Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Bispebjerg og Frederiksberg Hospital søger to projektledere til Klar til Nyt Bispebjerg

Region Hovedstaden - Bispebjerg og Frederiksberg Hospital

Storkøbenhavn

Indrykket
04-06-2018

Vil du hjælpe os med planlægning, koordinering og organisationsudvikling frem mod vores nye hospital?

 

Bispebjerg og Frederiksberg Hospital er Byens Hospital. Vi er landets næststørste akuthospital målt på størrelsen af optageområde og lige nu bygger vi på et fantastisk nyt hospital, som vi flytter ind i over de kommende fem år. 

 

Der ligger en stor udviklings- og planlægningsopgave frem mod 2023, som skal sikre, at hospitalet er klar til at flytte ind i og ibrugtage de nye bygninger. Dette arbejde er forankret i enheden Klar til Nyt Bispebjerg, der er en af fire enheder i Sekretariats- og Udviklingsafdelingen. Klar til Nyt Bispebjerg består af en række projektspor, hvor vi nu søger en projektleder for flyttesporet samt en projektleder, der i første omgang skal være projektleder på en række af de organisatoriske udviklingsspor. 

 

Om opgaven

Projektleder for flyttesporet

 

Indflytning i og ibrugtagelse af Nyt Hospital Bispebjerg sker i to store ryk, hhv. 1. kvartal 2021 og 1. kvartal 2023. Projektlederen for flyttesporet skal som den første opgave udvikle et koncept for, hvorledes de enkelte afdelinger og funktioner skal flytte ind i og ibrugtage deres nye fysiske rammer. Det skal ske i samarbejde med de interessenter, der bliver samarbejdspartnere i processen, herunder hospitalets afdelinger, byggeorganisationen for Nyt Hospital Bispebjerg samt Region Hovedstadens Center for Ejendomme og Center for It, Medico og Telefoni.

 

Derefter skal projektlederen for flyttesporet fra 2019 starte planlægningen af flytteopgaven op for de funktioner, der skal rykke i nye rammer 1. kvartal 2021. Der ligger mange og komplekse opgaver i forbindelse med at sikre en patientsikker og effektiv indflytning i nybyggeriet, hvor der vil være en bred kontaktflade til ledere og medarbejdere på hele hospitalet samt samarbejdspartnere i regionen. 

 

Projektleder i de organisatoriske udviklingsspor

De organisatoriske udviklingsspor skal med nybyggeriet som driver være med til at skabe nye arbejdsgange og en ny organisation på Nyt Hospital Bispebjerg. De første seks organisatoriske udviklingsspor er allerede igangsat eller under igangsættelse og der kommer mange flere i de kommende år. 

 

Projektlederen skal bidrage med at sætte retning på organisationsudviklingsprojektet og vil få projektlederansvar for nogle af sporene, der typisk vil have et direktionsmedlem som projektejer. Projektlederen skal bl.a. udarbejde kommissorier og tidsplaner for sporene samt sikre løbende fremdrift og opfølgning hele vejen til ibrugtagning via beslutningslogs, risikovurderinger og afrapporteringer. 

 

Om enheden

Klar til Nyt Bispebjerg er en af fire enheder i Sekretariats- og Udviklingsafdelingen, hvor de øvrige tre er Kommunikation og Presse, Direktionssekretariatet samt HR & Arbejdsmiljø. Sekretariats- og Udviklingsafdelingen har i alt ca. 26 medarbejdere og ledes af sekretariats- og udviklingschefen.

 

Klar til Nyt Bispebjerg er organiseret som et program med en række projektspor:

 

 • Et økonomispor der skal identificere og realisere effektiviseringsgevinsterne ved nybyggeriet 

 • En række organisatoriske udviklingsspor, der på forskellige områder såsom operationsgangen og akutmodtagelsen skal beskrive organisering og arbejdsgange i det nye hospital

 • Et kompetence- og læringsspor der skal bistå afdelingerne i, hvordan de skal forberede og uddanne sig i de nye arbejdsgange i det nye hospital

 • Et flyttespor der skal sikre en patientsikker og effektiv flytning af hospitalets mange funktioner ind i det nye hospital

 

 

Udover projektledelse i ovenstående spor varetager enheden koordinering og fremdrift/inspiration til hospitalets innovationsarbejde. 

 

Klar til Nyt Bispebjerg har en programleder, som skal sikre koordinering og sammenhæng på tværs af sporene samt afrapporteringen til programmets styregruppe, der består af hospitalets direktion, økonomichef samt projektdirektøren for byggeriet. Medarbejderne i Klar til Nyt Bispebjerg refererer personalemæssigt til Sekretariats- og Udviklingschefen, der også bliver en tæt sparringspartner i det daglige. 

 

Om dig

Da vi er en travl enhed med mange og forskelligartede opgaver i stadig udvikling, søger vi personer, der kan holde mange bolde i luften og ikke er bange for at prøve noget nyt. Du engagerer dig samt bidrager til det gode kollegaskab og trives i en omskiftelig hverdag med korte frister. Kendskab til hospitalsdrift og sundhedsområdet er en fordel men ikke et krav. For begge stillinger gælder, at vi vægter personlige og sociale kompetencer højt.

 

Projektleder for flyttesporet

 

 • Du har en relevant uddannelse og kan dokumentere erfaring med projektledelse fra større, komplekse projekter.

 • Du er struktureret og analytisk og har øje for detaljen helt frem til målstregen 

 • Du kan mundtligt og skriftligt formidle budskaber klart og tydeligt til forskellige modtagere

 • Du er solid bruger af MS Office-pakken (særligt Excel) samt MS Project

 

 

Projektleder i de organisatoriske udviklingsspor

 

 • Du har en relevant uddannelse, formentlig med en samfundsvidenskabelig/antropologisk baggrund eller lignende.

 • Du har projektforståelse og erfaring med projektledelse

 • Du har mod på at involvere ledere og medarbejdere fra hele hospitalet i de organisatoriske udviklingsspor gennem facilitering af workshops og projektmøder

 • Du kan mundtligt og skriftligt formidle budskaber klart og tydeligt til forskellige modtagere

 • Du er struktureret og analytisk, kan skabe fremdrift og få forskellige interesser til at mødes

 

 

Vi tilbyder

En central placering med mange spændende opgaver i et stort projekt, der skal sikre fantastiske rammer for patienterne på Byens Hospital. Gode muligheder for personlig og faglig udvikling i et stærkt fællesskab med dygtige kolleger.

 

Stillingerne er nyoprettede, hvorfor der vil være mulighed for at præge indhold og opgaver.

 

Ansættelsesvilkår

Du tilbydes løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst. Du vil være projektleder frem til ibrugtagning (2023), og derefter overgå til andre opgaver og projekter på hospitalet.

 

Vi forestiller os at besætte stillingen som projektleder for flyttesporet fra 15. september eller 1. oktober, og stillingen som projektleder i de organisatoriske udviklingsspor pr. 1. august eller snarest derefter.

 

Du bedes angive i din ansøgning, hvilken af de to stillinger du søger, eller om du søger begge.

 

For yderligere oplysninger om stillingen kan du kontakte programleder Jesper Krogstrup for Klar til Nyt Bispebjerg på telefon 2896 3618. Vi kan også sende dig yderligere materiale, der beskriver opgaverne i programmet.

 

Ansøgningsfrist er fredag den 15. juni 2018, kl. 12.00. 

 

Ansættelsessamtaler afholdes den 22. juni 2018 og eventuel 2.samtalerunde afholdes den 27. juni 2018. 

Del dette job

Kontakt
Region Hovedstaden - Bispebjerg og Frederiksberg Hospital
Bispebjerg Bakke 23
2400 København NV
Kontakt
Bispebjerg Bakke 23
2400 København NV
Danmark
Arbejdssted
-----------
Afdeling
---------
Praktisk information
Oprettet
04-06-2018
Udløber
15-06-2018
Kviknummer
LJA-62012488
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Projektledelse
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Region Hovedstaden - Bispebjerg og Frederiksberg Hospital

Adresse
Bispebjerg Bakke 23
2400
København NV
Danmark
Praktisk information
Oprettet
04-06-2018
Udløber
15-06-2018
Kviknummer
LJA-62012488
Jobtype
Fuldtid
Fag
Projektledelse
Beliggenhed