Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Cand.merc.jur. eller Cand.jur. søges til politikudvikling og analysearbejde på jernbaneområdet i Transport- og Boligministeriets departement

Transport- og Boligministeriet

København, Storkøbenhavn

Indrykket
28-11-2019

I Transport- og Boligministeriet er vi i fuld gang med mange store projekter, og ministeriets sager står samtidig ofte højt på den politiske dagsorden. Jobbet i Togkontoret vil være spændende for dig, som vil finde det interessant at arbejde med organisering, politikudvikling og den strategiske udvikling af jernbaneinfrastrukturen og togsystemet i Danmark.

 

Kerneydelsen i Togkontoret kan koges ned til analyser og politikudvikling. Dagligdagen i Togkontoret er derfor præget af forundersøgelser og VVM-undersøgelser af nye infrastrukturprojekter, trafikplanlægning, indkøb af togmateriel, oplæg og opfølgning på politiske aftaler samt ministerbetjening. Du vil som ansat i Togkontoret få ansvar for egne sager fra idéstadiet til den politiske håndtering samt mulighed for selv at præge hvilke arbejdsopgaver, der bør blive prioriteret på kort og lang sigt. Det forventes på den baggrund, at du har en proaktiv tilgang til dit arbejde.

 

Som cand.merc.jur. eller cand.jur. vil du i Togkontoret være centralt placeret i forhold til ministeriets arbejde med jernbanen og togsystemet i Danmark. Dine opgaver vil variere fra udarbejdelse af og politisk håndtering af lovforslag, fortolkningsbidrag, juridiske vurderinger og løsningsforslag af komplekse juridiske såvel som politiske problemstillinger. Fordelingen mellem juridiske opgaver og opgaver med mere fokus på beslutningsoplæg om ny infrastruktur eller generel ministerbetjening vil svinge i løbet af året, men må i gennemsnit forventes at være omkring 60/40. Stillingen vil derfor være for dig som jurist, der ønsker at benytte dine juridiske kompetencer, samtidig med at du også har lyst til at arbejde med andet end paragraffer. Det er ikke en forudsætning, at du kender til området i forvejen.

 

Foruden de faglige udfordringer, kan vi i Togkontoret tilbyde et engageret arbejdsmiljø, hvor vi lægger vægt på at have en uhøjtidelig omgangstone, og hvor der er plads til nye idéer og tilgange til området. Som cand.merc.jur. eller cand.jur. vil du desuden indgå i et tæt samarbejde med ministeriets øvrige jurister, herunder juristerne i vores søsterkontor, Bane- og Luftfartskontoret.

 

Løn- og ansættelsesvilkår

Aflønning sker efter overenskomst for akademikere i staten. Ansættelsesområdet er Transport- og Boligministeriet med de til enhver tid tilhørende institutioner.

 

Yderligere oplysninger

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte kontorchef Lars Olsen. Departementets telefonnummer er 41 71 27 00.

 

Din ansøgning

Send din ansøgning med kopi af eksamensbevis med karakterudskrift fra både bachelor- og kandidatgraden senest onsdag den 11. december 2019. Du ansøger via et link, som du finder nederst i stillingsopslaget på vores hjemmeside, www.trm.dk.

 

Vi forventer at indkalde til samtaler ultimo uge 50 og primo uge 51 med henblik på ansættelse snarest muligt derefter. Både nyuddannede og erfarne ansøgere vil komme i betragtning.

 

Transport- og Boligministeriet ser mangfoldighed som en ressource og ønsker en medarbejdersammensætning, der afspejler det omgivende samfund. Departementet er medlem af Foreningen Nydansker.

Del dette job

Kontakt

Transport- og Boligministeriet

Adresse 1
Frederiksholms Kanal 27
1220 København K
Danmark
Adresse 2
Frederiksholms Kanal 27
1220 København K
Danmark
Praktisk information
Oprettet
28-11-2019
Udløber
11-12-2019
Kviknummer
LJA-77882063
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Jura, HR og personale
Ansøg nu
Job i virksomheden

Del dette job

Virksomhedsinformation

Transport- og Boligministeriet

Adresse
Frederiksholms Kanal 27
1220
København K
Danmark
Praktisk information
Indrykket
28-11-2019
Ansøgningsfrist
11-12-2019
Kviknummer
LJA-77882063
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Jura, HR og personale
Beliggenhed