Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Barselsvikariat - Skarp analytiker med lyst til udfordringer

Banedanmark, Carsten Niebuhrs Gade 43

København, Storkøbenhavn

Indrykket
18-09-2019
Vi søger en skarp analytiker til et barselsvikariat, som kan bidrage til opfyldelse af Banedanmarks strategi om mere og bedre jernbane for pengene. Der er tale om en tidsbegrænset stilling frem til ultimo maj 2020.

Du vil som udgangspunkt blive tilknyttet sektionen Strategisk Planlægning, men du vil også skulle løse opgaver for sektionen Anlægsudvikling, som udarbejder grundlag for politiske beslutninger om jernbaneprojekter.

Du vil træde ind i et uformelt miljø i et åbent kontorlandskab, hvor der lægges vægt på holdånd og videndeling på tværs. Det samlede planlægningsområde består i alt af 40 engagerede, fagligt dygtige og specialiserede medarbejdere, der alle er klar til at løfte de spændende opgaver.

Solide kompetencer inden for forankring og analyse

Som analytiker i Strategisk Planlægning får du en varieret arbejdsdag med et stort ansvar og en bred samarbejdsflade. Du vil primært skulle arbejde med prissætning af anlægs- og fornyelsesprojekter samt strategiske analyser af Banedanmarks aktiviteter.

Du vil både skulle løse opgaver selvstændigt og i samarbejde med dine kollegaer. Det kan være længerevarende analyser samt mere ad hoc-prægede opgaver. Derudover vil du skulle medvirke i det løbende arbejde med erfaringsopsamling og implementering af tiltag til forbedring af budgetteringen, hvilket vil kræve etablering af nye processer og grænseflader samt standardisering af tilgange og metodikker.

En analytiker med lyst til samarbejde på tværs af fagligheder

Vi forestiller os, at du har en uddannelse indenfor økonomi, statskundskab eller som ingeniør. Det er en fordel, hvis du har relevant erhvervserfaring, men du kan også være nyuddannet. Du behøver ikke at have kendskab til budgettering af jernbaneprojekter. Vi sørger for den nødvendige kompetenceudvikling, så du bliver klædt på til at løfte opgaverne.

Det er dog en forudsætning, at du er har stor talforståelse og lyst til at arbejde med databehandling og analyser. Det er ligeledes væsentligt, at du kan etablere og drive en proces samt mestre at formidle komplekse problemstillinger klart og tydeligt i skrift og tale.

Din tilgang til opgaver er kendetegnet ved metodisk stringens og systematik, og du kan se sammenhænge på tværs af opgaver og problemstillinger. Du har øje for detaljen, men formår også at holde fokus på de store linjer.

Du er en teamplayer, som har humor og gå-på-mod i forhold til nye udfordringer.

Løn

Du ansættes i forhold til AC-overenskomsten, og lønnen fastsættes på baggrund af dine erfaringer og kvalifikationer.

Ansøgning og kontakt

Vil du vide mere, så kontakt sektionschef André Røssel. Send os din ansøgning og CV hurtigst muligt. Vi vurderer ansøgninger og indkalder til samtaler løbende.

For at søge stillingen klikker du på linket Søg stillingen og følger instruktionerne.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Banedanmark, Carsten Niebuhrs Gade 43

Adresse 1
Carsten Nieburhs Gade 43
1577 København V
Danmark
Tlf
30466108
Adresse 2
2100 København Ø
Danmark
Praktisk information
Oprettet
18-09-2019
Udløber
08-10-2019
Kviknummer
LJA-75732632
Jobtype
Vikar/barsel
Arbejdsområde
Analyse og information
Ansøg nu
Job i virksomheden
Lignende job

Universitetet i Oslo

Universitetet i Oslo

Universitetet i Oslo

Del dette job

Virksomhedsinformation

Banedanmark, Carsten Niebuhrs Gade 43

Adresse
Carsten Nieburhs Gade 43
1577
København V
Tlf: 30466108
Praktisk information
Indrykket
18-09-2019
Ansøgningsfrist
08-10-2019
Kviknummer
LJA-75732632
Jobtype
Vikar/barsel
Kategori
Analyse og information
Beliggenhed