Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

By og Havn søger juridisk konsulent til Havneudvikling

By & Havn

København, Storkøbenhavn

Indrykket
16-03-2023

København vokser, og i 2030 vil 60.000 flere kunne kalde byen for hjem. By & Havn skaber og understøtter byudviklingen og udvikling af Københavns havn på en grøn og ansvarlig facon.

 

Københavns havn er byens vugge og fælles blå byrum, og havnen er i rivende udvikling. Målet er at skabe en levende og sikker havn for alle med en god balance af byliv med rekreative tilbud og kommercielle aktiviteter i tæt samarbejde med relevante partnere, brugere og interessenter.

 

By & Havns aktiviteter skal bidrage til at levere løsninger på politisk vedtagne mål om 70 % reduktion i CO2-udledning, flere almene boliger og grøn omstilling af havnen. Løsningerne, vi leverer, rækker flere årtier ud i fremtiden til glæde for nuværende og fremtidige københavnere, virksomheder og gæster i København. I de kommende år foretages store investeringer i og en grøn omstilling af erhvervshavnen samt udvikling i de rekreative aktiviteter i havnen.

 

By og Havn har derfor etableret en havneudviklingsafdeling, som skal styrke havnemyndighedsopgaven og den strategiske indsats med udvikling af havnen. Havneudviklingsafdelingen søger til dette arbejde en juridisk konsulent.

 

Dine opgaver

By & Havn har myndighedsrolle og -ansvar i Københavns havn. Du bliver som juridisk konsulent vores juridiskfaglige anker inden for virksomhedens pligter og rettigheder i havnen, og du skal derfor yde faglig sparring til dine kolleger i afdelingen og i resten af virksomheden, ligesom du selvstændigt behandler sager og varetager opgaver inden for havneudvikling bredt set. Du får til opgave at skabe rammerne for høj faglighed i opgaveløsningen, herunder udvikle myndighedsbehandling samt udarbejde regler og rammer for havnen, og du vil skulle varetage styregruppebetjening, herunder udarbejdelse af sagsfremstillinger etc.

 

Du vil indgå i afdelingens opgaver med varetagelse af havnestrategiudvikling og -implementering, herunder implementering af havnestrategien Det blå byrum i tæt samarbejde med andre afdelinger i By & Havn, Københavns Kommune, eksterne interessenter og organisationer, ligesom du vil indgå i afdelingens opgaver med varetagelse af selskabets planlægningsopgaver vedrørende havnen, som balancerer hensynet til et hastigt voksende rekreativt havnemiljø med en naturlig udvikling af erhvervshavnen og havnerelaterede erhvervsaktiviteter. Du vil også bidrage i afdelingens arbejde med sikkerhed i og omkring havnen i samarbejde med andre myndigheder og interessenter.

 

Din uddannelse og dine erfaringer

Du er uddannet cand.jur. eller lignende. Du er god til at sætte dig ind i komplekse tværfaglige problemstillinger og evner at gå i dybden uden at miste overblikket og helhedsperspektivet. Du har kendskab til offentlige regelsæt og myndighedsbehandling, og har erfaring med kvalitetsudvikling heraf. Det er en fordel, hvis du har erfaring med havnemyndigheds- og/eller ejendomsområdet.

 

Du trives i en rolle som fagligt anker i en hverdag, hvor opgaverne sjældent er ens og hvor der ofte opstår nye problemstillinger, der kræver en løsningsorienteret tilgang. Du er initiativrig og tager selvstændigt ansvar for kvalitet i opgaveløsningen. Du kan spænde fra konkret sagsbehandling til komplekse opgaver, som kræver koordinering, procesledelse og organisering. Du har opnået gode resultater ved at arbejde i tværfagligt samarbejde. 

 

Berøringsfladen såvel internt som eksternt er bred og omfattende, fra borgere og foreninger til større organisationer, erhvervslivet og andre myndigheder, og stillingen kræver evnen til klar og troværdig kommunikation både mundtligt og skriftligt.

 

Vi tilbyder

  • Et selvstændigt og spændende job i en attraktiv virksomhed, hvor du får mulighed for at arbejde med flere berøringsflader i organisationen og med By & Havns mange interessenter.

  • En god balance mellem arbejde og fritid samt et arbejdsmiljø med en uformel og respektfuld omgangstone.

  • Mulighed for hjemmearbejde og fleksibilitet.

 

Om By & Havn

Du vil møde en kultur, som er præget af et uformelt arbejdsmiljø, hvor der lægges vægt på en god og respektfuld omgangstone og et stærkt tværfagligt samarbejde på tværs af organisationen, og med fredagsmorgenmad og fællessang.

 

By & Havn tilbyder også en række personalegoder, som bidrager positivt til medarbejdernes hverdag, ligesom der er fokus på at udvikle og fastholde virksomhedens medarbejdere.

 

Du får din daglige gang i vores smukke historiske bygning med nyistandsatte kontorer, der ligger med udsigt til Kastellet og hele havnefronten.

 

Yderligere oplysninger

Har du spørgsmål til stillingen, så kontakt havneudviklingschef Mette Odgaard Mylin på 29 12 34 88.

 

By & Havn opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge.

 

Ansøgningsfristen er den 10. april 2023 kl. 23.59.

 

Søg stillingen ved at klikke på knappen: Send ansøgning.

 

Jobområde:

Akademiske medarbejdere (jurister, controller, ACér etc)

 

Ansøgningsfrist:

10. april 2023

 

Arbejdstid:

37

 

Kontaktperson:

Mette Mylin

Havneudviklingschef

+45 29 12 34 88

 

Arbejdssted:

Nordre Toldbod 7

1259 København K

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

By & Havn

Adresse 1
Nordre Tolbod 7
1259 København K
Danmark
Adresse 2
Nordre Tolbod 7
1259 København K
Danmark
Praktisk information
Oprettet
16-03-2023
Udløber
10-04-2023
Kviknummer
LJA-84619218
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Akademisk arbejde, Jura, HR og personale, Konsulent og rådgivning, Politik, kultur og samfund, Strategi og udvikling
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

By & Havn

Adresse
Nordre Tolbod 7
1259
København K
Danmark
Praktisk information
Indrykket
16-03-2023
Ansøgningsfrist
10-04-2023
Kviknummer
LJA-84619218
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Akademisk arbejde, Jura, HR og personale, Konsulent og rådgivning, Politik, kultur og samfund, Strategi og udvikling
Beliggenhed