Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Boligforeningen Ringgården søger direktør

Boligforeningen Ringgården

Aarhus, Østjylland

Indrykket
01-12-2018

Visionær og bæredygtig boligforening søger direktør med gode ledelses- og kommunikationsevner.

Boligforeningens mangeårige direktør har valgt at gå på pension. Ringgården har gennem mange år bidraget til udviklingen af Århus, og det ønsker vi at fortsætte med. Vi er derfor på udkig efter en direktør, som sammen med organisationsbestyrelsen kan fortsætte den positive udvikling af byen såvel som af boligforeningen.

Vi forventer
Du tegner boligforeningen udadtil og har både politisk tæft og personlig gennemslagskraft. Du følger den boligpolitiske udvikling i kommunen og på landsplan og skal være i stand til at kunne identificere de muligheder og projekter, der vil have størst værdi for boligforeningen. Som ny direktør i boligforening skal du også være stærk på de indre organisatoriske linjer, hvor du inspirerer til tværfagligt samarbejde både i forhold til de ansatte og beboerdemokratiet.

Du er:

  • Udviklingsorienteret og innovativ fx i forhold til byggeri og bæredygtighed

  • I stand til at følge projekter til dørs og stå på mål for dine beslutninger

  • En stærk personaleleder, som både kan uddelegere og involvere medarbejdere

  • I stand til at løfte og kvalificere bestyrelsens arbejde og beslutninger

  • I stand til at bidrage til at udvikle beboerdemokratiet

  • Uformel og i stand til at tale og omgås alle

Det er en fordel, hvis du har kendskab til den almene sektor, og har du ikke kendskab til den almene boligfinansiering og økonomi, skal du være villig til at lære det.

Organisationsbestyrelsen ser frem til at få en leder, som med sit personlige og faglige engagement kan fastholde boligforeningens stærke profil udadtil og fortsat udvikle beboerdemokratiet sammen med de kompetente medarbejdere.

Kontakt og ansøgning
I ansættelsesproceduren deltager BL Danmarks Almene Boliger, og henvendelser, der behandles fortroligt, kan rettes til konsulent Eva Seyffert på 3376 2073, evs@bl.dk eller afdelingschef Dorte Hjerrild på 3376 2039, dhj@bl.dk

Ansøgning fremsendes senest 2. januar 2019 kl. 12.00 til job@bl.dk mærket Boligforeningen Ringgården. Første samtale forventes at finde sted den 4. og 5. februar 2019. Tiltrædelse så vidt muligt den 15. maj 2019.

Ringgården er den næstældste almene boligforening i Aarhus. Med cirka 3.700 boliger hører vi ikke til blandt de største, men vi gør os bemærket ved at bygge fornyende og bæredygtig boligarkitektur. Ringgården har i alt 45 afdelinger med ca. 3.700 boliger. Geografisk dækker Ringgården et område, der går fra Holme i syd til Trige og Hjortshøj i nord, fra Hasle i vest til de nye havneområder mod øst.

Ringgården har været og er med til at sætte en grøn dagsorden for dansk boligbyggeri. Vores fokus er at skabe rammerne for nye generationer af beboere ved at bygge boliger, hvor der er samspil mellem arkitektur, funktionalitet og bæredygtighed, og vi har en grøn profil. Vi er omkring 70 medarbejdere, ca. 25 er ansat i administrationen og ca. 45 er ansat som ejendomsfunktionærer, der passer boligerne.


Del dette job

Kontakt

Boligforeningen Ringgården

Adresse 1
Dybedalen 1A
8210 Århus V
Danmark
Adresse 2
Dybedalen 1A
8210 Århus V
Danmark
Praktisk information
Oprettet
01-12-2018
Udløber
02-01-2019
Kviknummer
LJA-68379757
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Ledelse, Projektledelse, Økonomi og regnskab
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Boligforeningen Ringgården

Adresse
Dybedalen 1A
8210
Århus V
Danmark
Praktisk information
Indrykket
01-12-2018
Ansøgningsfrist
02-01-2019
Kviknummer
LJA-68379757
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Ledelse, Projektledelse, Økonomi og regnskab
Beliggenhed