Gem annonce

Barselsvikar til administration af grønne tilskudspuljer i Vejdirektoratet

Vejdirektoratet

Middelfart, Fyn

Indrykket
25-06-2024

Vil du gøre en forskel for den grønne omstilling? Har du flair for offentlig forvaltning? Så er du måske vores nye barselsvikar til administration af grønne ansøgningspuljer

 

I dette job kan du være med til at gøre Danmark grønnere, da du skal være med til at administrere en række grønne tilskudspuljer. Puljerne støtter blandt andet opsætning af elladestandere og grøn omstilling af erhvervstransport til fx el og brint, fortæller afdelingsleder i Vejdirektoratet Mette Fynbo.

 

Hos Vejdirektoratet arbejder vi hver dag for at skabe sammenhæng for de mange trafikanter, der benytter de danske statsveje. Vi gør vores bedste for både at højne sikkerheden og gøre trafikken grønnere.

 

En af de bedste metoder til at accelerere denne omstilling er ved at yde tilskud til de gode projekter, som kan gøre den danske transportsektor mere bæredygtig og det skal du hjælpe med!

 

Vi søger en kollega til et barselsvikariat, som har lyst til at prøve kræfter med tilskudsadministration. Er du nyuddannet, vil vi også gerne høre fra dig.

 

Dine opgaver

Dette arbejde er spændende, fordi du kommer til at prøve kræfter med alle dele af tilskudsadministration samtidig med, at du arbejder for at gøre Danmark grønnere. Du bliver en del af en afdeling med mange forskellige fagligheder, som altid er klar til at hjælpe og sparre med dig, så du får gode muligheder for at lære og udvikle dig, siger din kommende kollega Lea Andreasen.

 

Du får mange og varierede opgaver inden for tilskudsadministration. Sammen med dine kollegaer skal du blandt andet arbejde med:

  • håndtering af ansøgninger

  • sagsbehandling af henvendelser fra tilskudsmodtagere

  • kommunikation med ansøgere

  • vurdering og indstilling af mulige modtagere af puljemidler

Talstærk og struktureret - erfaren eller nyuddannet

Vi forventer, at du går til opgaverne med gå-på-mod, og at du er samarbejdsorienteret. Det er vigtigt for os, at løsning af opgaverne er et fælles ansvar, og at vi videndeler og sparrer med hinanden, afslutter Mette Fynbo.

 

Vi forventer, at du:

  • har en akademisk baggrund med en samfundsvidenskabelig vinkel som fx cand.scient.pol., cand.scient.adm. eller lignende

  • har interesse for eller erfaring indenfor offentlig forvaltning

  • kan sætte dig ind i lovgivning og regler omkring tilskudsadministration

  • har god talforståelse, så du kan kvalitetssikre budgetter og projektregnskaber

  • kommunikerer godt både mundtligt og skriftligt

Du vil få mulighed for at arbejde selvstændigt med dine opgaver, men du vil ikke være alene om opgaverne. Vi mener, at samarbejde og videndeling på tværs er afgørende for et godt arbejdsmiljø og for at kvalitetssikre løsning af opgaverne.

 

Din nye arbejdsplads

Du vil blive ansat i Vejdirektoratets afdeling for Grøn transport og rastepladser. I afdelingen er vi 13 engagerede kollegaer, som udover den grønne omstilling arbejder med statslige rastepladser og erhvervslivets transporter. Afdelingen er kendetegnet ved et tæt samarbejde på tværs af fagområder og åben dialog i en uformel tone.

 

Dine løn- og ansættelsesvilkår

Du vil blive ansat og aflønnet efter gældende statslig overenskomst med mulighed for forhandling af tillæg alt efter dine kvalifikationer.

 

Stillingen er tidsbegrænset til 1 år med opstart den 1. oktober 2024, gerne tidligere hvis muligt.

 

Vi tilbyder gode arbejdsvilkår med fokus på efteruddannelse, mulighed for ugentlige hjemmearbejdsdage, fleksible arbejdstider og god kantine.

 

Dit ansættelsesområde vil være Transportministeriet med de til enhver tid tilhørende institutioner. Du vil blive ansat i Vejdirektoratets afdeling for Grøn transport og rastepladser. Dit tjenestested er Teglgårdsparken 102, 5500 Middelfart.

 

Vil du vide mere om stillingen?

Så er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Mette Fynbo på 2548 9488 eller mfy@vd.dk eller Lea Andreasen på 7244 2801 eller efn@vd.dk. Vil du vide mere om Vejdirektoratet, og hvad det vil sige at arbejde hos os, kan du læse mere om vores opgaver og medarbejdere på www.vejdirektoratet.dk.

 

Er du interesseret?

Send din ansøgning senest den 7. august 2024. Vi afholder samtaler løbende, dog senest d. 12. august 2024. Der kan blive tale om anden ansættelsessamtale.

 

Søg stillingen ved at trykke på linket Søg stillingen eller via vores hjemmeside www.vejdirektoratet.dk.

 

Vedhæft ansøgning, cv, eksamenspapirer og andre relevante dokumenter.

 

Vejdirektoratet ønsker at afspejle det omgivende samfund i medarbejdersammensætningen og opfordrer derfor alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

 

Ansøgningsfrist

07-08-2024

 

Tiltrædelsesdato

01-10-2024

 

Arbejdstid

Fuldtid

 

Kategori

Fuldmægtig

 

Arbejdssted

Middelfart

 

Hjemmeside

www.vejdirektoratet.dk

 

Kontakt

Mette Fynbo

Afdelingsleder

7244 2793

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Del dette job

Alternativ adressePraktisk information
Oprettet
25-06-2024
Udløber
07-08-2024
Kviknummer
LJA-85563792
Jobtype
Fuldtid
Vikar/barsel
Arbejdsområde
Akademisk arbejde, Analyse og information, Kommunikation og medier, Kontor og administration, Miljø og energi, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu
Job i virksomheden

Del dette job

Virksomhedsinformation

Vejdirektoratet

Adresse
Teglgårdsparken 102
5500
Middelfart
Danmark
Praktisk information
Indrykket
25-06-2024
Ansøgningsfrist
07-08-2024
Kviknummer
LJA-85563792
Jobtype
Fuldtid
Vikar/barsel
Kategori
Akademisk arbejde, Analyse og information, Kommunikation og medier, Kontor og administration, Miljø og energi, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed
Gem annonce