Gem annonce

Business Intelligence udvikler til ledelsesinformation i ambitiøs kommune

Helsingør Kommune - Center for Økonomi og Ejendomme

Helsingør, Nordsjælland

Indrykket
03-07-2020

Brænder du for at arbejde med data og udarbejde vedkommende ledelsesinformation? Og vil du være med til at videreudvikle de økonomiske og faglige styringsdata i Helsingør Kommune? Så har vi en spændende stilling ledig!

Vi er en kommune, der er i fuld gang med at udrulle ledelsesinformation til såvel byrådet som alle kommunens ca. 250 ledere. Ledelsesinformationen danner baggrund for beslutninger og økonomistyring på et oplyst grundlag. Vores ledelsesinformation er efterspurgt og vi søger derfor en dygtig kollega pr. 1. oktober 2020 til Team BI i Center for Økonomi og Ejendomme, der har hovedansvaret for udviklingen og driften af kommunens ledelsesinformation.

Om jobbet

Vi har brug for en dygtig kollega i Team BI, der hurtigt kan indgå i arbejdet på lige fod med de andre kolleger i teamet og bidrage til udviklingen af ledelsesinformation. I teamet varetager vi i fællesskab alle dele af arbejdet med ledelsesinformation. Til det anvender vi SAS Institutes produkter - primært DI Studio til databearbejdning og Visual Analytics til rapportudvikling. Derudover har vi også introduceret Power BI til præsentation af fælles kommunale data.

Vi har allerede etableret ledelsesinformation inden for beskæftigelse, sundhed og omsorg og det specialiserede voksenområde. Denne ledelsesinformation er blevet godt modtaget af kommunens ledere og skal vedligeholdes og udvikles i takt med nye og ændrede behov. Desuden har vi flere nye dataområder i støbeskeen, og inden længe bliver byrådet også en del af vores faste brugere.

Vi arbejder teambaseret med en høj grad af samarbejde og vidensdeling. Vi lægger vægt på at være servicemindede og have en tæt dialog med økonomikonsulenterne i Center for Økonomi og Ejendomme, koncernledelsen samt ledere og medarbejdere i de øvrige centre. Det er derfor vigtigt, at du undervejs i arbejdet med ledelsesinformationen kan servicere og afrapportere på flere niveauer, samtidig med at du bevarer fokus på, at sikre et gennemarbejdet slutprodukt.

Dine typiske arbejdsopgaver vil bestå i at:

  • være i dialog med ledere og økonomikonsulenter om det løbende behov for ledelsesinformation

  • udtrække og klargøre data fra vores kildesystemer samt bearbejdning af data til rapportbygning

  • designe og udvikle automatiserede rapporter til kommunens ledere og politikere

  • sikre anvendelsen af ledelsesinformation i centrenes drift og den overordnede styring

 

Din profil

Du har en relevant videregående uddannelse og måske erfaring fra en lignende stilling enten i det offentlige eller i det private. Vi forventer at du:

  • er vant til at arbejde med store datamængder

  • er en god formidler både i skrift og tale

  • har en naturlig nysgerrighed og lyst til at gå på opdagelse i en kompleks kommunal organisation

  • har gode samarbejdsevner og formår at opbygge relationer til samarbejdspartnere decentralt i organisationen

 

Det vil være en fordel, hvis du har erfaring med anvendelse af værktøjer fra SAS Institute. Har du erfaring fra andre lignende værktøjer, sørger vi for den fornødne uddannelse.

Du tilbydes

Jobbet som BI-udvikler er udfordrende, afvekslende og udviklende, med gode muligheder for kompetenceudvikling. Du får stor indflydelse på din hverdag, dine arbejdsopgaver og løsningen af dem på en fleksibel og familievenlig arbejdsplads. Vi har en uformel omgangstone i et godt arbejdsmiljø med søde, engagerede og kompetente kolleger, med stor diversitet mht. alder, køn, uddannelse, erfaring og baggrund. Og alt dette foregår i dejlige lokaliteter lige i hjertet af Helsingør, tre minutters gang fra Helsingør station.

Yderligere information

Center for Økonomi og Ejendomme står i spidsen for en sikker styring af kommunens økonomi og professionel rådgivning til den samlede organisation. Ambitionen er, at der hele tiden opnås størst mulig kvalitet og service inden for de økonomiske rammer. Center for Økonomi og Ejendomme har også ansvaret for at udnytte, administrere og ikke mindst udvikle kommunens ejendomme mest hensigtsmæssigt.

Center for Økonomi og Ejendomme har ca. 140 engagerede medarbejdere fordelt på fem områder, der varetager kommunens samlede økonomifunktion, ledelsesinformation, internservice i administrationen, rengøring og ejendomsdrift, anlæg og udvikling af kommunens ejendomme.

Ansøgningsfristen er onsdag d. 12. august. Vi forventer at holde samtaler i uge 34.

Du kan læse mere om Helsingør Kommune på kommunens hjemmeside www.helsingorkommune.dk. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Leder af Økonomi Mikkel Elkjær, tlf. 4186 8264.

Vi henviser til, at du søger jobbet via knappen "Send ansøgning".


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Del dette job

Alternativ adressePraktisk information
Oprettet
03-07-2020
Udløber
12-08-2020
Kviknummer
LJA-80588808
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, økonomi og regnskab, Kommunikation og medier, Konsulent og rådgivning, Kontor og administration, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu
Job i virksomheden

Helsingør Kommune - Center for Økonomi og Ejendomme

Del dette job

Virksomhedsinformation

Helsingør Kommune - Center for Økonomi og Ejendomme

Adresse
Stengade 59
3000
Helsingør
Danmark
Praktisk information
Indrykket
03-07-2020
Ansøgningsfrist
12-08-2020
Kviknummer
LJA-80588808
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Finans, økonomi og regnskab, Kommunikation og medier, Konsulent og rådgivning, Kontor og administration, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed
Gem annonce