PwC

PwC,

Storkøbenhavn
06-04-2017

Bliv konsulent med fokus på det kommunale område i PwC's Public Team - hos PwC i Hellerup

Kontakt

PwC

Strandvejen 44
2900
Hellerup
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
06-04-2017
Udløber:
06-05-2017
Kviknummer:
329654539
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Konsulent og rådgivning,
Analyse
Stillingsbetegnelse:
Konsulent
Erfaringer - I højere grad:
Analyse, økonomi,
Udviklingsarbejde,
Projektudvikling
Sprog:
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed
Beregn rute-/rejseplan
Fra:
Til:
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Hvis du har talentet, har vi mulighederne.

 

Bliv en del af Public Teamet i PwC Consulting
Vi søger konsulenter til vores Public Team, hvor vi arbejder med en bred pallette af ydelser, der alle kredser omkring temaerne effektivisering, kvalitetsudvikling og omstilling til fremtiden. Vi udarbejder analyser på de store velfærdsområder og medvirker til implementeringen af de efterfølgende udviklingsprojekter; samtidig med at vi er opmærksomme på, hvordan vi kan hjælpe vores kunder med nye services fx i tilknytning offentlige reformer og nye teknologier såsom robotics process automation. I PwC Consulting bliver du en del af et hastigt voksende konsulenthus i et internationalt firma med dybe historiske rødder. Vi udvider fortsat og har brug for dygtige nye kolleger.

 

Vores krav er lige så store som dine
Interesserer du dig for samfundsforhold og for udvikling og effektivisering af de borgernære velfærdsydelser? Motiveres du af at arbejde med procesforbedringer og medarbejderudvikling i tæt samarbejde med ledere og medarbejdere i kommunerne? Synes du, at det kunne være sjovt at være med til at styrke kommunerne? Så søg ind hos os.

 

I Public Teamet får du en udfordrende stilling, der sætter store krav til din selvstændighed og handlekraft, såvel som dine evner som teamplayer. Vi opererer samtidig i hele landet, hvilket stiller krav til din fleksibilitet. Til gengæld tilbyder vi dig en stilling med udstrakt mulighed for personlig og faglig udvikling i et inspirerende miljø, hvor du naturligt vil udvikle dig, når du dagligt sparrer med højt kvalificerede kolleger, møder spændende og udfordrende kunder og får masser af erfaring.

 

Vi søger kolleger

  • Med erfaring fra arbejde i kommunerne eller med erfaring fra arbejde med fokus på fx arbejdsmarkedsområdet, socialområdet eller ældreområdet i staten, hos private leverandører til kommunerne eller interesseorganisationer.

  • Med en relevant uddannelsesbaggrund

  • der er god til skriftlig fremstilling og kan trives i et foranderligt udadvendt job med direkte kontakt til ledere og medarbejdere i kommunerne.

  • Som er parat til et job, hvor du skal sætte dagsorden sammen med vores kunder, og hvor det er dialogen med kunden og din dygtighed, der er vejen til succes.

 

Er du PwC?
PwC er stedet, hvor de største talenter møder beslutningstagere. Vores tre forretningsområder er revision, skat og rådgivning, og vi har en unik markedsposition. I Danmark får du 1.919 kolleger, der kombinerer deres store faglighed med en stærk evne til at bygge relationer, skabe værdi og levere kvalitet. Vi er ambitiøse, stiller store krav og arbejder sammen for hele tiden at blive skarpere. Med flere end 223.000 kolleger i 157 lande har du aldrig langt til viden og udvikling. Succes skaber vi sammen. Er du PwC?

 

Sådan ansøger du
Du kan ansøge stillingen via vores hjemmeside pwc.dk/karriere, hvor du kan uploade/vedhæfte din ansøgning og CV samt eksamensbevis. 

 

Vi behandler de indsendte ansøgninger løbende, og vil derfor opfordre dig at ansøge med det samme

 

Besøg PwC og hør mere om dine karrieremuligheder
PwC holder den 25. april et gå-hjem-møde om vores arbejde i staten. Din interesse kan være generel eller specifikt rettet mod vores aktuelle stillingsopslag. Tilmeld dig, hvis du vil høre mere om, hvad vi laver og hvordan det er at arbejde i konsulentbranchen. Vi afslutter arrangementet med let forplejning og networking.

 

Sådan tilmelder du dig
Du tilmelder dig ved at sende en mail til Tine Pyndt Jørgensen:
XTTYJ@pwc.dk senest den 24. april

 

Arrangementet finder sted:
Hvor: Strandvejen 44, 2900 Hellerup

 

Hvornår: 25. april 2017 kl. 18.00

 

Vi ser frem til at møde dig

Skriv gerne at du har set jobbet hos Djøfs Jobunivers...

Populære job

Vicedirektør for AU Uddannelse på Aarhus Universitet

Aarhus Universitet
Frist: 
12-11-2017

Juridisk chefkonsulent til udbud i Køge Kommune

Køge Kommune
Frist: 
12-11-2017

Rektor på Egaa Gymnasium

Egaa Gymnasium
Frist: 
03-11-2017
Lignende job
Vækstfonden
Storkøbenhavn
Frist:
06-11-2017
Vækstfonden
Storkøbenhavn
Frist:
08-11-2017