Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Børne- og familiechef

Gentofte Kommune

Gentofte, Storkøbenhavn

Indrykket
04-02-2020

 

Vil du være en del af chefholdet i en meget ambitiøs kommune, der tør gå nye veje. Kan du lede en afdeling med meget engagerede og kompetente medarbejdere og ledere. Og vil du være med til at skabe tryghed for de mest udsatte børn og unge? Så bør du søge stillingen som børne- og familiechef i Gentofte Kommune.

 

Børn og Familie er organiseret med en stabsfunktion og syv team, der ledes af fire ledere. Det er en ressourcestærk afdeling, som de senere år har styrket sagsbehandlingen, så det ses i sagerne. Indsatsen skal videreudvikles; det fælles grundlag for afdelingen skal styrkes, ledelsesinformationen og styringen skal forbedres, så faglighed og økonomi går hånd i hånd. Og det tværgående samarbejde med kolleger og samarbejdspartnere skal videreudvikles.

 

Som ny børne- og familiechef har du et solidt kendskab til og et stort engagement i forhold til børne- og familieområdet. Du har erfaring med myndighedsopgaver, og du har relevant ledelseserfaring. Som leder er du anerkendende, dialogorienteret og tydeligt retningssættende. Du har stærke relationelle kompetencer, og du er i stand til at fastholde og udvikle robuste arbejdsfællesskaber.

 

Du kan læse mere om stillingen i en uddybende job- og personprofil på www.genitor.dk. Du er velkommen til at ringe til direktør Anders-Peter Østergaard, Gentofte Kommune, tlf. 2929 7979 eller partner Henning Meldgaard Nielsen, Genitor, tlf. 3141 0563. Se også www.gentofte.dk for information om Gentofte Kommune.

 

Løn fastsættes efter kvalifikationer under individuel forhandling.

 

Du kan søge stillingen via hjemmesiden www.genitor.dk.

 

Ansøgningsfrist:

16. februar 2020 kl.: 23:59

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Gentofte Kommune

Adresse 1
Bernstorffsvej 161
2820 Gentofte
Danmark
Praktisk information
Oprettet
04-02-2020
Udløber
16-02-2020
Kviknummer
LJA-79220247
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Ledelse, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu
Lignende job

Universitetet i Oslo

Universitetet i Oslo

Universitetet i Oslo

Del dette job

Virksomhedsinformation

Gentofte Kommune

Adresse
Bernstorffsvej 161
2820
Gentofte
Danmark
Praktisk information
Indrykket
04-02-2020
Ansøgningsfrist
16-02-2020
Kviknummer
LJA-79220247
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Ledelse, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed