Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Budgetcontroller med flair for analyse og rådgivning

Københavns Professionshøjskole, Campus Carlsberg

København, Storkøbenhavn

Indrykket
31-03-2021

Er du god til budgetter og økonomistyring, tværorganisatorisk samarbejde, og kan du forstå samt formidle økonomiske analyser om økonomidata? Så har vi brug for dig i vores budgetenhed hos Økonomi på Københavns Professionshøjskole, hvor vi søger en budgetcontroller.

 

Vi er i en spændende udvikling, hvor Økonomiafdelingen udvikler sig til en mere rådgivende sparringspartner som både kan udarbejde budgetter og analysere på data og trends. Det gør det muligt både at understøtte strategiske beslutninger, skabe overblik og facilitere budgetlægning og budgetopfølgning.

 

Om jobbet

Dine hovedopgaver vil være:

  • udarbejdelse af indtægts- og omkostningsbudgetter for institutter og uddannelser

  • månedlige opfølgninger på budgetter og regnskabstal med institutchefer og uddannelsesledere, samt sparring og dialog i denne forbindelse.

  • udarbejdelse og formidling af analyser med fagligt og økonomisk data

  • udarbejdelse af business cases og direktionsindstillinger.

 

En normal arbejdsdag ville f.eks. indbefatte både faglig dialog med kollegaer, udarbejdelse af beregninger/udarbejdelse af indstilling og et møde eller to med en institutchefer/uddannelsesleder/vicedirektør.

 

Nogle af de sidste analyser har været rentabilitetsanalyser for alle vores spændende uddannelser, optimering af ressourceanvendelse på tværs af institutionen, forbrugsanalyser for at identificere uddannelsernes råderum i budgettet. Vi er ligeledes igang med at udarbejde analyser på tværs af sektoren for at få indsigt i den viden, som andre besidder.

 

Om dig

For at jobbet er det rette for dig, er det vigtigt, at du trives med budgetlægning og budgetopfølgning, analysearbejde, kvalitetssikring, indsamling, refleksion, formidling og implementering, samt at koordinere data på tværs af enheder.

 

Du kan have erfaring fra en styrelse, et departement, en større privat virksomhed eller en institution. Er du nyuddannet, men har 'drive' og gåpåmod, hører vi dog også gerne fra dig.

 

Vi lægger vægt på, at du:

  • kan udarbejde budgetter og følge op på dem.

  • er god til skriftlig formidling. Du kan levere et klart og velformuleret budskab til modtagere, chefer, direktion og bestyrelse.

  • har en længere videregående uddannelse, f.eks. cand.scient.pol., cand.merc., cand.polit.

  • er ansvarsbevidst og følger dine opgaver til dørs. Det er en fordel, at du kan kommunikere med hele organisationen, som består af mange forskellige fagligheder.

  • værdsætter samarbejde internt i Økonomiafdelingen og på tværs af fagligheder.

  • er initiativrig og har drive. Du analyserer selv på data og sørger for, at der bliver indhentet de informationer, der er behov for.

 

Din arbejdsplads

Du vil blive ansat i Økonomiafdelingen, der består af 35 medarbejdere, som sammen skaber et stærkt fundament for en sammenhængende styring og økonomistyring, effektivt indkøb og et retvisende regnskab og som fungerer som strategisk sparringspartner for både ledelsen og uddannelserne.

 

Du vil referere til budgetchefen, og du vil blive en del af en budgetenhed med 10 dedikerede kollegaer, som er en blanding af chefkonsulenter, specialkonsulenter og fuldmægtige, der både arbejder med egne ansvarsområder og indgår i teams på tværs af enheden.

 

Vi kommer fælles i mål med opgaver i afdelingen gennem et tæt samarbejde med kollegaer. Derudover har vi en bred kontaktflade på tværs af organisationen, da vi skal kunne samle trådene i institutionen og sætte dem ind i en organisatorisk og strategisk kontekst.

 

Normalt er vi ude i organisationen ca. 25 pct. af tiden, dog arbejder vi alle hjemmefra pt. grundet COVID-19. Hjemmearbejde mange uger i træk kan være udfordrende, hvorfor vi bl.a. prioriterer sociale initiativer, løbende 1:1-samtaler, såvel som at samles flere gange om ugen online med kamera for at opretholde det kollegiale samarbejde.

 

Uanset om vi fortsat arbejder hjemmefra, når du starter, er det vigtigt for os at understøtte, at du får en god opstart. Afhængig af din faglige profil og dine styrker, tilrettelægger vi et introforløb med fokus på at introducere dig til KP, dine nye opgaver, et godt netværk og at understøtte en god dialog/forventningsafstemning med din leder.

 

Løn- og ansættelsesvilkår

Stillingen er til besættelse fra den 1. juni 2021.

 

Løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til gældende overenskomst mellem Finansministeriet og AC. Afhængig af dine kvalifikationer vil du blive indplaceret som enten fuldmægtig, specialkonsulent eller chefkonsulent.

 

Arbejdsstedet er Campus Carlsberg, Humletorvet 3, 1799 København V.

 

Vil du vide mere?

Hovedstadsregionen har brug for stærke professionelle, der er uddannet til at møde og besvare fremtidens udfordringer. Som en samlet professionshøjskole har vi med vores bredde og volumen en ambition om at blive toneangivende på uddannelsesområdet.

 

Læs mere om Københavns Professionshøjskole og vores strategiske retning Fælles om fremragende undervisning på www.kp.dk.

 

For yderligere oplysninger er du velkommen til at kontakte budgetchef Mads Eghøj Vanggaard på tlf. 5163 2464 eller mail: mava@kp.dk.

 

Interesseret?

Send din ansøgning, CV og eksamensbeviser via ansøgerknappen. Send din ansøgning hurtigst muligt og senest søndag den 18. april 2020.

 

Der afholdes samtaler i uge 16 og 17.

 

Københavns Professionshøjskole skeler hverken til køn, alder, etnicitet eller lignende, men alene til kompetence og talent.

 

Ansøgningsfrist

18-04-2021

 

Tiltrædelsesdato

01-06-2021

 

Kategori

Økonomi

 

Arbejdssted

København

 

Hjemmeside

https://www.kp.dk

 

Kontakt

Mads Eghøj Vanggaard

Budgetchef

E-mail

5163 2464

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Københavns Professionshøjskole, Campus Carlsberg

Adresse 1
Humletorvet 3
1799 København V
Danmark
Web
Adresse 2
Humletorvet 3
1799 København V
Danmark
Praktisk information
Oprettet
31-03-2021
Udløber
18-04-2021
Kviknummer
LJA-81901682
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Analyse og information, Finans, økonomi og regnskab, Strategi og udvikling
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Københavns Professionshøjskole, Campus Carlsberg

Adresse
Humletorvet 3
1799
København V
Danmark
Praktisk information
Indrykket
31-03-2021
Ansøgningsfrist
18-04-2021
Kviknummer
LJA-81901682
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Analyse og information, Finans, økonomi og regnskab, Strategi og udvikling
Beliggenhed