Gem annonce

Category Manager inden for IT og Konsulenter

DTU

Lyngby-Taarbæk, Storkøbenhavn

Indrykket
18-03-2020

Vil du være en del af et af verdens førende tekniske universiteter? Trives du med selvstændigt at gennemføre udbud fra planlægning til implementering? Så er her en sjælden udbudt mulighed som Category Manager inden for IT og Konsulenter.

Om Strategisk Indkøb

Strategisk Indkøb er en del af Koncernindkøb, som er DTUs centrale indkøbsfunktion. I Strategisk Indkøb har vi ansvaret for hele indkøbsprocessen. Vi anvender e-handel og har stort fokus på at gøre flere og flere produkter tilgængelige via kataloger til vores brugere og vi har adgang til analysesystem som gør os i stand til have et solidt datagrundlag.

 

Afdelingen bistår DTUs institutter, centre og afdelinger i hele landet med indkøb dels til den daglige drift og udvikling af universitetet (f.eks. biler, møbler, tjenesteydelser, forbrugsartikler, IT, mv), og dels til de meget forskelligartede og spændende forskningsaktiviteter (skibe, maskiner, satellitter, testudstyr, laboratorieudstyr, mv.).

 

Vi lægger vægt på et professionelt miljø der også rummer socialt fællesskab, en positiv omgangstone og en sjov hverdag, hvor vi løbende hjælper og inspirerer hinanden. I Koncernindkøb er vi 22 kollegaer.

 

Din karriere som Category Manager

Det er vigtigt, at du har kommerciel forståelse og et omfattende kendskab til det område, som du bliver kategoriansvarlig for. Du har en god forståelse for sammenhængen mellem IT, konsulenter og forretning og forstår sammenhængen mellem strategi, infrastruktur, sikkerhed og service. Du er vant til at indgå i faglig sparring med en bred vifte af kompetente kollegaer på tværs af en større organisation.

 

Målet for dig er at indgå de helt rigtige leverandøraftaler og processer inden for kategorierne IT og Konsulenter.

 

I stillingen som Category Manager bliver du ansvarlig for at gennemføre udbud af hovedsagligt rammeaftaler. Heri indgår analyse, strategi, udbud, forhandling, Contract management, samarbejde med kollegaer, brugere og leverandører. Du bliver ansvarlig for at tilrettelægge og gennemføre end-to-end projekter baseret på din kategoristrategi.

 

Du bliver en del af et fagligt meget kompetent team, hvor du både har erfarne kollegaer og leder at støtte dig til.

 

Der er stor fleksibilitet i jobbet, og du får mulighed for selvstændigt at planlægge og eksekvere på dine opgaver.

 

Vores forventninger til dig

Du har formentligt en relevant uddannelse på bachelor eller master/kandidat niveau inden for jura, virksomhedsøkonomi eller lignende (gerne Cand.merc.jur). Relevant erfaring vægtes tungt, men har du den rette profil, målrettethed og personlighed kan du som relativ nyuddannet også komme i betragtning.

 • Du har god markedsmæssig erfaring med IT og Konsulenter

 • Du har igennem dine ansættelser opnået et godt kendskab til udbudsloven og gennemførelse af EU-udbud. Det vil klart være en fordel hvis du har erfaring med etablering af dynamisk indkøbssystem og e-auktion.

 • Du kan håndtere en bred vifte af relationer til kollegaer, brugere og leverandører, og trives med en bred kontaktflade.

 • Dine kommunikations- og samarbejdsevner er i top på både dansk og engelsk.

 • Din fremtoning er præget af engagement og positiv attitude du både kan og vil.

 • Din forretningsforståelse og analytiske evner gør dig i stand til at fremstille gennemarbejdede beslutningsforslag, som indeholder balancerede forretningsmæssige beslutninger, hvor du på den ene side skaber økonomiske resultater og på den anden side sikrer tilfredse brugere.

 • Ikke mindst formår du på overbevisende vis at argumentere for, hvorfor DTU skal vælge netop dig og hvorfor du motiveres af DTU og dette specifikke jobindhold.

 

Hvad tilbyder vi dig

 • Du bliver en del af en stor afdeling fordelt på tre teams. Vi har ledelsesmæssigt fokus og opbakning til vores arbejde, og vi er allerede langt med at professionalisere indkøb.

 • Samarbejde med fagligt kompetente stakeholders, der hver især er førende på deres felt.

 • Du får en hverdag med mange spændende opgaver, hvor du bliver udfordret på dine alsidige evner i forhold til at kunne analysere, planlægge, prioritere, forberede udbud og ikke mindst at få ført dine strategier ud i livet.

 • Du vil få mulighed for sparring på et højt fagligt niveau, og vi forventer, at du bidrager til at højne niveauet yderligere.

 

Løn og ansættelsesvilkår

Den ugentlige arbejdstid er 37 timer inkl. frokostpause. Ansættelse tilpasset dit erfaringsniveau med løn- og ansættelsesvilkår i henhold til AC-overenskomsten eller OAO-S-fællesoverenskomsten og organisationsaftale for kontorfunktionærer m.fl. (HK/Stat) afhængig af din uddannelsesmæssige baggrund.

 

Arbejdsstedet vil være Lyngby Campus.

 

Ansøgning og kontakt

Vi inviterer løbende relevante kandidater til samtale, så søg allerede i dag. Vi skal modtage din online ansøgning senest den 20. april 2020. Åbn linket "Ansøg online", hvor du udfylder ansøgningsformularen samt vedhæfter motiveret ansøgning, CV og eksamensbeviser.

 

For yderligere information om stillingen, kontakt teamleder Allan Duvier Stærmose på 9351 1455 eller aldus@adm.dtu.dk.  

 

Alle interesserede uanset alder, køn, handicap, race, religion eller etnisk tilhørsforhold, opfordres til at søge stillingen.

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

DTU

Adresse 1
Anker Engelundsvej 1, 101A
2800 Kgs. Lyngby
Danmark
Praktisk information
Oprettet
18-03-2020
Udløber
20-04-2020
Kviknummer
LJA-79856278
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
IT, web og teknologi, Konsulent og rådgivning, Ledelse
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

DTU

Adresse
Anker Engelundsvej 1, 101A
2800
Kgs. Lyngby
Danmark
Praktisk information
Indrykket
18-03-2020
Ansøgningsfrist
20-04-2020
Kviknummer
LJA-79856278
Jobtype
Fuldtid
Kategori
IT, web og teknologi, Konsulent og rådgivning, Ledelse
Beliggenhed
Gem annonce