsfrist

Ansøgningsfristen er 19. januar 2022. Samtaler finder sted d. 24. & 27. januar 2022.

 

Alle interesserede uanset alder, køn, handicap, race, religion eller etnisk tilhørsforhold, opfordres til at søge stillingen.

 

 Du søger stillingen online ved at åbne linket "søg online", hvor du udfylder ansøgningsformularen samt vedhæfter ansøgning sammen med eksamenspapirer og CV.

 

Ansøgningsfrist: 19. januar 2022.

 


Del dette job

Alternativ adresseKontakt

CBS

Adresse 1
Solbjerg Plads 3
2000 Frederiksberg
Danmark
Praktisk information
Oprettet
21-12-2021
Udløber
19-01-2022
Kviknummer
LJA-83126063
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Analyse og information, Finans, økonomi og regnskab, Forskning og undervisning, Konsulent og rådgivning
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

CBS

Adresse
Solbjerg Plads 3
2000
Frederiksberg
Danmark
Praktisk information
Indrykket
21-12-2021
Ansøgningsfrist
19-01-2022
Kviknummer
LJA-83126063
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Analyse og information, Finans, økonomi og regnskab, Forskning og undervisning, Konsulent og rådgivning
Beliggenhed