Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Børn- og Ungedirektør Middelfart Kommune

Middelfart Kommune

Middelfart, Fyn

Indrykket
10-08-2018

I Middelfart Kommune, hvor broerne forbinder øst og vest, er der gang i en rivende udvikling. Her mærkes væksten, og der indgås hver dag nye partnerskaber, der fremmer en positiv og bæredygtig udvikling af kommunen.

 

Den nye børn- og ungedirektør skal yde et væsentligt bidrag til den fortsatte udvikling, se helheder og finde de gode balancer mellem drift og udvikling, mellem fagligheder og frivillighed og mellem mennesker.

 

Opgaven

Den nye direktør for Børn-, Unge- og Fritidsforvaltningen træder ind i en direktion, hvor helhedstænkning og viljen til at agere på tværs af forvaltningerne er det centrale.

Målet er resultatskabelse for borgerne og for fællesskabet, og tænkningen skal præge de første handlinger for den nye børn- og ungedirektør:

 

  • at omsætte de politiske mål for de kommende fire år til konkrete handlinger

  • at sikre et stærkt samarbejde om udviklingsdagsordenen for folkeskolerne

  • at udvikle fritids- og kulturområdet med blik for de gode fællesskaber

  • at sikre udvikling af kommunens ungeindsats og herunder indsatsen i forhold til psykisk sårbare børn og unge

  • at styrke dialogen med borgere, bestyrelser og foreninger om løsninger til gavn for fællesskabet.

 

 

Den nye børn- og ungedirektør skal varetage de opgaver, der traditionelt ligger inden for børn-, unge- og fritidsområdet, men får også stor indflydelse på udviklingen af kommunens samlede virksomhed.

 

Personen

Den helt rigtige børn- og ungedirektør for Middelfart Kommune er en person, der er i stand til at eksekvere beslutninger, som er udviklet i tætte partnerskaber med borgere, forældrebestyrelser, organisationer og foreninger.

 

Den nye direktør skal derfor også være en stærk kommunikator, der evner at lytte, forstå og sætte retning baseret på et stærkt ledelsesmæssigt værdigrundlag.

 

Endelig forventes det, at den nye direktør er optaget af og har gode erfaringer med at sætte klare faglige mål og rammer, så forventninger til den enkelte medarbejder og leder er afklarede.

 

Andet

Den rigtige ansøger kan dokumentere lederuddannelse på højt niveau og har erfaring med ledelse i større, komplekse organisationer.

 

Den uddannelsesmæssige baggrund og de opnåede erfaringer skal understøtte stillingens indhold og opgaver.

 

Vedkommende har et godt grundlag for at kunne varetage politisk betjening og rådgivning, og den rigtige profil er et udadvendt menneske og en god repræsentant for Middelfart Kommune.

 

Læs mere om stillingen på www.middelfart.dk/nydirektør. Her kan du læse stillings- og personprofilen samt øvrigt materiale og se en video, hvor Middelfart Kommunes borgmester, kommunaldirektør og skole- og dagtilbudschef fortæller om mulighederne i Middelfart Kommune og deres forventninger til den nye direktør.

 

Tiltrædelse: 1. november 2018

 

Ansøgningsfrist: Onsdag den 5. september 2018 kl. 23.59

 

Søg stillingen på www.muusmann.com/stillinger

 

Kontakt gerne kommunaldirektør Steen Vinderslev, tlf. 60 20 50 50, eller partner Chris Petersen, MUUSMANN, tlf. 81 71 75 16.

 

Læs mere om Middelfart Kommune og kommunens ca. 40.000 indbyggere på kommunens hjemmeside www.middelfart.dk.

Del dette job

Kontakt
Middelfart Kommune
Nytorv 9
5500 Middelfart
Praktisk information
Oprettet
10-08-2018
Udløber
05-09-2018
Kviknummer
LJA-64302738
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Ledelse, Politik og samfund
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Middelfart Kommune

Adresse
Nytorv 9
5500
Middelfart
Danmark
Praktisk information
Oprettet
10-08-2018
Udløber
05-09-2018
Kviknummer
LJA-64302738
Jobtype
Fuldtid
Fag
Ledelse, Politik og samfund
Beliggenhed