Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

BL søger talstærk student til registeranalyser og policy

BL - Danmarks Almene Boliger

København, Storkøbenhavn

Indrykket
18-05-2022

Har du lyst til at arbejde i krydsfeltet mellem samfundsanalyse og politikudvikling? Og vil du være med til at styrke rammerne for de almene boliger, som i dag danner hjem for en million danskere? Så er det måske dig, vi søger, som student til BLs analyseteam.

Jobbet

Som student i BLs analyseenhed vil du blive del af et dynamisk og engageret økonomteam på seks i en afdeling, som også til daglig arbejder med politik og presse.

Sammen med dine kollegaer vil du bidrage til at udvikle og udarbejde analyser af samfundsøkonomiske forhold, som kan bruges offensivt i den politiske interessevaretagelse og offentlige debat.

Analyserne spænder bredt og omhandler emner inden for udviklingen på boligmarkedet, herunder udbud og efterspørgsel, flyttemønstre, arbejdsmarkedsreformer og evaluering af sociale indsatser m.m.

Du kommer i særlig grad til at arbejde med registerdata på individniveau om almene beboeres beskæftigelse, uddannelse, indkomst, boligkarakteristika og huslejeudgifter, samt surveydata o.l.

Analyseenheden indgår naturligt i alle husets projekter og det daglige arbejde foregår i tæt samspil med BLs øvrige afdelinger, herunder i særlig grad kommunikation og presse.

Hvem er du?

Vi forestiller os, at du er stud.polit./oecon. eller læser anden relevant uddannelse og har afsluttet andet år af studiet.

Du er reflekterende, holder et højt fagligt niveau og tør spørge ind, når du er i tvivl. Du har et øje for detaljer og er grundig.

Du har lyst til at arbejde med register- og surveydata og er hjemmevant i Excel. Kendskab til Stata og registerdata er en fordel, men det er ikke en betingelse, da oplæring vil ske.

Endelig har du et stort gå-på-mod og er nysgerrig på at lære mere om politisk interessevaretagelse.

Vi tilbyder

Vi tilbyder et spændende og afvekslende studiejob, hvor du vil få styrket dine analytiske og kommunikative kompetencer og få god praktisk erfaring til at supplere din uddannelse med.

Du vil blive del af en enhed med en udpræget holdånd, hvor der er en tæt sparring om opgaverne og en god feedback-kultur.

Enheden er del af BLs afdeling for Analyse, Politik og Presse. En afdeling med ti engagerede og hjælpsomme kolleger.

Du kan forvente en arbejdsplads med en uformel tone og et højt humør.

Den ugentlige arbejdstid er som udgangspunkt 15 timer pr. uge, med fast aflønning. Vi tager hensyn til din undervisning, eksamensperiode o.l. Til gengæld forventer vi, at du er fleksibel og villig til at yde en ekstra indsats i travle perioder.

Hvor?

Vi bor i centrum af København og få skridt fra Rådhuspladsen.

Kontakt og ansøgning

Ansættelsesstart hurtigst muligt.

Send en kort ansøgning, CV samt kopi af dine foreløbige eksamensresultater senest tirsdag den 15. juni kl. 12. Vi indkalder til samtaler løbende. 

Vil du høre mere om stillingen, så ring eller skriv til viceadministrerende direktør Solveig Råberg Tingey srt@bl.dk / 3016 1118 eller chefanalytiker Kristine Vasiljeva kva@bl.dk / 2393 9327.

Vi opfordrer alle kvalificerede ansøgere til at søge stillingen, uanset køn, alder, etnicitet, politisk og religiøs overbevisning.

BL behandler personoplysninger i forbindelse med rekruttering. Du kan læse mere om vores behandling af personoplysninger her https://bl.dk/om-bl/behandling-af-personoplysninger-i-rekrutteringsprocessen/

Vi glæder os til at høre fra dig!

Ansøgningsfrist

15-06-2022

Tiltrædelsesdato

Start hurtigst muligt

Hjemmeside

www.bl.dk/

Kontakt

Solveig Råberg Tingey

Viceadministrerende direktør

E-mail

3016 1118

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

BL - Danmarks Almene Boliger

Adresse 1
Studiestræde 50
1554 København K
Danmark
Web
Adresse 2
Studiestræde 50
1554 København K
Danmark
Praktisk information
Oprettet
18-05-2022
Udløber
15-06-2022
Kviknummer
LJA-83625222
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Analyse og information, Finans, økonomi og regnskab, Kommunikation og medier, Kontor og administration, Politik, kultur og samfund, Strategi og udvikling
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

BL - Danmarks Almene Boliger

Adresse
Studiestræde 50
1554
København K
Danmark
Praktisk information
Indrykket
18-05-2022
Ansøgningsfrist
15-06-2022
Kviknummer
LJA-83625222
Jobtype
Studenterjob
Kategori
Analyse og information, Finans, økonomi og regnskab, Kommunikation og medier, Kontor og administration, Politik, kultur og samfund, Strategi og udvikling
Beliggenhed