Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Børne- og Socialministeriet søger erfaren jurist til Jura og International

Børne- og Undervisningsministeriet

Storkøbenhavn

Indrykket
22-01-2019

Kunne du tænke dig at arbejde med centrale juridiske opgaver, og har du lyst til at indgå i en spændende og travl hverdag tæt på de politiske beslutningsprocesser? Så har vi en ledig stilling i Jura og International til besættelse snarest. 

Som ansat i Jura og International bliver du en del af departementets afdeling for Familier, Dagtilbud og Jura, hvor vi samarbejder med det øvrige departement om at bistå børne- og socialministeren i udformningen af regeringens politik på det sociale område, på dagtilbudsområdet samt på det familieretlige område. 

Om stillingen
Som jurist i kontoret vil arbejdsopgaverne på det juridiske område primært vedrøre socialretlige og forvaltningsretlige spørgsmål, herunder ministerbetjening i bred forstand, juridisk sparring med resten af departementet, lovteknik og lovproces og udarbejdelse af lovforslag og administrative retsforskrifter. Derudover vil indgå projektarbejde og besvarelse af borger- og myndighedshenvendelser. 

Du kommer til at arbejde tæt sammen med dygtige kolleger i kontoret, på tværs af departementets kontorer og med kolleger i vores styrelser. Kontoret består af 16 medarbejdere. Kontorets opgaver spænder vidt, og der er mulighed for at komme til at arbejde med meget forskelligartede opgaver fra meget klassiske juridiske opgaver til mere udviklingsorienterede opgaver.  

Vi lægger vægt på, at du: 

  • er uddannet cand. jur. med et højt fagligt niveau 

  • har interesse for spændingsfeltet mellem politik og lovgivning

  • tager ansvar og kan arbejde selvstændigt

  • har en høj arbejdskapacitet, personlig gennemslagskraft og er initiativrig

  • har gode samarbejdsevner og kan skabe netværk

  • kan formulere dig klart og præcist i både skrift og tale. 

Om kontoret
Kontoret varetager ministeriets tværgående opgaver i forhold til lovprogram, lovproces, lovteknik og lovhøringer. Herudover har kontoret ansvaret for forvaltningsretlige spørgsmål, for generelle tværgående bestemmelser i serviceloven og for retssikkerhedsloven, socialtilsynsloven og psykologloven.

Vi yder juridisk bistand til ministeriets fagkontorer, og vi varetager de tværgående internationale opgaver på socialområdet i relation til både EU, FN, Nordisk Ministerråd og Europarådet.

Ministeriet ønsker at være en attraktiv arbejdsplads med fokus på et godt arbejdsmiljø og sundhed. Vi har bl.a. en frugtordning, årlige sundhedsdage, motionsrum, en attraktiv yogaordning og en personaleforening.

Løn og ansættelsesvilkår
Ansættelsen sker afhængigt af erfaringer eller kvalifikationer enten som fuldmægtig eller konsulent i henhold til AC-overenskomsten.

Stillingen er på fuld tid.

Ansættelsesområdet er Børne- og Socialministeriet med tilhørende institutioner.

Arbejdsstedet er Børne- og Socialministeriets departement, Holmens Kanal 22, 1060 København K.

Stillingen ønskes besat snarest muligt. 

Vil du vide mere 
Du er velkommen til at kontakte kontorchef Anita Hørby på telefon 41 85 11 10 eller ahra@sm.dk eller souschef Lone Larsen på telefon 41 85 10 28 eller lla@sm.dk for yderligere information. 

Sådan søger du
Ansøgning og relevant dokumentation (CV og eksamenspapirer) sendes elektronisk via stillingsopslaget på Børne- og Socialministeriets hjemmeside: https://socialministeriet.dk/ministeriet/job/

Vi skal modtage din ansøgning senest mandag den 18. februar 2019.  

Vi forventer at afholde samtaler i uge 9.

Ministeriet ønsker at fremme ligestilling og mangfoldighed, hvorfor alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion, handicap eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

 

 

 


Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Børne- og Undervisningsministeriet

Adresse 1
Holmens Kanal 22
1060 København K
Danmark
Adresse 2
Holmens Kanal 22
1060 København K
Danmark
Praktisk information
Oprettet
22-01-2019
Udløber
18-02-2019
Kviknummer
LJA-69958620
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Jura
Ansøg nu
Job i virksomheden

Børne- og Undervisningsministeriet
Lignende job

Universitetet i Oslo

Universitetet i Oslo

Universitetet i Oslo

Del dette job

Virksomhedsinformation

Børne- og Undervisningsministeriet

Adresse
Holmens Kanal 22
1060
København K
Danmark
Praktisk information
Indrykket
22-01-2019
Ansøgningsfrist
18-02-2019
Kviknummer
LJA-69958620
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Jura
Beliggenhed