Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Borgerrådgiver til Albertslund Kommune

Albertslund Kommune.

Albertslund, Storkøbenhavn

Indrykket
24-09-2021

Borgerrådgiver til Albertslund Kommune (30 timer ugentligt)

Vil du bidrage til det konstruktive møde mellem medarbejder og borger, og sikre borgernes rettigheder ift. lovgivningen? Kan du guide Albertslunds borgere igennem det kommunale system? Og brænder du for at omsætte dine erfaringer fra arbejdet med borgerne til læring i organisationen?

 

I Albertslund skal alle borgere behandles professionelt og kompetent i mødet med kommunen. Desværre er der ind imellem borgere, der oplever det anderledes. Albertslund Kommune søger en ny juridisk stærk borgerrådgiver, der skal være med til at sikre, at alle borgere oplever at blive taget alvorligt og korrekt behandlet. Du skal som borgerrådgiver være vejviser, og hjælpe borgeren med at finde den rette vej i forvaltningen. Du skal omsætte den indsigt, du får i arbejdet med enkeltsager, til et læringsperspektiv i organisationen.

 

En stilling som borgerrådgiver er noget særligt. Som borgerrådgiver møder du mennesker, der er kørt fast i det kommunale system og føler sig dårligt behandlet. Du skal hjælpe dem videre, og du skal bruge lige dele empati og evne til at gøre paragraffer og afgørelser forståelige. Du skal selvfølgelig også bruge din juridiske faglighed til at se, når en afgørelse eller en handling ikke er i orden. Borgere og erhvervsdrivende kan således henvende sig til borgerrådgiveren, med henblik på vejledning og hjælp til gennemgang af sagsforløb. Samtidig forventes det, at du bruger den indsigt, du får i arbejdet med enkeltsager, til at indgå i dialog med forvaltningen, og undervise organisationen i forvaltningsretlige emner ud fra behov og ud fra hvad du konstaterer ved dit tilsyn.

 

Du ansættes af kommunalbestyrelsen, og refererer i forhold til borgersager til borgmesteren. Du bliver en (uafhængig) del af Sekretariat for Politik & Ledelse, under Økonomi & Stab, hvor der lægges vægt på et godt samarbejde og en uformel og behagelig omgangstone.

 

Du kan læse job- og personprofilen her:

https://albertslund.emply.net/GetFile.aspx?id=61e5feea-efc1-4ad1-92b7-4099a6c6ba16:

 

Hvis du har spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte kommunaldirektør Henrik Harder eller borgmester Steen Christiansen.

 

Vi glæder os til at høre fra dig.

 

Stillingsbetegnelse:

Borgerrådgiver til Albertslund Kommune

 

Ansøgningsfrist:

10-10-2021 12:00

 

Afdeling:

Albertslund Kommune

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Albertslund Kommune.

Adresse 1
Nordmarks Allé 1
Adresse 1
2620 Albertslund
Danmark
Praktisk information
Oprettet
24-09-2021
Udløber
10-10-2021
Kviknummer
LJA-82708018
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Konsulent og rådgivning, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Albertslund Kommune.

Adresse
Nordmarks Allé 1
2620
Albertslund
Danmark
Praktisk information
Indrykket
24-09-2021
Ansøgningsfrist
10-10-2021
Kviknummer
LJA-82708018
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Konsulent og rådgivning, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed