Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Brænder du for udbudsret?

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen

Storkøbenhavn

Indrykket
28-09-2022

Vil du være en del af et stærkt udbudsjuridisk miljø?

 

Er du jurist med erfaring inden for udbudsret? Og har du lyst til at være en del af et team, der arbejder for bedre udbud, som fremmer effektiv konkurrence?

 

Så send en ansøgning og bliv en del af Center for Offentlig Konkurrence i Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen.

 

Bliv en del af et stærkt fagligt kontor 

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen er ressortansvarlig myndighed på udbudsområdet. Det indebærer bl.a., at vi er ansvarlige for at udarbejde lovforslag, bekendtgørelser og vejledninger om udbudsreglerne.

 

Vi driver endvidere Rådgivningsenheden - Statens indkøb i samarbejde med Økonomistyrelsen. Rådgivningsenheden understøtter en tværgående videnopbygning og yder konkret rådgivning til statslige institutioner. Enheden bistår de statslige institutioner med både juridisk, praktisk og kommerciel rådgivning. Gennem samarbejde med de statslige institutioner er fokus at sikre en effektiv konkurrence på markedet om statens opgaver gennem enkle og effektive processer.  Du kan læse mere om enheden og dine kommende kollegaer på www.statensindkob.dk.

 

Vi søger to dygtige jurister en til vores lovteam, som primært varetager styrelsen ressortopgaver på udbudsområdet og en til rådgivningsteamet, som varetager opgaverne med juridiske rådgivning af de statslige institutioner. Du skal gerne have erfaring inden for udbudsretten og en lyst og evne til at videreudvikle dine kompetencer inden for retsområdet. Afhængig af dine kompetencer og interesser kan du komme til at løse opgaver i begge teams.

 

I lovteamet vil dine arbejdsopgaver primært bestå i

 • At udarbejde regulering, skriftlige vejledninger og udtalelser om udbudsreglerne

 • Dialog og sparring med interessenter om udbudsretlige problemstillinger

 • Oplæg ved konferencer, dialogmøder mv. om aktuelle udbudsretlige emner

 • Løbende ministerbetjening (fx Folketingsspørgsmål) samt bidrag til politikudvikling på udbudsområdet

 

I rådgivningsteamet vil dine arbejdsopgaver primært bestå i at

 • Yde telefonisk og skriftlig rådgivning og faglig sparring om udbudsretlige spørgsmål

 • Yde rådgivning og bistå statslige institutioner ved gennemførelse af konkrete udbud

 • Deltage i arbejdet med at etablere og facilitere forskellige netværk

 • Deltage ved kompetenceudviklingsaktiviteter i de statslige institutioner

 

Vi skal levere opgaver af høj kvalitet, og derfor er vores interne kvalitetssikring afgørende. Er du en erfaren special- eller chefkonsulent, vil dine opgaver også være at:

 • Sikre juridisk kvalitetssikring af både henvendelser, udbudsmaterialer, notater, vejledninger, værktøjer mv.

 • Udarbejde mere principielle vurderinger af udbudsretlige spørgsmål

 • Give kollegial faglig sparring på højt niveau

 • Deltage i oplæring og udvikle nye og mindre erfarne kolleger

 

Du vil i høj grad kunne forme dine arbejdsopgaver, som tilrettelægges i forhold til dine kompetencer med stort fokus på din udvikling.

 

Generelt om dig

Vi forventer, at du:

 • Er uddannet jurist (cand.jur. eller cand.merc.jur.)

 • Er god til at skabe overblik og finde løsninger på udbudsretlige problemstillinger

 • Har fokus på at levere høj kvalitet til rette tid

 • Har gode skriftlige og mundtlige formidlingsevner

 • Er en udpræget holdspiller med lyst og evne til faglig sparring

 • Er god til at opbygge og vedligeholde relationer både internt og med eksterne samarbejdspartnere

 

Om os

Du vil blive ansat i Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen, hvor du bliver en del af enten lovteamet eller rådgivningsteamet. Du bliver en del styrelsens udbudskontor Center for Offentlig Konkurrence - som har ressortansvaret på udbudsområdet og vejleder juridisk om udbudsreglerne. Centeret består pt. af ca. 25 medarbejdere fordelt på tre teams, hvoraf 15 er jurister med forskellige specialer inden for udbudsretten.

 

For os er udbudsretten det vigtigste retsområde. Vi taler og skriver om udbud hver dag. Om EU-domme, kendelser, ny litteratur og praktiske udfordringer i forbindelse med aktuelle udbud, som vi er rådgiver for. Vi gør det, fordi det er vores opgave at være opdaterede på det retsområde, vi er ressortansvarlige for. Og fordi vi ikke kan lade være.

 

En stilling hos os giver mulighed for, at du kan fastholde og udvikle dine specialistkompetencer og samtidig udvikle dig på nye områder inden for udbudsretten. Du får bl.a. mulighed for at drøfte juridiske spørgsmål med de kolleger, der har skrevet bestemmelserne i udbudsloven, og derigennem opnå en dybere indsigt i overvejelserne bag. Du vil også få en række meget erfarne kollegaer, der arbejder med juridisk rådgivning og til dagligt arbejder med praktiske udfordringer ved aktuelle udbud, og som er vant til at finde praktiske løsninger på udbudsretlige problemstillinger.

 

Hos os skal det også helst være sjovt at gå på arbejde hver dag. Det er naturligvis ikke alle vores opgaver, der er lige sjove eller udviklende, så derfor er det vigtigt for os, at vi arbejder i en atmosfære af humor og en positiv tilgang til kolleger og nye udfordringer. Vores kommunikation er ligefrem og åben, og vi lægger stor vægt på, at du hele tiden udvikler dig fagligt og personligt.

 

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen tilbyder to karrierespor. Et ledelsesspor og et specialistspor. De medarbejdere, der optages på specialistsporet kan udnævnes til specialist eller ekspert i udbudsret. På ledelsessporet har vi stort fokus på, at alle vores ledere har de rette værktøjer og kompetencer til at løfte den vigtige ledelsesopgave, hvilket bl.a. understøttes gennem erfaringsudveksling på tværs af styrelsen samt gennem konkrete kompetenceudviklingsaktiviteter.

 

Klik her for at læse mere om Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens arbejde for velfungerende markeder. 

 

Få flere informationer om stillingen hos teamleder for rådgivningsteamet Britt Brock Grønne på 41 71 50 47 eller hos teamleder for lovteamet Signe Mäkelä-Salling på 41715346. Få flere informationer om løn- og ansættelsesvilkår hos HR-rekrutteringspartner Nada Alkerdi på 91 39 94 30.

 

Din ansættelse vil ske i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og AC. Afhængig af dine kvalifikationer og erfaring vil ansættelse ske som fuldmægtig, specialkonsulent eller chefkonsulent.

 

Søg stillingen

Send os en ansøgning via Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens elektroniske ansøgningsmodul www.kfst.dk/service-menu/job/ledige-stillinger. Din ansøgning med CV, eksamensbevis og karakterudskrifter skal være modtaget senest 22. oktober 2022. Tiltrædelse den 1. januar 2023 eller efter nærmere aftale.

 

I Erhvervsministeriet tror vi på, at et inkluderende, mangfoldigt arbejdsmiljø styrker opgaveløsningen. Vi ønsker en medarbejdersammensætning, der afspejler det omgivende samfund og lige muligheder for alle vores jobansøgere. Vi opfordrer alle til at søge stillingen uanset alder, køn, seksualitet, religion eller etnisk tilhørsforhold.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen

Adresse 1
Carl Jacobsensvej 35
2500 Valby
Danmark
Adresse 2
NULL
Danmark
Praktisk information
Oprettet
28-09-2022
Udløber
22-10-2022
Kviknummer
LJA-84073484
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Akademisk arbejde, Jura, HR og personale, Konsulent og rådgivning, Politik, kultur og samfund, Strategi og udvikling
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen

Adresse
Carl Jacobsensvej 35
2500
Valby
Danmark
Praktisk information
Indrykket
28-09-2022
Ansøgningsfrist
22-10-2022
Kviknummer
LJA-84073484
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Akademisk arbejde, Jura, HR og personale, Konsulent og rådgivning, Politik, kultur og samfund, Strategi og udvikling
Beliggenhed