Djøf

Djøf,

København
09-05-2018

Bliv frivillig projektkoordinator for Doing Business In 2019

Kontakt

Djøf

Gothersgade 133
1123
København
Danmark
Tlf: 33959700
Praktisk information
Oprettet:
09-05-2018
Udløber:
02-07-2018
Kviknummer:
LJA-60636578
Jobtype:
Deltid
Studenterjob
Arbejdsområde:
Administration,
Kommunikation og medier,
Projektledelse
Beliggenhed
Beregn rute-/rejseplan
Fra:
Til:
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Du har sikkert travlt med eksamen, men brug lige 10 min. og få muligheden for at bruge din teori i praksis og rejs med 30 andre studerende i 2019.

Vil du have erfaring med ledelse af projekter, så har du her muligheden for det her.

Djøf søger nu projektkoordinatorer der engagerer sig i studielivet og har lyst til at være med til at skabe en fed case competition og studietur for vores medlemmer.

Doing Business In (DBI) er Djøfs årlige case competition som rejser ud i 2 uger over påsken og giver 30 studerende mulighed for at løse en case for Novozymes.

Som en del af projektgruppen får du mulighed for at arbejde tæt med Novozymes og The Boston Consulting Group, skrive casen og rejse med på turen.

Du skal være god til at kunne fortælle historien om DBI 2019 og sprede budskabet om, hvad det er I laver til vores andre medlemmer som ikke nødvendigvis kommer med på turen.

Opgaverne

  • Du får ansvar for hele projektet sammen med din gruppe, og samarbejder med Djøf, The Boston Consulting Group og Novozymes
  • Du får ansvar for budgettet og for at planlægge og afvikle hele case competitionen, dvs. du også rejser med deltagerne som en del af DBI. I 2018 rejste deltagerne til Singapore og Malysia
  • Du skal regne med at det er et ekstra studiejob hvor der vil være perioder hvor du bruger mere eller mindre tid på det.

 

Din profil

  • Du er i gang med en længerevarende uddannelse og er medlem af Djøf
  • Du kan have flere parallelle opgaver og samtidig have et overblik
  • Du er god til at koordinere, planlægge og arbejde i gruppe
  • Du er god til at bruge de sociale medier og interesseret i at sprede budskabet om DBI 2019.

 

Ansøgning

I din motiverede ansøgning må du blandt andet gerne fortælle om hvordan du vil være med til at brede budskabet om DBI 2019. Send den motiverede ansøgning på maks. side samt CV til lmh@djoef.dk inden mandag den 2. juli 2018 kl. 12.00. CV og ansøgning skal være på engelsk. Projektet starter op fra august 2018 til omkring slutningen af maj 2019.

Har du spørgsmål eller lignende kan du kontakte Line Merete Høj fra Djøfs netværk og arrangementer på lmh@djoef.dk eller 33 95 99 71.

Læs mere om DBI her: www.djoef.dk/dbi

For at være én af vores frivillige projektkoordinatorer skal du være medlem af Djøf.

92.000 samfundsvidenskabelige akademikere og studerende har valgt at være medlemmer af Djøf. De arbejder som medarbejdere og ledere i den private og offentlige sektor i både ind- og udland. Som ansat i Djøf sikrer du sammen med engagerede kolleger de bedste vilkår for, at medlemmerne kan udfolde deres potentiale i både studie- og arbejdsliv. Djøf oplever et stigende medlemstal og høj tilfredshed med vores rådgivning og aktiviteter.

Skriv gerne at du har set jobbet hos Djøfs Jobunivers...

Populære job
Lignende job
FSR - Danske Revisorer
København, Storkøbenhavn
Frist:
10-08-2018
Grønlands Selvstyre, Departementet for Sundhed og Forskning
Nuuk
Frist:
10-08-2018