Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Behandlingsrådet i Aalborg søger sundhedsvidenskabelige specialister

Behandlingsrådet

Aalborg, Nordjylland

Indrykket
11-11-2020

Danske patienter skal have mest mulig sundhed for pengene og som et vigtigt element heri, har de fem regioner i Danmark besluttet at etablere Behandlingsrådet.

 

Behandlingsrådet skal bidrage til højere kvalitet i behandlingen, mere ensartet praksis og samtidig dæmpe udgiftspresset på sundhedsvæsenet. Dette skal ske med udgangspunkt i systematiske evalueringer af teknologier og behandlinger efterfulgt af nationale anbefalinger til regioner og hospitaler.

 

Behandlingsrådet skal bestå af et besluttende råd, et sekretariat og en række faglige udvalg. Sekretariatet kommer til at bestå af 20-25 medarbejdere, og lige nu søger vi medarbejdere, der kan indgå i arbejdet med at evaluere teknologier og behandlingstilbud i tæt samarbejde med nationale eksperter i vores fagudvalg.

 

Har du kompetencerne til det og har du lyst til at være med til at bygge en ny organisation op, så er det måske dig, vi er på udkig efter.

 

Om jobbet

Behandlingsrådet er en ny organisation, og du vil derfor få muligheden for at være med fra start. Det betyder at mange af de overordnede elementer er på plads, men også at mange andre elementer fortsat mangler. Din opgaveportefølje vil derfor ændre sig i takt med at vi overgår fra opbygningsfasen til driftsfasen, og du skal kunne se dig ind i begge faser.

 

Dit opgavesæt vil fra start tage udgangspunkt i nedenstående:

  • Færdiggørelse af overordnet metoderamme for Behandlingsrådets arbejde og efterfølgende udarbejdelse af metodehåndbog.

  • Udarbejdelse af basisdokumenter til processerne forbundet med evaluering af teknologier og behandlinger.

  • Beskrivelse af proceselementer i relation til evaluering af teknologier og behandlinger

  • Udarbejdelse af katalog over enhedsomkostninger til brug i evalueringer fremover

 

Flere af ovenstående opgaver vil være opgaver, der løses i et tæt samarbejde med sekretariatets øvrige medarbejdere med henblik på at gøre klar til at de første sager kan evalueres og Behandlingsrådet gå i luften.

 

Efter opstart af Behandlingsrådet vil dine opgaver primært relatere sig til udarbejdelsen af evalueringer af teknologier og behandlinger i tæt samarbejde med fagudvalgene med henblik på at levere solide beslutningsgrundlag til Behandlingsrådet.

 

Om dig

Vi forventer som udgangspunkt, at du:

  • har en videregående sundhedsvidenskabelig uddannelse du kan være erfaren, men også nyuddannet.

  • har erfaring med udarbejdelse af evalueringer på sundhedsområdet (effektstudier og/eller økonomiske studier), litteratursøgning, statistik og projektledelse

  • kan overskue komplekse problemstillinger og formidle det præcist og forståeligt videre på mange forskellige niveauer

  • arbejder struktureret og engageret og at du er god til at planlægge/koordinere opgaver og processer

  • er dygtig til at kommunikere skriftligt og mundtligt og trives med at samarbejde med mange forskellige aktører og faggrupper

 

Derudover lægger vi vægt på, at du har lyst til at bidrage til at bygge en ny organisation. Derudover vil vi have fokus på, at du kan bidrage til faglig sparring, trivsel og godt humør i vores fælles organisation.

 

Vi tilbyder

Du bliver en del af en arbejdsplads, hvor vores fælles indsats får betydning for både klinikere, borgere og virksomheder i Danmark og udlandet. Du får dermed en unik mulighed for at være med til at sætte dit præg på fremtidens sundhedsvæsen.

 

Når du er med fra start, får du desuden mulighed for at sætte dit præg på det fundament, som Behandlingsrådet skal stå på i årene fremover.

 

Du bliver en del af en arbejdsplads, der bygger på tillid og hvor der er fokus på høj faglighed, fælles opgaveløsning, tæt samarbejde med mange forskellige aktører i og uden for organisationen samt en klar og tydelig kommunikation. Du vil desuden opleve en organisation bygget op omkring en flad struktur og hvor der er rig mulighed for at påvirke såvel organisationen som opgaveløsningen.

 

Om Behandlingsrådet

Behandlingsrådet udgiver evalueringer om anvendelse af teknologier og behandlinger, målrettet regioner og hospitaler, men som også kan anvendes af andre aktører i sundhedsvæsenet. Hermed bidrager Behandlingsrådet til at skabe lighed i sundhed ved at understøtte en ensartet anvendelse af teknologier og behandlingstilbud på tværs af landet - til både store og små patientgrupper.

 

Behandlingsrådet arbejder inden for følgende principper: Mest sundhed for pengene, Faglighed og armslængde til det politiske system, Åbenhed og Lighed.

 

Sekretariatet sammensættes af medarbejdere med generalistkompetencer indenfor sekretariatsbetjening samt medarbejdere med kompetencer indenfor de metoder, der benyttes i evalueringer, herunder erfaring med bl.a. effektstudier, økonomiske studier, systematisk forskningssøgning, statistik og projektledelse. Sekretariatet forbereder rådets møder og betjener de faglige udvalg i deres arbejde med evalueringerne.

 

Du kan læse mere om Behandlingsrådet via disse link: https://www.regioner.dk/media/12689/faktaark-behandlingsra-d.pdf og https://www.regioner.dk/sundhed/behandling-paa-hospitaler/danske-regioners-model-for-et-behandlingsraad

 

Ansøgning

Ansøgningsfristen er den 1.december. Vi behandler ansøgningerne løbende og vil indkalde til samtaler løbende, indtil de rigtige kandidater er fundet.

 

Vi vil gerne have, at du starter den 1. januar eller 1. februar.

 

Løn og ansættelsesvilkår fastsættes i henhold til gældende overenskomst via den forhandlingsberettigede organisation. Den ansættende myndighed er Danske Regioner. Arbejdssted bliver Novi Science Park, Niels Jernes Vej 10, 9220 Aalborg Ø.

 

Vil du vide mere?

Hvis du har spørgsmål til stillingen, kan du kontakte direktør for Behandlingsrådet Malene Møller Nielsen på mail: mmo@behandlingsraadet.dk eller tlf.: 2962 9823 for nærmere information.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Behandlingsrådet

Aalborg
Danmark
Adresse 2
Aalborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet
11-11-2020
Udløber
01-12-2020
Kviknummer
LJA-81373555
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Politik, kultur og samfund, Projektledelse og styring, Sundhed
Ansøg nu
Lignende job

Del dette job

Virksomhedsinformation

Behandlingsrådet

Praktisk information
Indrykket
11-11-2020
Ansøgningsfrist
01-12-2020
Kviknummer
LJA-81373555
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Politik, kultur og samfund, Projektledelse og styring, Sundhed
Beliggenhed