Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

By & Havn søger en stærk generalist, der brænder for bæredygtighed

By & Havn

København, Storkøbenhavn

Indrykket
22-09-2022

Vil du være med til at sætte retning og rammer for By & Havns arbejde med bæredygtighed og ESG? Har grøn omstilling, bæredygtighed og klimatilpasning din professionelle interesse? Så har vi et interessant job til dig.

København vokser og i 2030 vil 60.000 flere kalde byen for hjem. Vores opgave i By & Havn er at udvikle og understøtte denne udvikling på en bæredygtig og ansvarlig facon, så københavnerne kan nyde en by med plads til alle, med en havn i verdensklasse og attraktive nye bydele for både beboere og erhvervsliv.

By & Havns aktiviteter skal bidrage til at levere løsninger på politisk vedtagne mål som 70% reduktion i CO2-udledning, flere almene boliger og grøn omstilling af havnen. Løsningerne, vi leverer, skal række flere årtier ud i fremtiden til glæde for nuværende og fremtidige københavnere, virksomheder og gæster i København.

Roller og ansvar

Der er tale om en nyoprettet stilling med direkte reference til By & Havns administrerende direktør. By & Havn er i fuld gang med at opdatere selskabets bæredygtighedsstrategi, men har brug for en central koordinator, der kan drive ambitioner, mål og aktiviteter fremad på tværs af By & Havns mangeartede opgaver fra havnen til udvikling af bykvarterer, udlejningsejendomme, parkering, driftsopgaver og en omfattende anlægsportefølje.

Du er god til at strukturere processer, drive projekter og strategiudvikle. Du har erfaring med at levere præcise skriftlige produkter. Du er typen, som andre gerne følger, ligesom du selv følger op og fastholder mål og retning.

Dit bidrag til projektet er centralt i forhold til at forankre og følge op på vores vision omkring en helhedsorienteret og bæredygtig tilgang til byudvikling og By & Havns opgaver. Du kommer således til at sikre den strategiske retning og sætte et stærkere fokus på ESG og bæredygtighed på tværs af By & Havns forretning.

Du skal drive og udvikle den interne dataindsamling og den eksterne bæredygtigheds- og ESG-rapportering og kommunikation på linje med forventninger fra interne og eksterne interessenter samt lovgivning nationalt og fra EU i samarbejde med gode kollegaer. Du varetager relationen til By & Havns samarbejdspartnere på området.

Dine egenskaber

Du ved, hvordan man leder et udviklingsprojekt, samler trådene og leverer resultater i tæt og godt samspil med kolleger og eksterne interessenter. Det er vigtigt, at du har en hands-on tilgang, og at du besidder evnen til systematisk og datadrevet selv at drive processer og afrapportering af de indsamlede data.

Du har flere af følgende kompetencer:

 • Har stærke projektlederkompetencer.
 • Har gennemslagskraft, gode samarbejdsevner og flair for interessenthåndtering.
 • Kan agere selvstændigt, tage hånd om sagerne og drive processer og projekter fremad.
 • Du er god til at kommunikere i et klart sprog både på skrift og i tale.
 • Du har en relevant akademisk uddannelse, formentlig samfundsvidenskabelig, og erfaring med bæredygtighed og ESG.
 • Som person er du fuld af energi, stærk til at eksekvere og god til at samarbejde og sikre forventningsafstemning på tværs af fagligheder.
 • Samtidig trives du også med at være en del af en organisation, som interesserer mange, det være sig politikere, borgere, myndigheder eller virksomheder.

Vi tilbyder

 • Et selvstændigt og spændende job i en attraktiv virksomhed, hvor du får mulighed for at arbejde med mange berøringsflader i organisationen og med By & Havns mange interessenter.
 • Du får direkte reference til den administrerende direktør med direktionssekretariatet som dine nærmeste kolleger.
 • En god balance mellem arbejde og fritid samt et arbejdsmiljø med en uformel omgangstone.
 • Andre attraktive vilkår f.eks. sundhedsforsikring, parkeringsplads, en populær personaleforening og jævnlige sociale og faglige arrangementer.
 • Mulighed for hjemmearbejde og fleksibilitet.
 • Og den flotteste lokation med udsigt ud over havnen ved Nordre Toldbod.

Alt i alt får du en ambitiøs arbejdsplads, som er i konstant udvikling, og hvor trivslen er i top.

Yderligere oplysninger

Har du spørgsmål til stillingen, så kontakt sekretariatschef Peter Bønløkke på tlf.: 51 37 28 58.

By & Havn opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge.

Ansøgningsfristen er søndag den 9. oktober 2022 kl. 23.59.

Søg stillingen ved at klikke på knappen: Send ansøgning.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

By & Havn

Adresse 1
Nordre Tolbod 7
1259 København K
Danmark
Praktisk information
Oprettet
22-09-2022
Udløber
09-10-2022
Kviknummer
LJA-84054670
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Politik, kultur og samfund, Projektledelse og styring
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

By & Havn

Adresse
Nordre Tolbod 7
1259
København K
Danmark
Praktisk information
Indrykket
22-09-2022
Ansøgningsfrist
09-10-2022
Kviknummer
LJA-84054670
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Politik, kultur og samfund, Projektledelse og styring
Beliggenhed