Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Bispebjerg og Frederiksberg Hospital søger sekretariats- og udviklingschef

Region Hovedstaden - Bispebjerg og Frederiksberg Hospital

København, Storkøbenhavn

Indrykket
07-05-2018

Til at lede vores nyfusionerede Sekretariats- og Udviklingsafdeling søger Direktionen på Bispebjerg og Frederiksberg Hospital en stabschef, med betydelig ledelsesmæssig erfaring og veldokumenterede evner til at skabe resultater

 

Om opgaven

Direktionen på Bispebjerg og Frederiksberg Hospital har netop gennemført en større omorganisering af stabene i administrationen. Dette har vi for det første gjort for at kunne løse den store udviklingsopgave, der ligger frem mod 2023, hvor 80.000 m2 nye hospitalsbygninger skal ibrugtages. Vi har også gjort det for bedre, at kunne møde fremtidens opgaver i et mere digitaliseret sundhedsvæsen, med fokus på patientrettigheder og patientinvolvering, værdibaseret styring og patientsikkerhed.

 

Som stabschef refererer du direkte til hospitalsdirektøren, og bliver som sådan en af direktionens nærmeste samarbejdspartnere. Du kommer til at stå i spidsen for hospitalets største stab med ca. 26 medarbejdere fordelt på fire enheder.   

 

Sekretariats- og Udviklingsafdelingen består af fire områder: Kommunikation & Presse, Direktionssekretariatet, HR & Arbejdsmiljø samt Klar til Nyt Bispebjerg, der er udviklingsorganisationen for den organisatoriske udvikling frem mod ibrugtagning af vores nybyggede og nyrenoverede hospital. 

 

Om dig

Vi forventer at du har relevant uddannelse, formentlig har du en samfundsvidenskabelig baggrund. Derudover erfaring med ledelse og strategisk rådgivning i en stor og kompleks organisation. 

Vi lægger vægt på at du har lyst til ledelse og er drevet af, at sikre fremdrift og resultater, gerne i samarbejde med andre. Som person har du gennemslagskraft, men er også uhøjtidelig og nem at omgås. 

 

Vi tilbyder

En travl og yderst central placeret stilling på et stort hospital, der de kommende år står foran fantastiske muligheder, spændende udfordringer og med en direktion, der sætter ambitiøse mål. Du vil som sekretariats- og udviklingschef få en betydende rolle i hospitalets store udviklingsopgaver, ikke mindst den organisatoriske udvikling frem mod ibrugtagning af et nyt hospital.

 

Stillingen er nyoprettet, og der vil derfor være store muligheder for at præge indhold og opgaver.

 

Ansættelsesvilkår

Du ansættes i henhold til chefaftalen på det regionale område.

 

For yderligere oplysninger om stillingen: Se her, ligesom du kan kontakte hospitalsdirektør Anne Jastrup på telefon 4082 1165 eller HR-chef Lars Cramer på telefon 3863 5563. 

Del dette job

Kontakt
Region Hovedstaden - Bispebjerg og Frederiksberg Hospital
Bispebjerg Bakke 23
2400 København NV
Praktisk information
Oprettet
07-05-2018
Udløber
11-06-2018
Kviknummer
LJA-60546106
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Ledelse, Politik og samfund, Strategi og udvikling
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Region Hovedstaden - Bispebjerg og Frederiksberg Hospital

Adresse
Bispebjerg Bakke 23
2400
København NV
Danmark
Praktisk information
Oprettet
07-05-2018
Udløber
11-06-2018
Kviknummer
LJA-60546106
Jobtype
Fuldtid
Fag
Ledelse, Politik og samfund, Strategi og udvikling
Beliggenhed