Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Bliv en del af vores ungepanel og hjælp os med at forstå jer!

IDA

København, Storkøbenhavn

Indrykket
13-04-2021

Vi danner nu et ungepanel på 12 unge, der skal hjælpe os med at blive klogere på unge: Hvad rør sig, hvordan ser I på verden, hvad vil I gerne, og hvordan vil I det? Samtidig vil vi gerne have hjælp til at udvikle og evaluere kampagner.

Derfor vil vi gerne høre fra dig, hvis du har noget på hjerte om din generation og kritisk kan forholde dig til kampagnevideoer og instagramopslag.

Om dig

  • Du er 15-24 år gammel. Hvad du laver til dagligt, er ikke vigtigt.

  • Du har noget på hjerte om din generation og verden omkring dig

  • Du har lyst til at bidrage med dine holdninger

  • Du er pligtopfyldende

  • Du behøver ikke at have kendskab til kampagneproduktion eller vide noget særligt om din generation. Vi er blot interesseret i at høre, hvad DU synes om videoer, instagram opslag og unge.

 

Om jobbet

  • Du deltager i et panel, der faciliteres af ansatte fra Engineer the Future. Panelet fungerer på mange måder som en fokusgruppe, og som deltager skal man diskutere forskellige spørgsmål og udsagn om unge, kampagner m.m.

  • Det forventes, at du deltager aktivt på møderne

  • Der vil være fire møder om året (tre i 2021) af et par timers varighed, og søger du en plads i panelet, forpligter du dig til at deltage på alle møder i 2021. Møderne vil foregå om sen eftermiddag/aften, online og i 2021 på disse datoer: 11/5, 24/8 og 23/11.

 

Deltagelse i møderne lønnes med 130 kr. i timen, og ansøgningsfristen er d. 26/4.

Du skal sende en ansøgning på maks. 1 A4-side, hvor du fortæller mere om dig selv. I ansøgningen skal du skrive om, hvem du er: Hvilken uddannelse går du på, hvad laver du i dit sabbatår, hvad laver du i din fritid osv. Du kan også sende en video med samme indhold i stedet. Du skal ikke sende dit CV med.

Har du nogle spørgsmål, kan du kontakte studentermedhjælper Jakob Rafn på jakob@engineerthefuture.dk

Engineer the Future er Danmarks teknologiske alliance bestående af ca. 50 virksomheder, uddannelsessteder og interesseorganisationer. Danmark mangler ingeniører, it og naturvidenskabeligt uddannede.

Vi arbejder for at øge børn og unges begejstring for teknologi og naturvidenskab og for, at flere unge tager en STEM-uddannelse (Science, Technology, Engineering, Maths). Det gør vi gennem et nationalt program i grundskolen, Engineering i skolen. Og vi sætter i store kampagner fokus på, hvem ingeniørerne er.


Del dette job

Alternativ adresseKontakt

IDA

Adresse 1
Kalvebod Brygge 31
1780 København V
Danmark
Praktisk information
Oprettet
13-04-2021
Udløber
26-04-2021
Kviknummer
LJA-81953111
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Analyse og information, IT, web og teknologi, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu
Lignende job

Etterretningstjenesten

Del dette job

Virksomhedsinformation

IDA

Adresse
Kalvebod Brygge 31
1780
København V
Danmark
Praktisk information
Indrykket
13-04-2021
Ansøgningsfrist
26-04-2021
Kviknummer
LJA-81953111
Jobtype
Studenterjob
Kategori
Analyse og information, IT, web og teknologi, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed