Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Bliv sagsbehandler med ansvar for militære overenskomster

Forsvarsministeriets Personalestyrelse

Ballerup, Storkøbenhavn

Indrykket
23-04-2021

Kan du forhandle og fortolke kollektive aftaler, og trives du i et job med stor selvstændighed? Er du parat til at tage ansvar for strategisk udvikling af aftaleområdet på et ministerområde, som er i konstant bevægelse, og som løser nogle helt særlige opgaver for Danmarks sikkerhed?

 

Så har vi en spændende stilling til dig i vores overenskomstafdeling.

 

Om os

Du bliver en del af sektionen for militære overenskomster, der hører under Overenskomstafdelingen i Forsvarsministeriets Personalestyrelse i Ballerup. Vi forhandler og fortolker mere end 30 overenskomster og aftaler på Forsvarsministeriets område, herunder en række overenskomster for militært ansatte, som er unikke for ministerområdet, og derfor indgås af os på delegation fra Medarbejder- og Kompetencestyrelsen.

 

Vores opgaver består hovedsageligt i at:

  • Rådgive Forsvarets chefer og HR-medarbejdere om brug af mere end 70 forskellige overenskomster og 30 aftaler.

  • Fortolke aftaler og træffe afgørelse i sager om overenskomst- og aftalemæssige forhold.

  • Samarbejde med Forsvarets myndigheder og de faglige organisationer om løsninger, som understøtter Forsvarets skiftende behov, f.eks. som følge af ændrede opgaver og operationsmønstre i ind- og udland.

  • Deltage i og gennemføre overenskomstforhandlinger og øvrige aftaleforhandlinger med de faglige organisationer.

 

Du bliver en del af en sektion bestående af 12 ambitiøse, engagerede og fagligt dygtige kolleger, som lægger vægt på faglig sparring og et godt socialt miljø med en uhøjtidelig omgangstone.

 

Om stillingen

Hos os får du en dagligdag i tæt kontakt med ministerområdets myndigheder og de militære faglige organisationer på et område med stor politisk bevågenhed. Ud over din daglige rådgivning af chefer og HR-medarbejdere vil du også få mulighed for at udvikle dit sagsområde, bl.a. ved at skrive skarpe notater og beslutningsoplæg til direktionen. Dine forhandlingsevner vil blive styrket gennem periodiske forhandlinger med de faglige organisationer, og du vil få ansvar for at håndtere de større eller mindre udfordringer, som løbende opstår i relation til f.eks. honorering og tilrettelæggelse af arbejdet, i en virksomhed med fart på. Du vil opnå indgående kendskab til forsvarsområdets organisation.

Du vil opleve en hverdag med meget varierende opgaver og krav om såvel selvstændighed som gode samarbejdsevner.

 

Om dig

Du er samfundsvidenskabelig kandidat, f.eks. cand. jur. eller cand. scient. pol., med gode teoretiske og analytiske kompetencer. Det vil være en klar fordel men ikke et krav, at du har erfaring med forhandling og/eller overenskomster/kollektiv aftaleret f.eks. fra arbejde i en faglig organisation. Alternativt kan du have bred erfaring med HR-arbejde i en offentlig organisation.

 

For succes i jobbet skal du:

  • Være god til at kommunikere i både skrift og tale og kunne formidle kompliceret fagligt stof på en let og forståelig måde, da du i det daglige skal samarbejde med interessenter med meget forskellig faglig baggrund.

  • Kunne fordybe dig i større opgaver, skrive notater og arbejde med tal og beregninger i Excel.

  • Være i stand til at tilrettelægge dit arbejde og være indstillet på at arbejde tæt sammen med kollegerne i teamet og sektionen.

  • Kunne påtage dig rollen som mødeleder og fra tid til anden kunne undervise inden for dit faglige område.

  • Kunne udvise fleksibilitet i det daglige og være klar til at holde et højt arbejdstempo uden at gå på kompromis med fagligheden.

 

Ansættelsesvilkår

Du ansættes og aflønnes efter den til enhver tid gældende AC-overenskomst. Der vil i forbindelse med ansættelsen være mulighed for forhandling af tillæg. Til ansættelsen er der knyttet en arbejdsgiverfinansieret pensionsordning på 17,1 %.

 

Derudover tilbydes betalt frokostpause, kantineordning, frugtordning, fleksibel arbejdstid og mulighed for sociale aktiviteter gennem bl.a. idræts- og personaleforening.

 

Som ansat i Forsvarsministeriets område, er du omfattet af nogle særlige vilkår. Det betyder blandt andet, at du skal kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde denne gennem hele dit ansættelsesforhold.

 

KONTAKT OG ANSØGNING

Kontakt og ansøgning

Har du lyst til at høre mere om stillingen, kan du kontakte kontorchef Nicolai Christoffersen på 7281 9006 eller Henrik Kruse Herløw på 7281 9653.

 

Har du spørgsmål til løn eller ansættelsesvilkår, er du velkommen til at kontakte Forsvarsministeriets Personalestyrelse, HR-konsulent Agrin Safari på 7281 9133.

 

Ansøgningsfrist den 10. maj 2021. Vi forventer at gennemføre samtaler i uge 20 og 21.

 

Vi vil bede dig søge stillingen via linket og vedhæfte ansøgning, CV og uddannelsesbevis.

 

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen.

Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Forsvarsministeriets Personalestyrelse

Adresse 1
Lautruphøj 8
2750 Ballerup
Danmark
Tlf
72 81 90 00
Adresse 2
Lautruphøj 8
2750 Ballerup
Danmark
Praktisk information
Oprettet
23-04-2021
Udløber
10-05-2021
Kviknummer
LJA-82003478
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Jura, HR og personale, Konsulent og rådgivning, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu
Lignende job

Frie Skolers Lærerforening

Universitets- Og Hogskoleradet

Del dette job

Virksomhedsinformation

Forsvarsministeriets Personalestyrelse

Adresse
Lautruphøj 8
2750
Ballerup
Danmark
Tlf: 72 81 90 00
Praktisk information
Indrykket
23-04-2021
Ansøgningsfrist
10-05-2021
Kviknummer
LJA-82003478
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Jura, HR og personale, Konsulent og rådgivning, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed