Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Børne- og Undervisningsministeriets departement søger en jurist til Center for Budget, Koncernstyring og Tilsyn

Børne- og Undervisningsministeriet

København, Storkøbenhavn

Indrykket
29-03-2021

Vil du udfordres i en varieret hverdag tæt på de politiske processer? Ønsker du at bidrage til politiske løsninger, tilsynsopgaver samt strategisk styring på et spændende ministerområde? Og er du fagligt stærk, ambitiøs og idérig? Så har du muligheden for at blive en del af holdet i Center for Budget, Koncernstyring og Tilsyn i Børne- og Undervisningsministeriet og bidrage til arbejdet med policyudvikling, styring, analyser og udviklingsprojekter samt generel ministerbetjening.

Om arbejdspladsen

Vi søger lige nu en ambitiøs jurist til Center for Budget, Koncernstyring og Tilsyn, som er en del af departementets Økonomi- og Koncernafdeling. Afdelingen har det tværgående økonomiansvar for omkring 100 mia. kr., herunder økonomien knyttet til dagtilbud, folkeskolen, ungdomsuddannelserne og voksen- og efteruddannelsesområdet. Afdelingen løser opgaver i spændingsfeltet mellem politik, økonomi, styring og tilsyn, og vi har en central rolle i forhold til at understøtte ministeren ved at sikre den bedst mulige udnyttelse af ministeriets ressourcer, varetage tilsyn samt sikre en fælles retning for hele Børne- og Undervisningsministeriets koncern.

Om arbejdsopgaverne

Vi søger en ny kollega til centret, herunder til følgende opgaver:

  • Styrke det departementale tilsyn og sikre compliance.

  • Bistå til løsning af juridiske og tilsynsmæssige spørgsmål i forbindelse med forvaltningen af ministeriets ressourcer.

  • Ministerbetjening i samarbejde med fagkontorer og styrelser.

  • Bistå i den løbende forvaltning af og dialog med ministeriets underliggende institutioner.

 

Du vil som ny medarbejder hos os få et tæt samarbejde med kolleger i hele afdelingen, ministeriets fagkontorer, vores underliggende institutioner, ministeriets øverste ledelse og Finansministeriet.

Om dig

Vi søger en ny kollega, som har lyst til at beskæftige sig med tilsyn og styring i en omskiftelig hverdag i et departement. Vi lægger derudover vægt på, at du:

  • Brænder for at arbejde i et departement, hvor målsætningen er at give minister, regering og Folketing det bedst mulige grundlag for at træffe beslutninger.

  • Er villig til at lære nyt, blive udfordret og være en del af et dygtigt medarbejderhold, der bestræber sig på altid at levere ydelser af høj faglig kvalitet.

  • Kan lide at arbejde i teams, hvor man gensidigt hjælper og udfordrer hinanden.

  • Har lyst til at udfordre plejer og sætte retning for resten af ministeriets virke.

  • Har en juridisk kandidatuddannelse.

 

Vi er ca. 60 medarbejdere i Økonomi- og Koncernafdelingen, heraf 18 medarbejdere i Center for Budget, Koncernstyring og Tilsyn. Vi kan tilbyde et dynamisk og attraktivt miljø med dygtige kollegaer og udfordrende opgaver. Vi har en uformel omgangstone og er gode til at have det sjovt sammen i dagligdagen og til sociale arrangementer.

Løn- og ansættelsesvilkår

Ansættelse hurtigst muligt.

Du bliver ansat som fuldmægtig eller specialkonsulent efter fællesoverenskomst for akademikere i staten. Der kan være mulighed for at forhandle tillæg afhængigt af dine kvalifikationer.

Vil du vide mere?

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte kontorchef Merete Krogager Eeg på 2247 7023. Du kan også læse mere om Børne- og Undervisningsministeriet på vores hjemmeside uvm.dk. 

Sådan søger du 

Send din ansøgning, cv og eksamensbevis elektronisk senest søndag den 18. april 2021. Du søger stillingen via vores hjemmeside uvm.dk/job. Vi forventer at holde samtaler i uge 16. Der kan i forbindelse med samtalerne indgå en mindre test.

Vi ønsker, at medarbejdernes sammensætning afspejler samfundets og ser frem til din ansøgning uanset personlig baggrund vi ser kun på kvalifikationer og kompetencer.


Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Børne- og Undervisningsministeriet

Adresse 1
Frederiksholms Kanal 26
1220 København K
Danmark
Adresse 2
Frederiksholms Kanal 21
1220 København
Danmark
Praktisk information
Oprettet
29-03-2021
Udløber
18-04-2021
Kviknummer
LJA-81890825
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Jura, HR og personale, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Børne- og Undervisningsministeriet

Adresse
Frederiksholms Kanal 21
1220
København
Danmark
Praktisk information
Indrykket
29-03-2021
Ansøgningsfrist
18-04-2021
Kviknummer
LJA-81890825
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Jura, HR og personale, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed