Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Børne- og Undervisningsministeriet søger en kontorchef til Minister- og Ledelsessekretariatet

Børne- og Undervisningsministeriet

København, Storkøbenhavn

Indrykket
16-10-2020

Minister- og Ledelsessekretariatet

Minister- og Ledelsessekretariatet er organisatorisk placeret i departementet direkte under departementschefen. Sekretariatet bistår børne- og undervisningsministeren og departementschefen ift. den politisk strategiske sparring for at nå ministerens prioriteter og varetager bl.a. følgende opgaver: 

  • fungerer som bindeled mellem afdelingerne i departementet/styrelserne og børne- og undervisningsministeren og departementschefen, herunder kvalitetssikring af ministeriets ministersager.

  • har overblikket over alle politiske forhandlingsforløb, herunder politiske tilkendegivelser fra ordførere og interessenter samt tæt koordinering med resten af ministeriet

  • følger op på status for indfrielse af regeringens politiske løfter samt forståelsespapir med støttepartierne

  • koordinerer og planlægger interne minister- og departementschefmøder samt ordførermøder og tilrettelægger børne- og undervisningsministerens kalender samt varetager kontakten til Folketingets Undervisningsudvalg og Folketingets Lovsekretariat.

 

Minister- og Ledelsessekretariatet består aktuelt af ca. 16 personer.

Om dig

Som kontorchef i Minister- og Ledelsessekretariatet skal du have godt kendskab til undervisningspolitik samt have en væsentlig erfaring med arbejdet i centraladministrationen og de politiske beslutningsprocesser, herunder viden om folketingsprocesser. Vi lægger også vægt på, at du er en dygtig personaleleder med god beslutningsevne, overblik og en rolig hånd.

Vi forventer derudover, at du:

  • Har gode kommunikationsevner såvel mundtligt som skriftligt

  • Har politisk tæft og personlig gennemslagskraft

  • Er lydhør og kan sikre et aktivt, tværgående samarbejde med afdelinger og styrelser i ministeriet og andre ministerier

  • Kan holde fokus på flere opgaver samtidig

  • Er god til at sætte retning og prioriterer løbende feedback til medarbejdere

  • Kan skabe et godt arbejdsmiljø blandt andet ved at understøtte medarbejdernes engagement, trivsel og kompetenceudvikling

 

Det er vigtigt for os, at den samlede chefgruppe kan supplere hinanden fagligt, og at du kan lede i overensstemmelse med koncernens ledelsesgrundlag, herunder være rollemodel i arbejdet med ministeriets mål og retning og efterleve ministeriets værdier enkelthed, handlekraft, kreativitet og ordentlighed.

Løn- og ansættelsesvilkår

Vi ønsker at besætte stillingen snarest muligt. Stillingen er indplaceret i lønramme 37/løngruppe 1. Du vil som udgangspunkt blive ansat på kontraktvilkår efter Rammeaftale om kontraktansættelse af chefer i staten. Stillingen kan besættes på åremål, og der vil kunne ydes tillæg afhængig af erfaring og kvalifikationer.

Hvis du er tjenestemand i forvejen, kan ansættelse på tjenestemandsvilkår være en mulighed. Ansættelsesområdet afhænger af ansættelsesformen. Som led i rekrutteringen må der forventes at indgå test.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte departementschef Birgitte Hansen via forkontoret på 3392 5120.

Sådan søger du

Send din ansøgning, CV og eksamensbevis til os via stillingsopslaget på vores hjemmeside på http://www.uvm.dk/job senest mandag den 2. november 2020. Hvis du er tjenestemand, skal din ansøgning stiles til Dronningen. Som led i rekrutteringen må der forventes at indgå test.

Børne- og Undervisningsministeriet ønsker, at medarbejdernes sammensætning afspejler samfundets, og ser frem til din ansøgning uanset personlig baggrund vi ser kun på kvalifikationer og kompetencer.


Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Børne- og Undervisningsministeriet

Adresse 1
Frederiksholms Kanal
1220 København
Danmark
Praktisk information
Oprettet
16-10-2020
Udløber
02-11-2020
Kviknummer
LJA-81278669
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Akademisk arbejde, Kontor og administration, Ledelse, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Børne- og Undervisningsministeriet

Adresse
Frederiksholms Kanal
1220
København
Danmark
Praktisk information
Indrykket
16-10-2020
Ansøgningsfrist
02-11-2020
Kviknummer
LJA-81278669
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Akademisk arbejde, Kontor og administration, Ledelse, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed