Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Bornholms Regionskommune søger en jurist til Juridisk Service til Center for Regional Udvikling, It og Sekretariat.

Bornholms Regionskommune

Bornholm, Bornholm

Indrykket
30-01-2020

Det går godt på Bornholm, og kommunalbestyrelsen har sat et mål om, at vi i 2028 skal stige i indbyggertal til i 2028 at være 42.000 bornholmere. Juridisk service er en krumtap i såvel driften, som i mange udviklingstiltag i et samarbejde med øvrige dele af Bornholms Regionskommune.

 

Juridisk Service søger en fuldtids jurist til en fast stilling. I begyndelsen af ansættelsen og frem til årsskiftet skal du varetage sekretariatsbetjeningen af Husleje- og Beboerklagenævnene og tilsynet med almene boliger. Du vil blandt andet være ansvarlig for at forberede og indstille sager til afgørelse i nævnene og deltage i nævnsmøder og besigtigelser. Du skal have lyst til at skabe et godt samarbejde med Husleje- og Beboerklagenævnets medlemmer.

 

Når nævnenes faste sekretær vender tilbage fra barsel i januar 2021, vil du herefter skulle arbejde med håndhævelse af bopælspligten som dit særlige indsatsområde samt mere generelle juridiske opgaver for kommunalbestyrelsen og inden for kommunens drifts- og myndighedsområder. Da vi har opgaver for hele Bornholms Regionskommune, vil du have mulighed for at byde ind på særlige interesseområder.

 

Stillingen indebærer en bred kontaktflade til politikere, ledere, kolleger, borgere, advokater, byforeninger og lejeorganisationer, og du skal derfor være god til at kommunikere både skriftligt og mundtligt.

 

Arbejdsdagen tilrettelægges og opgaver løses i samarbejde med kollegaer i teamet, der består af i alt 4 jurister og en administrativ medarbejder.

 

Vi søger en kollega, der

er struktureret og grundig. Du skal kunne arbejde selvstændigt men også evne at samarbejde med såvel teamkollegaer som øvrige faggrupper i kommunen. Du skal kunne fungere i en hverdag med mange forskellige typer opgaver og uventede bestillinger, der ofte skal effektueres med kort deadline.

 

Vi ser gerne, at du har erfaring med lejeret og nævnsbetjening eller har lysten til at sætte dig ind i juraen på området. Det vil endvidere være en fordel, hvis du har viden inden for det kommunale område. Og har du erfaring med myndighedshåndhævelse, anser vi det for et stort plus.

 

Som person er du samarbejdsorienteret, involverende og alsidig.

Juridisk service er en del af Center for Regional Udvikling, It og Sekretariat.

Se organisationsdiagram: https://www.brk.dk/Om-Kommunen/Organisation/Sider/Administrativ-organisation.aspx

 

Juridisk Service leverer en bred vifte af juridisk bistand i relation til centrene i kommunen og samarbejder på tværs af opgaver og faggrænser. Teamet fungerer som sekretariat for Hegnsyn, Husleje- og Beboerklagenævn og varetager håndhævelse af bopælspligten som en særlig politisk prioriteret opgave.

 

Her kan du læse mere om Bornholms Regionskommunes organisation: https://www.brk.dk/Om-Kommunen/Organisation/Sider/Administrativ-organisation.aspx, og her kan du læse mere om kommunalbestyrelsens visioner: https://www.brk.dk/Indflydelse-Politik/Kommunalbestyrelsen-udvalg/M%c3%a5l%20og%20visioner/Sider/Maal-og-visioner.aspx.

 

Er dét arbejdsopgaver, der interesserer dig, opfordres du til at søge stillingen - også selv om du måske er nyuddannet.

Send din ansøgning senest den 16. februar 2020

 

Løn- og ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst og efter principperne i lokal løndannelse.

 

Der er tale om en fast stilling på fuldtid med ansættelse pr. 1. april 2020 - og gerne før.

Kørekort er et krav, da vores arbejde ofte foregår andre steder end på kontoret.

 

Praktisk information

Send din ansøgning og CV samt dokumentation for uddannelse, via "Søg Jobbet" knappen, sådan at vi har modtaget den senest den 16-02-2020.

 

Ansættelsessamtaler forventes at blive afholdt torsdag i uge 8. Ansættelsessamtaler forventes afholdt onsdag den 19. februar 2020. I forbindelse med en eventuel ansættelsessamtale, vil du inden samtalen blive bedt om at udfylde en personprofilanalyse samt arbejde med en case i forbindelse med samtalen.

 

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte leder af Sekretariatsservice Janne Westerdahl på 56921314 / 30388330 eller jurist Birgitte Udengaard på tlf. 56922042..

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Bornholms Regionskommune

Adresse 1
Ullasvej 23
3700 Rønne
Danmark
Praktisk information
Oprettet
30-01-2020
Udløber
16-02-2020
Kviknummer
LJA-79144538
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Jura, HR og personale, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu
Lignende job

Universitetet i Bergen

Universitetet i Bergen

Universitetet i Bergen

Del dette job

Virksomhedsinformation

Bornholms Regionskommune

Adresse
Ullasvej 23
3700
Rønne
Danmark
Praktisk information
Indrykket
30-01-2020
Ansøgningsfrist
16-02-2020
Kviknummer
LJA-79144538
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Jura, HR og personale, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed