Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Børns Vilkår søger to studenter til Projekt & Analyse

Børns Vilkår

Storkøbenhavn

Indrykket
06-05-2019

Børns Vilkår søger to dygtige studentermedhjælpere til Projekt- & Analyseafdelingen, hvor vi arbejder med analyser, børnepanelsundersøgelser, evalueringer samt gennemførelse af projekter og programmer inden for det børnefaglige område.

 

Dine vigtigste opgaver bliver at deltage i arbejdet med at sikre, at Børns Vilkårs arbejde baserer sig på viden og indsigt i brugernes perspektiv. Nogle gange vil brugerne være børn og unge andre gange vil brugerne være forældre, frivillige eller fagpersoner. Du kommer også til at være med til at formidle og anvende den indhentede viden i praksis, fx i analysenotater, rapporter og i udviklingen af nye projekter og indsatser. Ligeledes vil du indgå i diverse opgaver i forhold til vores projekter og programmer.

 

Hvad kommer du til at lave

 

 • Indsamling og behandling af viden herunder planlægning og gennemførelse af surveys, datarensning, analyser af data fra BørneTelefonen, interviews, workshops mv.

 • Formidling af analyseresultater i tabeller, diagrammer, rapporter, notater og præsentationer blandt andet til brug ift. policy, presse og fundraising.

 • Desk research og generel informationssøgning

 • Kvantitative analyser i Excel og SPSS og fortolkning af data

 • Mødeplanlægning, udarbejdelse af dagsordener og referater

 • Ad hoc-opgaver inden for analyse og projektarbejdet  

 • Opsætning af surveys

 • Transskribering af interviews

 • Understøtte projekt- og programlederne i deres arbejde

 

 

Hvad forventer vi af dig

 

 • Skarp analytisk og metodisk sans inden for både kvantitativ og kvalitativ metode

 • Erfaring med at arbejde i Excel og resten af office-pakken samt gerne kendskab til SPSS, Stata, SurveyXact eller lignende

 • Selvstændighed og høj grad af systematik og grundighed

 • Engagement, initiativ og lyst til arbejde med børneområdet

 • Er god til at samarbejde på tværs af fagområder og afdelinger

 • Gode formidlingsevner, såvel mundtligt som skriftligt

 • Har det fint med forandringer og her-og-nu-ændringer i hverdagen

 • Er studerende på en videregående uddannelse med nogle år til specialet, fx sociologi, socialvidenskab, forvaltning, statskundskab eller andet med ca. 2 år tilbage af uddannelsen

 

 

Børns Vilkår tilbyder

 

 • Tæt samarbejde med afdelingens ansatte i en uhøjtidelig atmosfære og med gode muligheder for indflydelse på og ansvar for egne arbejdsopgaver

 • Et spændende og udviklende fagligt miljø, hvor kompetenceudvikling og læring har høj prioritet

 • Et studiejob, hvor du kan bruge dine faglige og personlige kompetencer til at sikre udvikling og trivsel for børn i Danmark.

 • Mulighed for fordybelse i det børnefaglige område

 

 

Arbejdstiden er ca. 15 timer om ugen og kan tilpasses dine studier.

 

Ansøgningsfristen er 20. maj kl. 12. Vi forventer at holde samtaler onsdag den 22. maj og fredag den 24. maj. Forventet ansættelse hurtigst muligt, senest pr. 1. august 2019.

 

Såfremt du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Projekt- & Analysechef Signe Korsgaard, siko@bornsvilkar.dk eller Senioranalytiker Sofie Stage, sost@bornsvilkar.dk

 

Børns Vilkår er en privat, humanitær organisation, der arbejder for alle børn i Danmark. Ambitionen er at stoppe svigt af børn i Danmark og sikre børns ret til en god barndom og et godt liv. Vi ser mangfoldighed som en styrke og forskellige baggrunde som en vigtig ressource i vores arbejde, og vi opfordrer alle, der kan se sig selv i stillingen, til at søge. Vi forventer, at der fremadrettet vil være endnu mere mangfoldighed blandt de børn og unge, der henvender sig til BørneTelefonen, og vi ønsker, at vores medarbejdere afspejler den udvikling. Læs mere om Børns Vilkår på www.bornsvilkar.dk.

 

Børns Vilkår

Alt for mange børn i Danmark står alene med deres problemer. Børns Vilkår kæmper for, at intet barn i Danmark svigtes, hverken af barnets nærmeste eller af samfundet. På BørneTelefonen har vi tusindvis af samtaler med børn, som fortæller det, de ikke kan tale med andre om. Det giver os en unik indsigt i børns tanker og problemer; en indsigt, som vi handler på. Vores arbejde styrker børns rettigheder og børns tro på sig selv, og sikrer, at alle børn har mindst én, som lytter og hjælper. Børns Vilkår er der for børnene hver dag. Altid. Siden 1977 har Børns Vilkår sammen med støtter og samarbejdspartnere arbejdet for at stoppe svigt og for børns ret til en tryg barndom. Vi tror på børn. De er det vigtigste, vi har, og de er vores fælles ansvar. Vær med Sammen stopper vi svigt!

Del dette job

Kontakt

Børns Vilkår

Adresse 1
Trekonergade 26 A
2500 Valby
Danmark
Adresse 2
Trekonergade 26 A
2500 Valby
Danmark
Praktisk information
Oprettet
06-05-2019
Udløber
20-05-2019
Kviknummer
LJA-73116327
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Analyse
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Børns Vilkår

Adresse
Trekonergade 26 A
2500
Valby
Danmark
Praktisk information
Indrykket
06-05-2019
Ansøgningsfrist
20-05-2019
Kviknummer
LJA-73116327
Jobtype
Studenterjob
Kategori
Analyse
Beliggenhed