Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Barselsvikar med interesse for regnskab og økonomi

Børne- og Undervisningsministeriet

København, Storkøbenhavn

Indrykket
06-10-2020

Barselsvikar med interesse for regnskab og økonomi

Vil du være med til at udvikle og effektivisere styrelsens økonomiske tilsyn med uddannelsesinstitutioners anvendelse af ca. 35 milliarder kroner årligt? Så er du måske vores nye kollega i Styrelsen for Undervisning og Kvalitet (STUK).

Om os

Du bliver ansat i Center for Institutionsdrift og Administration, hvor vi er ca. 60 medarbejdere, der arbejder med tilskudsforvaltning, økonomisk- administrativt tilsyn, tilsyn med revisorkvalitet og øvrige økonomisk-administrative styrings- og tilsynsopgaver på uddannelsesområdet. Vi arbejder teambaseret med vægt på samarbejde, ansvar og kvalitet.

Du bliver en del af en styrelse, som arbejder med et helt centralt samfundsmæssigt område. I STUK bidrager vi til fagligt stærke uddannelser til alle ved blandt andet at understøtte og fremme kvalitetsudvikling i grundskole og ungdomsuddannelser, varetage tilsyn med kvaliteten på uddannelserne og institutionernes økonomisk-administrative forvaltning samt understøtte en effektiv institutionsdrift.

Ca. 1.000 uddannelsesinstitutioner (erhvervsskoler, gymnasier, friskoler mv.) kan decentralt prioritere deres statstilskud til at aflønne lærere, indkøbe undervisningsmaterialer og afholde udgifter til bygninger, ledelse og administration. Vi fører tilsyn med, hvordan de disponerer de modtagne statstilskud - og om det sker omkostningsbevidst og effektivt. Tilsynet baserer sig i vidt omfang på den revision, som de enkelte institutioners revisorer udfører og rapporterer om til institutionernes bestyrelser og til STUK.

Dine arbejdsopgaver

Du bliver en del af et team på otte medarbejdere, som primært beskæftiger sig med efterskoler, frie fagskoler, fri- og privatskoler og private gymnasier. Som vores nye kollega skal du i høj grad arbejde med tværgående økonomiske tilsynsopgaver.

Konkret skal du medvirke til løsningen af blandt andet følgende arbejdsopgaver:

  • Gennemførelse og rapportering i forhold til enkeltsagstilsyn (for eksempel i forbindelse med tilsynsbesøg på institutioner med fokus på institutionernes økonomi og forvaltning)

  • Løbende sagsbehandling af nødlidende institutioner

  • Gennemgang af årsrapporter og tilhørende revisionsprotokollater

  • Gennemførelse af tematiske tilsyn på økonomiområdet

 

Dine arbejdsopgaver vil blive tilpasset dine kompetencer, ønsker og tilgængelige opgaver, og vi kan love dig en spændende og udfordrende hverdag.

Om dig

Vi forestiller os, at du har en samfundsvidenskabelig kandidatuddannelse. Du kan også have en anden relevant uddannelse suppleret med praktisk erfaring inden for regnskab, revision og økonomistyring, fx en erhvervsøkonomisk diplomuddannelse (HD) i regnskab og økonomistyring.

Vi lægger vægt på, at du har:

  • En stærk faglighed, der kan omsættes til konkrete og praktiske løsninger

  • Stærke analytiske evner i forhold til vurdering af økonomiske sammenhænge

  • Erfaring med udarbejdelse af skriftlige produkter og evne til at strukturere og formidle fagligt komplicerede problemstillinger

  • En selvstændig, struktureret og omhyggelig arbejdsform med fokus på resultater

  • Gode samarbejdsevner og lyst til at indgå i samarbejde med kolleger med forskellige uddannelsesbaggrunde

  • En positiv indstilling og humoristisk sans

 

Løn- og ansættelsesvilkår

Vi ønsker at besætte stillingen snarest muligt og senest den 1. januar 2021. Stillingen er et barselsvikariat og tidsbegrænset til udgangen af november 2021. Arbejdstiden er i gennemsnit 37 timer pr. uge, og du bliver ansat som AC-fuldmægtig efter gældende overenskomst.

Vil du vide mere?

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte kontorchef Jacob Lentz på tlf. 4074 4015 eller teamleder Ole Sten Volder på tlf. 3392 5225.

Du kan læse mere om Styrelsen for Undervisning og Kvalitet på www.stukuvm.dk og om job i ministeriet på www.uvm.dk/job.

Sådan søger du

Send ansøgningen, cv og eksamensbevis via stillingsopslaget på vores hjemmeside uvm.dk/job senest søndag den 25. oktober 2020. Vi forventer at holde to samtalerunder i uge 45/46.

Hvis du går videre til 2. samtale, vil du blive bedt om at besvare en case, der vil indgå som en del af den samlede vurdering.

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet er en styrelse i Børne- og Undervisningsministeriets koncern. Vi ønsker, at medarbejdernes sammensætning afspejler samfundets, og ser frem til din ansøgning uanset personlig baggrund vi ser kun på kvalifikationer og kompetencer.


Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Børne- og Undervisningsministeriet

Adresse 1
Frederiksholms Kanal 26
1220 København K
Danmark
Adresse 2
Frederiksholms Kanal 21
1220 København
Danmark
Praktisk information
Oprettet
06-10-2020
Udløber
25-10-2020
Kviknummer
LJA-81239071
Jobtype
Fuldtid
Vikar/barsel
Arbejdsområde
Analyse og information, Finans, økonomi og regnskab, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu
Lignende job

Universitets- Og Hogskoleradet

Universitets- Og Hogskoleradet

Del dette job

Virksomhedsinformation

Børne- og Undervisningsministeriet

Adresse
Frederiksholms Kanal 21
1220
København
Danmark
Praktisk information
Indrykket
06-10-2020
Ansøgningsfrist
25-10-2020
Kviknummer
LJA-81239071
Jobtype
Fuldtid
Vikar/barsel
Kategori
Analyse og information, Finans, økonomi og regnskab, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed