Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Barselsvikariat: Akademisk PA for den adm. direktør i Dansk Design Center og Design Society

Dansk Design Center

København, Storkøbenhavn

Indrykket
01-11-2018

Vi søger en ambitiøs akademiker, der vil bidrage til udviklingen af Dansk Design Center og Design Society. Vi søger en kandidat, der ser det som en vigtig opgave at understøtte den adm. direktør i de daglige aktiviteter.

Opgaven

Som PA vil du fungere som højre hånd for den adm. direktør i Dansk Design Center og Design Society. Du vil få ansvaret for en bred portefølje af opgaver i form af forberedelse af teammøder og bestyrelsesmøder, udarbejdelse af notater, forretningsgange og oplæg, effektmåling, kalenderstyring og rejseplanlægning for den adm. direktør samt politisk betjening af organisationernes strategiske partnere.

Som PA for den adm. direktør har du en central rolle i organisationen. Du skal kunne omsætte direktørens og den øvrige direktions tanker og ideer til virkelighed i konkrete aktiviteter. Samtidig skal du sørge for at levere den rette ledelsesinformation i den rette form, på det rette tidspunkt.

Som PA er du også organisationens øjne og ører. Du er den gennemgående person på en række opgaver og den person organisationen kan gå til om stort set alt. Du er indgangen til topledelsen og vil få et indgående kendskab til vores organisation og samarbejdspartnere.

Der er tale om et 1-årigt barselsvikariat med start 1. februar 2019.

Om dig

Du har en samfundsvidenskabelig kandidatuddannelse (cand.scient.pol. eller lignende). Det er en fordel, hvis du har erfaring fra en politisk styret organisation, fx et ministerium. Du er udadvendt, god til at koordinere, arbejder selvstændigt og struktureret og har øje for detaljen. Du kan desuden nikke genkendende til følgende egenskaber:

  • Du er god til at kommunikere mundtligt og skriftligt på såvel dansk som engelsk.
  • Du er ansvarsbevidst, grundig og pligtopfyldende og har en imødekommende indstilling til både rutineopgaver og nye, uforudsete opgaver ingen opgave er med andre ord for stor eller lille.
  • Du kan sikre, at den adm. direktør får mulighed for at gøre mindre og tænke mere.
  • Du kan tænke forretningsmæssigt og er i stand til at udarbejde analyser og oversigter, som kan danne grundlag for drøftelser og beslutninger.
  • Du er rolig og velafbalanceret, holder hovedet koldt i pressede situationer og har en veludviklet situationsfornemmelse.

 

Om os

Du vil komme til at arbejde for både Design Society og Dansk Design Center, da den adm. direktør er direktør i begge organisationer. Du vil referere til sekretariatschefen i Dansk Design Center.

Design Society er en erhvervsdrivende fond som samler de nationale aktører indenfor fremme af dansk design og mode. Fonden har i alt cirka 60 medarbejdere og omfatter datterselskaberne Dansk Design Center, INDEX: Design to Improve Life, Global Fashion Agenda samt Copenhagen Fashion Week. De primære aktiviteter i Design Society gennemføres af datterselskaberne, mens økonomi, administration og it drives af et fælles sekretariat.

Dansk Design Center arbejder for at aktivere danske designeres metoder og mindset for at skabe nye værdi for virksomheder, mennesker og samfund. Vi arbejder i tætte partnerskaber med erhvervsliv, designvirksomheder, offentlige organisationer og forsknings- og uddannelsesinstitutioner om at:

  • Udvikle og lede eksperimenterende designprogrammer fra lille til stor skala.
  • Høste ny indsigt i sammenhængene mellem design, innovation og vækst.
  • Kommunikere om designs værdiskabelse for dermed at skabe spredning og forankring af designfremmende aktiviteter nationalt og internationalt.

 

Du vil opleve to organisationer, der er under udvikling og forandring, og du vil få muligheden for at arbejde i et kompetent fagligt miljø. Vi skal i den kommende tid skal høste synergieffekter mellem selskaberne og yderligere professionalisere administrationen.

Som kollega er det vigtigt, at du trives i et miljø, hvor der er høje krav til professionalisme og en fokuseret arbejdsindsats.

Interesseret?

Så send din ansøgning, CV, eksamensbeviser og øvrig relevant materiale til: job@ddc.dk senest den 25. november 2018.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte sekretariatschef i Dansk Design Center Anne Christine Lyder Andersen på tlf. 31 31 73 74.

Del dette job

Kontakt
Dansk Design Center
Bryghuspladsen 8, 2. indgang C
1473 København K
Kontakt
Frederiksholms Kanal 30
1220 København K
Danmark
Arbejdssted
-----------
Afdeling
---------
Praktisk information
Oprettet
01-11-2018
Udløber
25-11-2018
Kviknummer
LJA-67332597
Jobtype
Fuldtid
Vikar/barsel
Arbejdsområde
Administration, Politik og samfund
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Dansk Design Center

Adresse
Frederiksholms Kanal 30
1220
København K
Danmark
Praktisk information
Oprettet
01-11-2018
Udløber
25-11-2018
Kviknummer
LJA-67332597
Jobtype
Fuldtid
Vikar/barsel
Fag
Administration, Politik og samfund
Beliggenhed