Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Bliv jurist på Danmarks førende og største digitale platform, og kombinér juridisk problemløsning til en høj timeløn med den ultimative frihed til at vælge selv

LegalHero ApS

København, Storkøbenhavn

Indrykket
09-08-2022

Om LegalHero

Vi har travlt hos LegalHero, og vi søger derfor flere juridiske specialister til at løse sager for vores kunder inden for både de privat- og erhvervsretlige discipliner, herunder familie- og arveret, fast ejendom og lejeret, kommercielle kontrakter, erhvervslejeret, selskabsret, immaterialret, varemærkeret, GDPR, compliance og ansættelsesret.

Kunne du tænke dig at blive jurist hos Danmarks mest innovative og eneste digitale platform for juridiske services, der kombinerer muligheden for at løse spændende sager for både private og digitale startups og scaleups, SMVer og førende danske virksomheder med ultimativ frihed og fleksibilitet til at vælge selv, så send os en ansøgning.

Om jobbet

Som jurist hos LegalHero bliver du ansat som timebaseret lønmodtager. LegalHero tager sig af alt det praktiske, herunder skat, feriepenge, rådgiveransvarsforsikringer, KYC og anti-hvidvask samt betaling og fakturering.

Vores ambition er at skabe den ultimative hybrid mellem det traditionelle lønmodtagerjob og den selvstændige juridiske rådgiverrolle. LegalHero er for dig, der ønsker fleksibilitet og valgfrihed.

Om dig

For at blive jurist hos os, skal du være højt specialiseret inden for et eller flere juridiske fagområder. Din specialiseringsgrad har du opnået via tidligere ansættelser i advokatbranchen, industrien og/eller det offentlige. Du er erfaren og selvkørende, og du omfavner den digitale udvikling og er fortrolig med at arbejde digitalt. Sidst men ikke mindst er du serviceminded og gør en dyd ud af at levere en verdensklasse rådgivningsoplevelse for dine kunder.

Sådan søger du

Hvis du vil vide mere om mulighederne for at blive en del af fremtidens arbejdsplads, så kontakt Elizabeth le Dang på telefon 31 55 19 68, eller send os en ansøgning med CV til eld@legalhero.dk.

Du kan læse mere om os på www.legalhero.dk og på https://legalhero.dk/for-jurister/

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

LegalHero ApS

Adresse 1
Kronprinsensgade 4, 1. sal
1114 København K
Danmark
Praktisk information
Oprettet
09-08-2022
Udløber
08-09-2022
Kviknummer
LJA-83913280
Jobtype
Kontrakt/Projekt
Arbejdsområde
Jura, HR og personale
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

LegalHero ApS

Adresse
Kronprinsensgade 4, 1. sal
1114
København K
Danmark
Praktisk information
Indrykket
09-08-2022
Ansøgningsfrist
08-09-2022
Kviknummer
LJA-83913280
Jobtype
Kontrakt/Projekt
Kategori
Jura, HR og personale
Beliggenhed