Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Branding and communication intern

Kamstrup A/S

Skanderborg, Østjylland

Indrykket
12-09-2018

Er det formidling og det skrevne ord, der driver lysten hos dig? Har du lyst til at skabe et konsistent og stærkt B2B brand? Har du mod på et praktikophold i en virksomhed med fuld fart på, og hvor du indgår på lige fod med resten af dine kolleger?

Bliv en del af Global Marketing i Kamstrup
I Global Marketing arbejder vi fokuseret på at bidrage til Kamstrups ambitiøse vækstmål og indfri vores vision om at blive den førende leverandør af intelligente løsninger til måling af energi og vand.

Du bliver en del af teamet i Global Marketing, som arbejder på at sætte Kamstrup på landkortet udenfor Danmarks grænser. Teamet består af 30 ansatte med forskellige baggrunde indenfor kommunikation og marketing.  Vi er et team med fart på, og det giver plads til udfordringer og en hverdag, der sjældent er ens. Vi forventer du arbejder selvstændigt, men du kan forvente et team, der er parat til sparring og som også gerne tager imod gode idéer. Det er vigtigt for os, at vores praktikanter indgår på lige fod med andre i afdelingen.

Et praktikforløb med udfordringer
Som praktikant inden for branding og kommunikation kommer du til at arbejde med mange varierende opgaver, der altid tager afsæt i at skabe et godt omdømme og et stærkt brand. I din praktikperiode vil du derfor arbejde med kommunikation til forskellige markeder og målgrupper. Du vil bidrage til at sikre god omtale af Kamstrup og ligeledes være med til at sikre et konsistent brand gennem målrettet kommunikation, der tager udgangspunkt i vores kommunikationsstrategi. Udover ekstern kommunikation vil der også være opgaver forbundet med intern kommunikation.

Du vil komme til at arbejde med pressemeddelelser, tekster til web, sociale medier, interne nyheder, oversættelser og reviews. Samtidig vil du komme til at samarbejde med teamet for markedskommunikation, som driver al direkte kommunikation til vores kunder. Mange opgaver vil være defineret, men der vil også være mulighed for selv at byde ind med, hvordan Kamstrup sikrer et positivt omdømme.

Du vil få en kontaktflade på tværs af hele organisationen herunder kolleger i marketing, produktudvikling, ledelse og HR. 

Din personlighed er vigtig for os
Som person arbejder du struktureret og har det godt med at samarbejde med kolleger på alle niveauer i organisationen. Du kan arbejde selvstændigt, og du er god til at skabe overblik og arbejder målrettet med en opgave.

Du er i gang med din bachelor eller kandidat inden for kommunikation eller lignende.

Du har forretningsforståelse og kan formidle de rigtige budskaber med udgangspunkt i målgruppen, som kan være både kunder, medier, medarbejdere eller politikere. Du har en god forståelse for sprog, og det er lysten til at formidle, der driver dig. Ligeledes ser du det som en motivation at formidle tekniske budskaber til et forståeligt sprog for målgruppen.

Det er et krav, at du behersker både dansk og engelsk i skrift og tale.

Vi tilbyder mere end bare en praktik
Vi tilbyder en udfordrende praktikstilling i et internationalt og fagligt miljø, hvor du får ansvaret for konkrete opgaver og projekter, og hvor du kan omsætte din teoretiske viden til praktiske erfaringer.

I Kamstrup gør vi meget for det sociale mellem vores praktikanter på tværs af organisationen, og hvis du er klar, tilbyder vi et spændende forår med udfordringer og sammenhold. Praktikken er lønnet, såfremt dit studie tillader det. Endvidere betaler Kamstrup offentlig transport til og fra arbejde samt et væld af personalegoder. De tæller bl.a. kantineordning, frugtordning, fri afbenyttelse af eget fitnesscenter, in-house tandklinik, frisørordning og gratis sundhedsklinik.

Vil du være en del af Kamstrup?
Send os din ansøgning ved at søge på dette link. Ansøgningerne behandles løbende, men du kan forvente svar inden for 6 uger. Praktikforløbet aftales individuelt, men forventes at løbe fra primo februar 2019 til ultimo juni 2019.

Kamstrup ligger i Stilling nær Aarhus, og bus 200 kører lige til døren.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Brand Manager, Louise Vestergaard-Hansen på tlf.: 89 93 10 00.

Om Kamstrup
Kamstrup udvikler og producerer innovative løsninger til måling af energi- og vandforbrug. Kamstrup er verdens førende producent af avanceret og innovativt måleudstyr til fjernvarmebranchen og en af de førende europæiske leverandører af intelligente elmålere og andet udstyr til elsektoren.

Kamstrup beskæftiger over 1400 medarbejdere i +20 lande med hovedkontor i Stilling mellem Aarhus og Skanderborg. Kamstrup har en sund
økonomi samt høj vækst og satser stærkt på udvikling af teknologi og medarbejdere. Du kan læse mere om Kamstrup via vores hjemmeside og se vores årsregnskab her. Du kan også "følge" Kamstrup på LinkedIn og Facebook, som løbende opdateres med nye stillinger og interessante nyheder.

Del dette job

Kontakt

Kamstrup A/S

Adresse 1
Industrivej 28, Stilling
8660 Skanderborg
Danmark
Adresse 2
Industrivej 28, Stilling
8660 Skanderborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet
12-09-2018
Udløber
26-10-2018
Kviknummer
LJA-65441530
Jobtype
Praktikant/trainee
Arbejdsområde
Kommunikation og medier, Salg og marketing, Strategi og udvikling
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Kamstrup A/S

Adresse
Industrivej 28, Stilling
8660
Skanderborg
Danmark
Praktisk information
Indrykket
12-09-2018
Ansøgningsfrist
26-10-2018
Kviknummer
LJA-65441530
Jobtype
Praktikant/trainee
Kategori
Kommunikation og medier, Salg og marketing, Strategi og udvikling
Beliggenhed